sanatate sociala
Raspunsuri - Pagina 2
gabriela_tutuianu spune:
mersi mult
tocmai ma pregatesc sa plec in concediu la bistrita doar cu fetele.sotii nostri raman la munca.
abia astept.sa vezi ce ne mai distram.anul trecut prin primavara s-a intamplat -fara intentie- ca toti sotii nostri sa nu poata merge.a fost super.acum este intentionat.vrem concediu doar intre fete.
este minunat sa ai prieteni.vom canta si dansa permanent.vom canta si vom merge prin magazine.ce ne place noua,fetelor....
gabriela_tutuianu spune:
buna
a fost extraordinar acolo.m-am incarcat.
am cantat si am dansat de am bataturi.
tu cum esti?
'niciodata nu e prea tarziu"
iri_sori spune:
Multumesc sunt bine acum mai relaxata am terminat cu examenele,
ma bucur ca te ai simtit bine.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
gabriela_tutuianu spune:
ce examene?
esti in sesiune?
adica studenta?
unde?
a fost super-frumos.deja astept urmatoarea iesire care va fi impreuna cu sotii.probabil in iunie.nu ne-am hotarat daca sa mergem sau nu in franta.
avem programate cam toate iesirile de anul acesta.numai concedii beton-armat.
vreau sa intelegi ca pentru mine lipsa prietenilor ar fi cea mai grea boala.ar fi de neconceput viata fara ei.
impreuna spune:
Vreau sa zic si eu: sunt dependenta de prieteni si inca n-am ajuns la o concluzie, daca e bine sau rau
Am foarte multi prieteni, si destui prieteni adevarati.
Imi place sa investesc in relatii, in oameni in general si trec relativ usor peste dezamagiri pentru ca realizarile sunt mult mai multe.
Flavia (sotie si mamica fericita)
iri_sori spune:
Buna!!
Ma bucur cand vad pe alti fericitii.
Nu pot spune ca sunt lipsita de prieteni doar ca unii dintre ei
iti sunt prieteni numai cand au un interes si acele persoane ar trebui ignorate.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
impreuna spune:
Eu cred ca cei care au anumite interese nu sunt prieteni adevarati, eu una nu ii pot pune la socoteala :)
Ce sentiment aveti atunci cand va regasiti prieteni vechi si buni?
Eu am destui cu care am pierdut legatura din cauza distantei, au plecat prin strainataturi... Acum parca incepem sa ne adunam si e un sentiment tare placut de bucurie amestecat cu nostalgie, entuziasm ...
Flavia (sotie si mamica fericita)