Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Draga Catty analizele sunt bune, se incadreaza in limite normale. Mult succes !!!
Analize am facut si eu , analizele hormonale au iesit bune dar am probleme cu secretia vaginala, am candida Krusei si streptococ, am deschis un subiect dar di pacate inca nu mi-a raspuns nimeni. Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

SANDAA, nu ti-au facut si antibiograma atunci cand ti-au descoperit infectiile ca sa vada ce antibiotic sa iti dea? Mie cand mi-a iesit pozitiva infectia cu mycoplasma mi-au facut imediat si antibiograma si mi-a dar dr meu antibioticul la care microbul este "sensibil".

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by sandaa

Draga Catty analizele sunt bune, se incadreaza in limite normale. Mult succes !!!
Analize am facut si eu , analizele hormonale au iesit bune dar am probleme cu secretia vaginala, am candida Krusei si streptococ, am deschis un subiect dar di pacate inca nu mi-a raspuns nimeni. Nu stie nimeni?

Cred ca C. Krusei se trateaza ca orice candidoza. Uite aici un tratament:
http://www.egirl.ro/medicamente/display/660/ORUNGAL.html

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata,ieri am facut si eu analizele de sange si vreau sa va intreb ceva.
Singurele care nu se incadreaza in limitele normale sunt TGP/ALT =68 si max este 66 si calciu ionic=4.1 iar min este 4.5.Ce inseamna in primul rand TGP/ALT?
Rh a iesi pozitiv ,este bine?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, nu iti pot raspunde decat in ceea ce priveste RH-ul. Daca aveai RH negativ si sotul tau are RH pozitiv organismul tau respinge o eventuala sarcina, uneori. Daca duci sarcina la termen, dupa nastere, in maxim 48 de ore trebuie sa ti se faca un vaccin de imunizare ca bebe cu nr. 2 sa nu se nasca cu malformatii sau alte probleme.
Eu am RH negativ si cam stau cu frica in san. Insa ma gandesc la mama care are tot RH negativ si a nascut 2 copii fara probleme,si intre mine si sota mea a mai pierdut o sarcina.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

TGP/ALT este o proba hepatica
RH pozitiv e ok

Mergi la inceput

Si daca la mine TGL/ALt este peste max este grav?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

TGO nu ai facut? de obicei se testeaza impreuna... e de intrebat medicul.

eu o singura data am avut probleme cu acesti doi indicatori, era din cauza stresului de la serviciu (pe vremea aceea lucram ~12h/ zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc Catty pt. raspuns. Intr-adevar mi-a facut si mie antibiograma, dar eu de stres nu am vazutb atunci abia ieri cand m-am uitat mai bine am vazut. Mult succes la toata lumea.

Mergi la inceput