Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

A propos de DH... Din cauza unor pete maronii care incepusera sa-mi apara cu 7-8 zile inainte de ziua 1 a menstruatiei, mi-am facut si eu la IDS dozarile hormonale pt ziua 2. Toate bune si frumoase mai putin FSH-ul care era 9. Desi se incadra perfect in valorile normale, dr. meu mi-a explicat ca este foarte mare valoarea asta pt varsta mea (30 ani), ca rezerva mea ovariana e pe sfarsite si ca sa ma grabesc sa raman insarcinata ca altfel... Urmatoarea luna repet doar FSH-ul, de data asta la Medicover si in ziua 3 (am inteles ca e tot aia). Surpriza - e 5.95. De data asta dr. meu spune ca e in regula, nici o problema.
Ideea mea era sa nu intrati neaparat in panica la niste analize proaste, mai repetati-le si in alta parte.
Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu in Medicover-Synevo am incredere pentru ca intotdeauna analizele pe care le-am facut s-au corelat. Si mi le-au facut (cel putin pe cele hormonale) in 6 ore de la recoltare deci am luat rezultatele in aceeasi zi. Au fost atat de draguti ca m-au si sunat in cazul unei analize (beta hcg) despre care stiau ca astept rezultatul cu sufletul la gura.

Pe langa asta au si un centru foarte aproape de mine (pe langa Banu Manta) si preturile sunt OK. Jumatate fata de Medsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

salomea,
tu chiar ma pui pe ganduri...
eu am analizele foarte bune conform buletinului de analiza, dar acum ma tot intreb, or fi bune?????
ca mie mi le-a recoltat pe 25 si rezultatul apare pe 30 pe buletin...nici vorba de cele 6 ore, va dat seama, la mine sunt 6 zile!!!
si am dat si o groaza de bani.
si as mai da, daca as sti ca sunt bine facute!

si daca tot veni vb. de DH, ieri am luat restul:
T3 =1.18(val norm.0.79-1.49ng/ml)
T4 =9.31(!)(val.norm.4.5-12ng/dl)
TSH=2.283(val.norm.0.49-4.67niu/ml)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

OK, se pare ca am reusit. Maine ma prezint la Centrul V. Babes, la Piata Muncii...Se fac analizele fara trimitere, iar FSH-ul si prolactina se dau in 24h!...Sunt preturi putin mai mari, da' macar am incredere...Deci, maine ma duc la intepat ...
Va multumesc de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

adelamaria mai incearca si la MEDLIFE, Calea Grivitei nr. 365, sector 1, tel: 2094030, 2094040, 2094055. Da si tu cautare pe google si vezi acolo si tarifele. Bafta.

Corina

Mergi la inceput

Noela analizele tale sunt bune. Unde le-ai facut si de ce nu ai incredere?

Oricum eu iti recomand ca pentru urmatoarele analize sa mergi la Synevo-Medicover care au trei centre si care, mai ales daca le spui ca iti trebuie repede, iti dau rezultatele in aceasi zi inclusiv prin fax. Stiu sigur analizele hormonale le fac in aceeasi zi dar dureaza mai mult pana isi pune doctorul parafa pe ele. Daca insa spui ca ai nevoie de ele in aceeasi zi se grabesc si cu chestia asta.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Noela acum am vazut ca tu esti din Galati. Dar sa stii ca si de Romar am auzit lucruri bune asa incat nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.

Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Val, sa stii ca si eu am mare incredere in Synevo..acolo mi-am facut toate analizele pana acum. Dar ce sa fac daca am sunat si mi-au zis ca rezultatele le am in 10 zile...N-o fi stiut fata aia de mi-a raspuns...dar eu nu vreau sa risc...

Alta intrebare acum...T3 si T4, analizele de tiroida sunt de doua feluri fiecare: liber si total...sa nu-mi spuneti ca trebuie amandoua...adica toate patru... Stie cineva? Sau pot sa fac 2 acum si 2 tura viitoare?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

da, Val eu mi-s din galati
si nu am alta varianta, deocamdata...
am dubii in ceea ce priveste prelucrarea lor. pentru ca recoltarea se face la Galati si prelucrarea la bucuresti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

daca am avut ovulatia in Z13 ,analizele hormonale la fac in Z20? pana acum le-am facut tot in Z21 (nu am stiut niciodata cand am ovulat)si am iesit intotdeauna dezastru (LH si FSH mici) pleeeeease!!!!

Mergi la inceput