Regimul disociat (5)
Raspunsuri - Pagina 6
baicualina spune:
mai sa stii ca si eu ma apuc sa-mi fac supa de varza!
azi am fost cumintica si mi-am papat friptanele de piept de pui la gratar si cei 2 litri de apa regulamentari!
asa ca maine si poimaine supa!
si salate!
iar in week-end lactate!fac eu branzica in casa din lapte la punga!si iaurt simplu cat cuprinde!iar in loc de apa beau lapte!
iar luni dim ma cantaresc si va spun!sper sa dau kilogramul ala jos!sa ajung la 55!
Alina
mamica
de
Diana aproape 6luni
ralucasimarius spune:
Fetelor, am o mare problema. Nu pot sa maninc numai carne. Deja imi vine sa vomit. Eu in general nu prea maninc carne. Mai ales fara nimic alaturi.
Asa ca pe linga mezeluri maninc azi si 100 gr brinza (Almette cu iaurt). Nasa mea a slabit in 6 luni 28 de kg cu un regim dat de medic, plus Xenical 2 saptamini/luna.
In prima saptamina a mincat numai carne, un ou si 100 gr brinza/zi. Asa ca apelez si eu brinza cu carne.
De abia astept zilele de legume si lactate.
Nasa a slabit in prima saptamina 6 kg.
La voi in cit timp s-au vazut primele rezultate?
Asta ca sa stimulati pentru urmatoarele mese.
ellej spune:
ralucasimarius, 6 kg intr-o saptamana? si doctorul e de acord? Mi se pare ca deregleaza organismul o slabire asa de brusca!
Eu am acum 67 de kg, deci am slabit 6 kg! mai am 14... Dar sunt pe drumul cel bun.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
ralucasimarius spune:
Chiar atit a slabit. Dupa prima saptamina a fost din ce in ce mai putin. Eu am fost socata cind am vazut-o.
O sa va arat poze cu ea inainte si dupa.
Problema a fost ca dupa ce a terminat tot programul nu s-a mai tinut de ordinea stricta a reintroducerii alimentelor si a pus la loc vreo 5 kg.
Dar cele care au respectat programul arata super acum.
baicualina spune:
hmmm e cam mult 6kg intr-o saptamana...dar in fine!
eu iti spun ce a fost la mine cu regimul disociat!dupa primele 3-3-3 si cu kilo-kick la sfrsitul celor 3 zile de lactate am dat jos 2 kg. parca....
si apoi cate 500 pe saptamana!de o ametisem pe Raluca sa ma treaca in listuta cu jumatati de masura!dar pe mine ma ajuta mult!imi dadea putere sa merg mai departe!
asa ca acum la aproape 2 luni am dat deja 5kg(asta fiind valabil sapt.trecuta...sau la inceputul sapt asteia!)acum vreau sa vad luni ca am tinut o serie de 2-2-2 sa vedem cum va fi rezultatul...sper ca asa cum vreau eu!eu ma simt mai usurica!![]()
si cu toate astea sa stii ca am avut zile cand am calcat mult pe aratura!si rau de tot!cu mese la restaurant!unde numai regim nu era!fetele stiu!si cu toate astea....
totul e sa nu renunti!sa ai rabdare ceea ce eu nu am(ma cantaresc prea des si asta nu e bine!
)
si rezultatele se vor vedea!
succes!si spor la slabit!
Alina
mamica
de
Diana aproape 6 luni
baicualina spune:
fetelor am facut supa de varza si a iesit....
suuuper!
cred ca am sa incep zilele de legume fructe de diseara![]()
![]()
![]()
ca nu mai am rabdare....
Alina
mamica
de
Diana aproape 6luni
super mami spune:
Fetelor vin si eu cu o intrebare...e voie orez alb ?
Parca as incerca si eu cura voastra....nu ca nu as vrea, nu stiu daca pot. Orezul m-ar ajuta.
Cola e o alta problema mareeeeeeee.
Cafea se poate ?
Multumesc mult.
Eu as vrea sa mai dau jos doar vreo 4 kg...da' se tin domne ca scaiul si nu vor sa plece.
LA MULTI ANI DOAMNELOR !!!!!
Sa fiti fericite.Alexandra si Isabelita Isabel
aime spune:
La multi ani, fetelor si de la mine...
Azi am inceput sedintele de masaj si parafango, e super dar sunt vanata pe picioare...si cam doare, dar deh...ce nu face baba la frumusete 
La putine kg va doresc!!!!!! 

aime
ralucasimarius spune:
A trecut prima zi. Mezeluri, carne si 4 ciocolatele Merci 
Plus un pahar de nectar de piersici, dar avem voie ca afost ziua noastra.
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by baicualinafetelor am facut supa de varza si a iesit....
suuuper!
cred ca am sa incep zilele de legume fructe de disearaca nu mai am rabdare....
Alina
mamica[mamia aproape 6luni
"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"
ALINA draga bravo....ptr supa,eu de cind zic ca fac...si uit...dar trebe sa iau ta
de coarne si sa fac.Deci in afara de legume ai mai pus bors cumva ca cica e buna si cu bors???Si varza cit ti-a intrat...ca eu vreau sa-mi ajunga vreo2-3 zile...
IOANA 2006(1an si 2 luni)