Regimul disociat (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Si sa stii ca nu este nici o problema daca vrei sa tii disociat pe mese. Cam asa ceva tin si eu acum...

adik micul dej carne, pranz fructe+leg, cina lactate ? si nu se pune ce dau jos acum ??? nu prea as risca, mai bine mai tin o sapt asa, dak tot am inceput...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Suntem pe acilea, ma lupt cu un iaurt de 500g, am si o cana cu laptic cu cacao linga mine ! Of, bine ca e ultima zi de lactate, mai tin inca 9 zile 3-3-3 si apoi trec la disociat pe mese.
Numai eu vad ce mesaj a postat Fox? Nu stiu sa-l pun in mesajul meu, help!!! Sau e numai pentru mine?
Si eu mai iau pills si luna asta, dupa ce in noiembrie am pierdut o sarcina, am trecut iar la pills si luna asta gata cu ele ca nu ma simt deloc bine cu ele. Ma ingrijoreaza ca am inceput sa sangerez de duminica seara si sunt la mijlocul foliei, maine ma duc la doctor sa vad ce am!

Mergi la inceput

Helau, leidiz, pe unde umblati ? mama, ce tine de foame laptele batut... ralnied, azi iti fac in ciuda ! am 2 "biberoane" la birou... mai am cateva guri si-l dau gata si pe-al doilea, iar diseara mai bag unul...face puiu un misot de mine, cik sunt bebe mic eh, nu e mare diferenta..

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

ori s-a stricat cintarul, ori m-am ingrasat 0,5 kg. Sa fie de vina masa de aseara (ora 22) compusa din legume, brinza, salam, o gura de rulada.
Trebuia sa ma abtin de la combinatiile astea, dar am simtit ca nu mai pot. De suparare azi nu am pus nimic in gura; si nu mi-e foame.
Mai bine ma duc sa pap iiaurt decit sa mi se faca foame diseara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzuchi
mai tin inca 9 zile 3-3-3 ...
Numai eu vad ce mesaj a postat Fox? Nu stiu sa-l pun in mesajul meu, help!!! Sau e numai pentru mine?

Si eu mai tin cel putin o tura...de azi iar am carne ... vreau lapteeeee !... k tine bine de foame si imi si place; asa, carne goala
Cu mesajul il poti copia direct cum apare/te faci k dai un quote si-l copiezi, apoi anulezi quotele si scrii mesaj normal...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucasimarius

ori s-a stricat cintarul, ori m-am ingrasat 0,5 kg. Sa fie de vina masa de aseara (ora 22) compusa din legume, brinza, salam, o gura de rulada.

Nuuuu, s-a stricat cantarul ! asta e scuza tuturor.. ieri am facut si eu o mica-mititik abatere, a facut socrela mucenici, k mai avea o punga si am luat si eu o lingura, atat ! dar m-am oprit k nu mai au acelasi farmec k pe 9 martie... mama, sa vedeti ce mila le e puiului+socrilor de mine, ei infulek fripturi, salata de vinete, etc si eu bag un biberon/mar, etc.. si nu vor sa priceapa k eu chiar nu vreau ce papa ei...deh, am vointa...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Continuam aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71692

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput