Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 25
sandaa spune:
Draga Catty analizele sunt bune, se incadreaza in limite normale. Mult succes !!!
Analize am facut si eu , analizele hormonale au iesit bune dar am probleme cu secretia vaginala, am candida Krusei si streptococ, am deschis un subiect dar di pacate inca nu mi-a raspuns nimeni. Nu stie nimeni?
catty spune:
SANDAA, nu ti-au facut si antibiograma atunci cand ti-au descoperit infectiile ca sa vada ce antibiotic sa iti dea? Mie cand mi-a iesit pozitiva infectia cu mycoplasma mi-au facut imediat si antibiograma si mi-a dar dr meu antibioticul la care microbul este "sensibil".
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
marrina spune:
quote:
Originally posted by sandaa
Draga Catty analizele sunt bune, se incadreaza in limite normale. Mult succes !!!
Analize am facut si eu , analizele hormonale au iesit bune dar am probleme cu secretia vaginala, am candida Krusei si streptococ, am deschis un subiect dar di pacate inca nu mi-a raspuns nimeni. Nu stie nimeni?
Cred ca C. Krusei se trateaza ca orice candidoza. Uite aici un tratament:
http://www.egirl.ro/medicamente/display/660/ORUNGAL.html
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ancadragoman spune:
Neata,ieri am facut si eu analizele de sange si vreau sa va intreb ceva.
Singurele care nu se incadreaza in limitele normale sunt TGP/ALT =68 si max este 66 si calciu ionic=4.1 iar min este 4.5.Ce inseamna in primul rand TGP/ALT?
Rh a iesi pozitiv ,este bine?
anca
poze nunta
catty spune:
ANCA, nu iti pot raspunde decat in ceea ce priveste RH-ul. Daca aveai RH negativ si sotul tau are RH pozitiv organismul tau respinge o eventuala sarcina, uneori. Daca duci sarcina la termen, dupa nastere, in maxim 48 de ore trebuie sa ti se faca un vaccin de imunizare ca bebe cu nr. 2 sa nu se nasca cu malformatii sau alte probleme.
Eu am RH negativ si cam stau cu frica in san. Insa ma gandesc la mama care are tot RH negativ si a nascut 2 copii fara probleme,si intre mine si sota mea a mai pierdut o sarcina.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Tia spune:
TGO nu ai facut? de obicei se testeaza impreuna... e de intrebat medicul.
eu o singura data am avut probleme cu acesti doi indicatori, era din cauza stresului de la serviciu (pe vremea aceea lucram ~12h/ zi)
sandaa spune:
Multumesc Catty pt. raspuns. Intr-adevar mi-a facut si mie antibiograma, dar eu de stres nu am vazutb atunci abia ieri cand m-am uitat mai bine am vazut. Mult succes la toata lumea.