Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Mariee, multumesc de raspuns. Sa stii ca m-am gandit si eu la acelasi lucru...Asa ca am una bucata motiv de bucurie - adica inseamna ca am ovulat - si una bucata motiv de intristare - progestron mic, mic ...Aflu eu maine cand ma duc la analize...
Intrebare: daca progesteronul iese mic maine, ce pot sa fac?...Exista ceva ce pot lua? Evident ca voi ajunge la medic cu analizele, dar pana ajung...sa risc sa stau cu progesteronul mic? Eu auzisem de utrogestan...cat de periculos e?
Sa stiti ca nu incurajez auto-medicatia, serios! Dar parca n-as vrea sa stiu ca exista ceva ce as putea face si nu fac...pana ajung la medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Mariee, multumesc de raspuns. Sa stii ca m-am gandit si eu la acelasi lucru...Asa ca am una bucata motiv de bucurie - adica inseamna ca am ovulat - si una bucata motiv de intristare - progestron mic, mic ...Aflu eu maine cand ma duc la analize...
Intrebare: daca progesteronul iese mic maine, ce pot sa fac?...Exista ceva ce pot lua? Evident ca voi ajunge la medic cu analizele, dar pana ajung...sa risc sa stau cu progesteronul mic? Eu auzisem de utrogestan...cat de periculos e?
Sa stiti ca nu incurajez auto-medicatia, serios! Dar parca n-as vrea sa stiu ca exista ceva ce as putea face si nu fac...pana ajung la medic...

scumpa, mie mi-a crescut progesteronul cu ceaiul de napraznic si extractul de muguri de zmeur.
poti sa iei si utrogestan (e progesteron natural) intravaginal dar sa ai grija sa fii dupa ovulatie altfel o inhibi. ( acum sigur esti)

te pup dulceeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetele, help!!!
Am rez DH z3:
FSH: 8,458 (N: 2-10)
LH: 6,933 (N: 2-20)
Estradiol: 14,6 (N: 30-120)
Testosteron: 0,856 (N: 0,1-1,2)
Intrebari: vad ca fsh e in limite normale, dar totusi, nu-i cam mare? O fi insemnind ca mai am putintele outze?
In leg. cu estradiolul, vad ca e sub limita. ce inseamna asta?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti, care stiti, ca va vad maestre.
Pupici.

Mergi la inceput

Nucutza,eu cred ca analizele tale sunt ok. Estradiolul e mic, dar sa stii ca asa mi-a iesit si mie si altor fete de aici si se spune ca e mai bine sa fie mai mic decat sa fie mai mare...Am citit ca se spune chestia asta pt. ca estradiolul prea mare poate duce la aparitia nodulilor la san...ma rog, e vorba de dezechilibre repetate, banuiesc...
FSH e ok daca e in limite normale...or sti ei de ce se cheama limite normale, nu? Haide, zambeste si lasa ingrijorarea!...Uneori nici excesul asta de informatie nu e bun...parerea mea Pup!

Mariee, esti tare sufletista, multumesc mult! Astept sa vad rezultatul analizelor maine seara si in functie de asta...ma hotarasc.

Mergi la inceput

Adelamaria, sarŽna mult de tot. Stii cum e vorba: daca n-ai griji iti faci singura. Cam asa si eu. Miercuri ma duc la big M la monitorizare si oricum il intreb, ca singur nu-mi spune. Si oricum, zic eu ce nu e mult sub limita. Am citit pe net ca se masoara tocmai in z3 ca sa fie cit mai mic si sa se poata masura fsh-ul bine, sau cam asa ceva. Si ca in tp. ciclului variaza, in functie de faza(foliculara sau luteala sau sarcina).
Pupici la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Nucutza, analizele sunt bune, stai linistita. Si mie mi-a iesit estradiolul aproape de limita inferioara (33), si mai multi medici mi-au zis ca nu e nici o problema. In plus, stii cum e, cu cat estrogenii sunt mai mici, cu atat pericolul de a face endometrioza scade ( e o boala estrogeno-dependenta). Prolactina cum ti-a iesit ? Daca si aia e ok, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. Important e sa-ti monitorizezi ovulatia ecografic, lucru pe care il faci, banuiesc.
Te pup si stai linistita !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Rami, prolactina nu-i trecuta, desi parca mi-aduc aminte ca trebuiau sa o faca. Oricum merg miercuri la spital si vad eu atunci. Am citit si eu pe net despre estradiol si m-am linistit.
Mercic fain.
Sa ne vedem burticoase!

Mergi la inceput

Ei, dragelor, am ajuns si la sfarsitul acestei luni...Gata, m-am intepat si pt. ziua 21...Astept rezultatele diseara...
Ieri am citit toata ziua despre utrogestan si inca nu stiu ce sa fac...Sa iau, sa nu iau...mi-e si teama...dar parca mai teama mi-e ca as putea pierde o posibila sarcina din cauza insuficientei de progesteron...Voi ce stiti? Daca iau utrogestan din Z22 isi face ceva efect sau il iau degeaba? Si pana cand sa iau, ca am inteles ca lungeste faza luteala si e posibil sa nu-ti vina CM atat timp cat il iei...Cel mai bine ar fi sa intreb un medic...dar pe cine??? Cine mi-ar spune mie asa ceva prin telefon?...
Uffff...greu...da' inca nu disper! Astept rezultatele, sa vedem ce iese.
Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

,e doar o parere...eu zic sa incerci cu muguri de zmeur si ceai de napraznic,asa cum ti-a sugerat si Mariee...Este opinia mea,eu am mare incredere in puterea miraculoasa a plantelor,draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

adela, e bine sa faci asa cum simti, cu utrogestan iti vine Cm la max 3 zile dupa ce intrerupi.... nici un medic nu iti va recomanda in schimb terapia cu plantutze, ptr asta tb sa vezi un naturopat....

e greu sa iei o decizie, e important totusi ca exista solutii multiple la pb ta!!!!!!

va pup dulceeee p toate

Mergi la inceput