Regimul disociat (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Eu sa vreau si nu pot manca multe lactate. Lapte nici nu mai stiu de cand nu am mai baut... Iti dai seama cam cat imi "plac"...

Eu tocmai am dat gata un "biberon" . am luat intr-un bidon lapte batut si... l-am dat pe gat ! 1 litru in 15 min ! si diseara mai iau 2 bidonase... sa am si pt maine...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Raza, consuma si pentru mine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Inca juma' de kg in minus. Dar tare as minca o ciocolata cu lapte si stafide....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucasimarius

Inca juma' de kg in minus. Dar tare as minca o ciocolata cu lapte si stafide....

hmmm.. decat cioco si kg in plus, eu zic ca suna mai bine: fara cioco, dar kg in minus. Ce zici? (eu vorbesc!)... Am modificat! Felicitari!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a81lina spune:

Buna fetelor,
Nii eu nu ma omor dupa lactate.
Eu am hotarat de saptamana asta sa modific putin 3-3-3 asa incat sa tin post miercurea si vinerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Razuca si eu tot o doua zi de lactate astazi, insa cat asteptam eu sa maninc brinzica, nu vrea sa intre singura, nici macar cu smantina, ieri m-am chinuit sa o inghit. Asa ca am mincat si 2 oua, unul la prinz si unul seara, si nitel iaurt pe la 10 seara ca mi-era foame. Astazi am bagat iar un ou la prinz ca nu pot numa brinza, si o cana de lapte si ceai la greu, dar vorba ta am neste ameteli!
Ma ingrijoreaza ce a zis foxmuldera: nu il recomand nimanui prea mult timp (chiar deloc!)Cu atat mai putin celor care vor sa mai aiba apoi copii: anumiti aminoacizi esentiali nu se produc in organism decat cand combini diferite surse de proteine, de ex:paine, paste fainoase sau cereale cu legume, prod lactate sau carne.. Asta era unul din motive sa dau cateva kile jos acu ca la vara cand vom reincepe munca pentru un sa fiu si de vreo 65 de kile!
Poate sa schimb pe disociat pe mese? Ce spuneti?
Va pup si merci ralnied de locul din listuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a81lina

Buna fetelor,
Nii eu nu ma omor dupa lactate.
Eu am hotarat de saptamana asta sa modific putin 3-3-3 asa incat sa tin post miercurea si vinerea.

De fiecare data m-am bucurat cand am mai auzit ca mai este si altcineva care sa nu se omoare dupa lactate, ca si mine...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Tzuchi, tu cum de ai reusit sa citesti mesajul lui foxmulder??? Mie imi arata la amiaza ca este un mesaj scris de aceasta persoana, dar cand intram in subiect, nu mi-l mai arata... Unde a disparut???

Si sa stii ca nu este nici o problema daca vrei sa tii disociat pe mese. Cam asa ceva tin si eu acum...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trinity13 spune:

am inceput cu ziua de fructe si am trecut cu brio de ea.voi tine varianta 1-1-1 ptr ca fac si sport.alerg 2km pe banda si fac si ex.nu pot renunta la cafea si totusi cu zaharina are un gust oribil de imi vine sa fac ,,oac,,.miere nu avem voie,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tzuchi

Ma ingrijoreaza ce a zis foxmuldera: [blue]nu il recomand nimanui prea mult timp (chiar deloc!)Cu atat mai putin celor care vor sa mai aiba apoi copii:

Pai eu am renuntat la pilule, k de la ele am pus 5 kg, in ideea k vreau bb repede !!!!! si ce zice Fox ??? "nu il recomanda prea mult"... a, m-am mai linistit...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput