sanatate sociala

sanatate sociala | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

vad multi oameni in jurul meu care se vaita de lipsa sanatatii: ii dor picioarele, mainile, spatele, urechile etc.insa si sanatatea sociala este importanta.nu aud pe nimeni ca duce lipsa de prieteni.

aveti de ajuns de multi prieteni?aveti prieteni adevarati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

In liceu am avut cateva prietene care pana la urma s-au dovedit a nu fi prietene adevarate intr-un final...De ca spun asta???O spun pentru ca unele ori au plecat din tara si deci au uitat de unde au plecat, cum din nefericire se mai intampla, ori au plecat pe la nu stiu ce facultati si vezi Doamne ca au ajuns....
Insa spre bucuria mea am gasit intr-adevar prietene adevarate chiar aici pe forum si aproape ca am si uitat de acele asa zise prietene din liceu...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

BUNA!!
PRIETENIE CU ADEVARAT NU MAI EXISTA, A EXSTAT ODATA DAR ASTA A FOST DEMULT.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

nu cred ca asta.parerea mea.cea mai mare saracie este lipsa unui prieten.sunt neajunsuri peste tot.dar trebuie sa trecem peste ele.orice prietenie cere sacrificii sau mai bine spus compromisuri.

ceea ce spui tu imi aduce aminte de ceva citit recent.in mijlocul iernii pe un frig cumplit,un tip cu un brat de lemne in fata sobei spunea:daca faci ceva caldura,bag lemne....

cred ca trebuie sa daruim inainte sa cerem.si sa daruim pentru noi.sa daruim ca si cum ar fi pentru noi.sa asteptam mai putin de la cei din jur.vom fi dezamagiti mai putin.

hai sa facem sacrificii ca merita

Mergi la inceput

quote:

cred ca trebuie sa daruim inainte sa cerem.si sa daruim pentru noi.sa daruim ca si cum ar fi pentru noi.sa asteptam mai putin de la cei din jur.vom fi dezamagiti mai putin.

Daruim cui merita prietenul .....iti face bucata

iri

Mergi la inceput

iri:crezi ca este o regula?ce astepti tu de la prieteni?

Mergi la inceput

GABRIELA
NU ESTE O REGULA DAR PE FOARTE MULTI I-AM AUZIT PLANGANDUSE DE PRIETENII LOR ,INTR-O PRIETENIE TREBUIE SA FI SINCER.
RECUNOSC IN MOMENTUL DE FATA NU MAI AM INCREDERE IN PRIETENIE DE PREA MULTE ORI AM FOST MINTITA......ETC.

iri

Mergi la inceput

daca pleci de la ideea ca toti oamenii sunt la fel si "incerci" sa te protejezi, nu crezi ca nu ai cum sa cunosti oameni deosebiti?trebuie doar sa te obisnuiesti sa nu ceri si sa nu astepti nimic.nu vei mai fi dezamagita.

cei mai multi oameni refuza sa se destainuie sau sa lege prietenii de frica unui esec.le este mult mai frica sa nu le fie inselate asteptarile decat isi doresc sa aiba un/o prietena.frica este mai mare decat dorinta.

accidente de orice fel se intampla in fiecare zi-vezi accidente de masina- si totusi merem cu masina.dorinta de comfort sau de rapiditate este mai mare decat frica.daca frica ar predomina,nu ar mai merge nimeni cu masina.

nu stiu daca am ales o comparatie potrivita,dar as vrea sa intelegi de ce unii dintre noi au/sau nu prieteni.

Mergi la inceput

Ai dreptate intradevar incerc sa ma protejez de asa zisi prieteni si nu mai am incredere in ei,apropo(punct lovit punct ochit) de comparatia cu masina este adevarat ce ai spus pentru ca eu personal am trecut peste acel moment de frica si groaza.

iri

Mergi la inceput

am vazut ca zicala ta favorita este "ce tie nu-ti place altuia nu-i face"

daca ai nevoie de prieteni aplica asta .

ma bucur sa te cunosc irina.poate ne vom cunoastem destul de bine aici pentru ca eu vin destul de des in ploiesti.poate la vreo cafea......vreodata.....

te pup

Mergi la inceput

Sincer mi-ar face placere.
Si eu te pup,sa ai o duminica frumoasa.

iri

Mergi la inceput