Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 11
noela_carmen spune:
val,
azi,conform testelor de ovulatie(s-a pozitivat ieri), monitorizarii(ieri aveam folicul pe ov.stang de 20.3 mm) si TB (36.2!!!)ar fi ziua ovulatiei. aseara m-a durut rau ovarul stang,si la vreo ora dupa ce am prestat,am avut niste dureri de nu m-am putut misca 10 min.sa fi fost insasi ovulatia, sa se fi spart foliculul?
ceva dureri am avut si dimineata, dar usoare.
azi am facut FSH-ul, estradiolul si LH-ul si ma intreb daca nu cumva am dat-o un bara, ca daca am ovulat asta noapte, analizele nu vor fi post ovulatie??
TB azi dimineata era 36.2,asa temp scazuta n-am avut in viata mea...daca e sa ma iau dupa carti, maine ar trebui sa creasca, nu?
progesteronul am zis sa-l fac peste exact 7 zile.
te pup
esti tare draguta ca ai timp si pentru mine!
Val_ spune:
Noela este foarte bine cum ai facut analizele. Laboratoarele au valori diferite pentru fiecare faza. Important este sa stii in ce faza te incadrezi iar tu esti in faza foliculara si imediat dupa ovulatie.
Dar dupa cum am mai spus mie mi s-a explicat ca FSH-ul este inutil de facut in ziua 14(15) pentru ca este irelevant. Iti tin pumnii pentru progesteron care va arata practic ovulatia.
Sa stii ca si eu am avut dureri mari la ovulatie am avut chiar si sangerari. Mie mi s-a spus ca este absolut Ok, de fapt arata ca foliculul chiar s-a rupt.
Bafta multa!
adelamaria spune:
Am vorbit la Synevo de DH...Se pot face fara trimitere, dar nu mi le dau in 6 ore...dureaza cateva zile lucratoare... Cum sa-i conving sa mi le dea in 6 ore???? E chiar inutil sa le mai fac daca nu mi le dau in 6 ore?...
Va rog mult sa-mi spuneti...macar sa nu mai cheltui degeaba banii...
Mariee spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Am vorbit la Synevo de DH...Se pot face fara trimitere, dar nu mi le dau in 6 ore...dureaza cateva zile lucratoare... Cum sa-i conving sa mi le dea in 6 ore???? E chiar inutil sa le mai fac daca nu mi le dau in 6 ore?...
Adela, mai incearca totusi la alte laboratoare, trebuie facute la 6 ore ptr a fii relevante!!!!! Nu e inutil ptr anumiti hormoni, dar ptr FSH si prolactina da!!!!
pupiceiiiiiiiii
Mariee spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Adela, uite aici spun ca dau rezultatul in max 24 ore ceea ce este ff bine!!!! Incearca, poate chiar o fac!!!! De ce nu le spui ca nu ai trimitere pentru ca esti numai in vacanta in Ro, nu ai medic de fam., eu cred ca o vor face.
http://www.pulsmedica.ro/laborator.php
pupiceiiiii
adelamaria spune:
Mariee, multumesc mult de raspuns! Si de link ...Un de Puls nu am auzit lucruri prea grozave...dar o sa sun azi si daca chiar am raspunsul in 24 h....ma duc la ei, ce sa fac?...Dar ma intreb, cei care dau raspunsul la analize in 10 zile lucratoare nu stiu ca FSH si prolactina trebuie facute in 6 ore??? Sau chiar nu le pasa?...Asa m-am saturat de nesimtire....si inca nesimtire pe banii si timpul nostru...
adelamaria spune:
Mda...tocmai am vorbit la Puls...Sigur ca-mi fac analizele fara trimitere, no problem (doar le platesc!)...da' nici vorba de rezultate in 24 ore...Doar biochimia se face in 24 h...DH nu..."Nici macar FSH-ul?" Raspuns:"Nu, nici macar FSH-ul"...Adica, stiu si ei ca ar trebui, da' nu...nu se face...
Eu ce fac aku? Trebuie sa ma hotarasc azi, maine e prea tarziu deja...
ayna spune:
Adelamaria eu am facut analiyele la Doris, nu-ti trebuie trimitere de la medic daca le platesti, rezultatele poti sa le iei la 3 ore de la recoltare, eu le luam dupa amiaza cand plecam de la serviciu.
Bafta multa.
Corina
adelamaria spune:
Ayna, MULTUMESC! Ce m-as face eu fara voi? I_am gasit pe net...akum sun si vad ce zic...Tare mi-e teama sa fac analize la centre din astea micute despre care n-am auzit nimic...dar se pare ca n-am incotro...Va tin la curent...
adelamaria spune:
Conversatie:"Alo, buna ziua, as dori si eu o informatie: pot face DH la dvs.?" Raspuns:"Nu, dna., deocamdata nu se lucreaza hormonii si nu stim cand o sa se dea drumul..."...
Beyyyyy, ce-i asta??? Eu chiar n-am noroc???? Si va jur ca nu va mint, chiar am sunat si asta-i raspunsul pe care l-am primit!