Postul Mare-sa-l tinem impreuna

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sa stiti ca sunt aici, doar ca a dat peste mine un pui de raceala si stau mai mult in pat.
mi-e tot mai usor sa postesc....ieri am fost in vizita la socri si au facut o gramada de bunatati de post: supa de legume, salata de vinete, zacusca, salata verde cu ridichi, si...mucenici de post!!!

o zi buna tuturor!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna ziua sunt si eu aici..Eu am facut ceva foarte bun astazi de papa.Am facut piure cu sos cu ciuperci.E super bun.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

13 martie 06-ziua a 8 aMeg,sanatate si ai grija de tine.Sa bei mult suc de fructe ,ca sa te intaresti.Eu am facut bors de sfecla rosie.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Neata dragelor,

Irina_c, am facut in we si pateu de linte si drob de linte. Super bune amandoua!. Dar nu imi zici acum, si cum faci chiftelutele de naut ? :)
Am facut iahnie de naut si a iesit ok.

Post usor in continuare !
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata tuturor!

si o saptamana plina de caldura.

sunt alaturi de voi, am fost si in week-end, chiar daca n-am scris.

Am facut un "ostropel" cu rosii intregi in sos, cu mult usturoi si ceapa, combinat cu cartofi la cuptor; o minunatie. Si diferite feluri de paste si salate. O sa incerc si eu lintea, caci suna tare bine.



Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Kia,uite reteta:Chiftelute de naut(falafel)250g naut inmuiat si fiert
1 ceapa tocata marunt
1-2 catei de usturoi
1 felie de paine inmuiata si stoarsa bine
1 varf de cutit praf de copt
sare,piper,verdeata

Toate ingredientele se mixeaza si se lasa 1 ora,dupa care se formeaza piftelute.Se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins.Se pot servi in lipii unse cu tahina(pasta de susan),alaturi de cartofi prajiti si salata de varza.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata

Nici eu n-am scris in we, dar am fost cu sufletul langa voi.
Irina, sa stii ca n-am avut timp sa trec pe-acolo (...). Cine stie, poate ne intalnim in alta zi!

O zi frumoasa!


Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va salut si eu, da de departe, sa nu va mopilsesc cu raceala mea, desi e pe sfarsite, deci sigur nu mai sunt contagioasa...hapciu!
nu-mi vine sa cred cate mancaruri de post se pot prepara rapid si ca pana anul asta nici macar nu am incercat sa tin vreun post cap-coada, avand din start ideea ca e prea mult de gatit...nu este, deloc..doar ca mi-e teama de cate kg o sa am la sfarsitul postului, ca eu in afara postului nu mananc aprope deloc paine sau paste, iar acum nu7 e zi fara 2-3 felii..dar o sa continui cu abdomenele si cu mersul pe bicicleta de camera

hai sa va intreb ceva: as fi vrut sa iau un supliment care sa ma ajute la invatzat ( e o perioada f f importanta pt mine)...dar e vorba de ulei de peste, mai precis un preparat sintetic, oare merge cu postul? parca nu prea, sa aman inca vreo luna, nu?

ma bucur ca suntei inca toate aici

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Multumesc irina_c. O sa incerc si chiftelutele de naut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Salutare, sambata am facut sfestania in casa, iar preotul si cantaretul au stat cu noi la masa. Am avut si cativa musafiri! Am avut un meniu destul de apetisant: aperitive: ardei kapia umpluti cu salata de vinete, salata de ciuperci (ca cea berlineza, dar am inlocuit carnea cu ciuperci calite si cu maioneza de post), salam si cascaval de post, masline, rosii, castraveti etc.
La felul doi am facut ciuperci umplute la cuptor si snitele de post cu piure de cartofi, ardei copti in otet, mujdei de usturoi ptr cine a dorit si muraturi. La sfarsit am avut saratele de post, mucenici moldovenesti si cornulete!!! Am fost foarte multumita si de sfestanie si de masa, mai ales ca s-a devorat mancarea!

Catalina & Andrei (3ani si jumatate)




"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput