Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 20
adelamaria spune:
Ce sa fac, ce sa fac?...Azi am tot citit la "Naturiste" despre ceaiul de muguri de zmeur si napraznic...Sincera sa fiu mi-e tare teama de un singur lucru: sa nu dereglez alti hormoni incercand sa reglez progesteronul ...De asta mi-e teama! Mi-e teama sa nu cumva sa inhib ovulatia daca sunt cantitatile prea mari, de exemplu...sau sa nu cumva sa nu mai creasca endometrul...habar n-am...
O sa le rog pe fetele de la "Naturiste" sa ma ajute cu un sfat...pentru mine "teritoriul" asta e total nou...
Iuli, Mariee, am retinut sfaturile voastre si va multumesc din suflet!
adelamaria spune:
"Si castigatorul este...."...Suna bine, nu?...Adevarul e ca nu stiu cat de bine sau de prost stau nici dupa ce am luat analizele de Z21. O sa le trasncriu mai jos, poate mi se limpezeste si mie mintea...
LH - 11.06 (Vn. f. luteala: 0.4-20)-
Estradiol - 132 (Vn: 48-309) -
Progesteron - 9.07 (Vn: 3.28-38.63) - o fi bine, o fi rau??
Prolactina - 25.36 (vn: 1.39-24.2) - pasabil, zic eu
Ei, ce ziceti? Trec si eu clasa, au ba?
Nu-mi dau seama daca valoarea progesteronului e mica sau mare pt. Z21...Nu mai sangerez, doar hartia igienica se murdareste putin (dimineata)de ceva roziu (azi e a 3-a zi)...Astept si eu sa vad...
Daca aveti ceva pareri, eu o sa fiu cu ochii mari si urechile "cascate"
Pupici!
nucutza spune:
Adelamaria, eu zic ca ai trecut cu bine clasa. progesteronul eu vad ca-i super!
Si nici prolactina nu-i de speriat. Mie mi-a zis azi Big M ca asa, putin sub sau peste limita e pasabil, cum zici tu.
Bravo!
Cit despre trat. eu zic sa nu incerci nimic. Ai analizele bune, asa ca stai linistita si vezi ce-ti zice dr.
amzulica spune:
Nucutza, 2 vorbe iti zic eu si aici ca vad ca avem puncte comune of. Ambele la big. M, tu parca tot IAD faci? In ceea ce priveste dozarile hormonale am facut si eu in august astea fara sa-mi zica cineva si mi-a iesit FSH-ul 11,75 deci peste limita superioara si estradiolul 21,5 deci sub 30 cum trebuia. I-am aratat analizele lui big. M si mi-a zis ca la varsta mea 36 de ani in conditiile in care am CM regulat si ovulez (detectabil prin monitorizare) cica e ok, n-am nimik. Ba, io mor pe oamenii care nu comunica... Cu o luna ianinte imi facusem si IGg, rubela, etc. si mi-a iesit ureeaplasma pozitiva. Nu mi-a dat nimic initial a zis ca nu-i nevoie. A trebuit sa se roage d-na Geta sa-mi prescrie vibromicina (doxicilina) ca sa rezolv asta ca am auzit de afecteaza endometru (desi eu am avut endometru mereu bun 8 - 12 mm).
Sunt disperata si nu stiu ce analize sa mai fac ca nu inteleg de ce nu reusesc daca sunt asa "beton".
Cami
ella_72 spune:
Buna tuturor !
Am si eu o intrebare .....vreau sa-mi fac si eu analize hormonale(n-am mai facut niciodata ) si nu stiu cum sa procedez......vreau sa le fac la Giulesti.Daca puteti sa-mi spuneti si mie cum e aici ? cu programare , trimitere de la medic ...sau pot sa ma duc pur si simplu .... Trebuie sa va mai spun ca am un CM la 27-28 de zile ...
In ce zile ar trebui sa ma duc , tinand cont de acest amanunt ? Si ce analize trebuie sa fac ?
Va multumesc mult de tot si astept raspunsurile voastre ....
Ella
amzulica spune:
ella-72: trebuie sa te programezi in ziua 3 a CM si sa ceri: FSH, LH, Estradiolul si prolactina. Costa astea 4 la Giulesti 550 de mii - ieftin. In alte parti de 4 ori mai mult. Le-am facut si eu in august.
Cami
ella_72 spune:
Multumesc mult Cami !
Am nevoie de trimitere de la medic ?
Si de ce in ziua a 3 a CM ? Daca poti sa-mi dai mai multe detalii ca nu prea stiu cum e cu analizele astea ..... am citit ca alte fete isi fac in ziua a 14 ....21 ...etc ....
Ella
corinuk spune:
Buna fetelor!
Mi-am luat in seara asta rezultatele la DH z23 si vad ca prolactina este peste limita cu mult adica 864.3(v.n127-637)!Va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine cu problema asta!
Multumesc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Mariee spune:
quote:
Originally posted by ella_72
Multumesc mult Cami !
Am nevoie de trimitere de la medic ?
Si de ce in ziua a 3 a CM ? Daca poti sa-mi dai mai multe detalii ca nu prea stiu cum e cu analizele astea ..... am citit ca alte fete isi fac in ziua a 14 ....21 ...etc ....
Ella
Ela, tb sa faci asa
Z3......Estradiol, FSH, LH si eventual progesteron ca nu ar tb sa fie prea mare in faza foliculara!!!!!
Z14.....Estradiol, LH si progesteron
Z21......Estradiol, LH, progesteron si prolactina
te pup dulceeee
nu e necesara prolactina la Z3, eu in locul tau nu as cheltui banii degeaba!!!!!
pupiceiiiiiii