La France (50)
Raspunsuri - Pagina 3
kiss spune:
va vizitez si eu ca sa primesc si sa ofer urarile mele fetelor, doamnelor, mamelor etc...LA MULTI ANI! si sa fiti iubite la maxim...sa fim sanatoase cu toatele...pupici multi...
mami de pui (23 sept 2004)
Corina spune:
Hop si eu sa va zic La Multi Ani pina nu trece 8 martie!!!
Otilia draga,cred ca ai o clona care cinta la Paris ,si tu nu stiai????!!!
Eu m-am plimbat azi pina la Paris la ambasada sa fac o procura ,dar nu mi-a priit plimbarea ca a plouat cu galeata!!
Pupici
Otilia spune:
quote:
Originally posted by Corina
Otilia draga,cred ca ai o clona care cinta la Paris ,si tu nu stiai????!!!
E normal, articolul e din octombrie '98... Pe vremea aia Paris scria pe mine. Pe mine m-a "amuzat" doar felul in care au tradus ei "mailletz" = ciocane, cu un sens peiorativ, bineinteles... Vezi Doamne, taca-tac.
Pentru cine nu cunoaste "Aux 3 Mailletz": http://www.fra.cityvox.fr/theatre_paris/les-3-mailletz_86864/Profil-Lieu
Un cabaret authentique
Situé au coeur du Triangle d'or, les 3 Mailletz est un cabaret, piano-bar et restaurant tyiquement parisien qui porte le même nom depuis 1230. Découvrez dans un décor de caves voûtées datant des IV et VIème siècle un spectacle surprenant...
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
liliprejbeanu spune:
quote:
Originally posted by Maria I
[.... Voi ati vazut ce-a facut Academia Romana din subiectul copilariei noastre? Daca nu stiti, eu nu va dau detalii, ca-i deprimanta decizia...
Maria
Servus,
Maria m-ai pus pe jar cu stirea... si ma tot framânt . Nu stiu exact la ce te referi in schimb am vazut si m-am crucit de ce-au facut cu Dictionarului Ortografic, Ortoepic si Morfologic al limbii romane: http://www.agonia.ro/index.php/article/147787/
Dupa ce au legiferat ei acolo am impresia ca fac 1001 de greseli de ortografie.
Lilibébé
File din povestea unui pui de om
Maria I spune:
Buna tuturor (daca n-o fi mai academicos tutulor)
Lili, in conformitate cu regulile si normele stabilite recent de Academia Romana, situatia se prezinta cam asa: "subiectul nu mai e parte principala de propozitie, ci este un complement mai special"
E trist, e sfisietor, dar Subiectul copilariei noastre, Subiectul treptei intii, fie el simplu sau multiplu, inclus sau subinteles, ba chiar si cel logic... ei bine, Subiectul a incetat din viata si din cenusa lui a rasarit "un complement mai special" ...ce face gramatica generativa din scumpele noatre amintiri!
Si tocmai cand incercam sa-mi revin, dau cu ochii si de minunea ce se cheama DOOM
Acum nu-mi ramane decat sa astept reintoarcerea glorioasa a curentului latinist, ca doar moda revine, deh!
Daca tot mi-am varsat oful, hai sa va mai terorizez un pic Intrebare intrebatoare: daca ma prezint undeva cu programa analitica tradusa de mine e de rau?
Si facultativ: facurati mucenici?
Va
Otilia spune:
Dumnezeule, ati auzit fetelor, a murit Laura Stoica, impreuna cu viitorul ei sot si cu bebe din burtica! Nu reusesc sa-mi revin din soc!!! Asa de tinara, zilele trecute o admirasem intr-o poza, radia de fericire!
gabgabriela spune:
Otilia,
Eu cunosc doar o Laura Stoica .cantareata de muzica usoara.Ea e ?
E o drama.Ma voi uita la stiri .
Si un grand merci pentru redeschiderea subiectului despre Ploiesti .Acum am vazut pozele facute de fete in 2004 si ma crezi ...mi-au dat lacrimile Mai ales ca eu nu am mai fost acasa din 2002.Au venit ai mei in fiecare an (mama mai ales),dar lipseste "ceva".Intre timp am nascut-o pe a treia ,asa ca au trecut niste ani...Am scris aici caci va simt mai aproape!
Eu am facut "macinici" si am mancat eu cu doua fete.Scor :3 la 2 ptr RomaniaSotul si mijlocia...au"mirosit" si atat (erau din aceea cu zeama)
Corina spune:
Otilia ,asta a fost primul lucru pe care l-am vazut cind am intrat pe forum!!!Nu imi vine sa cred !!Ce accident stupid!
Dumnezeu sa ii odihneasca!
Pupici
anka-maria spune:
Saru'mana la toata lumea, citii si io ce s-a intamplat cu Laura Stoica si m-a luat cu tremurat. Saraca femeie s-a chinuit pana la 38 de ani sa ramana insarcinata si minunea a venit o data cu nenorocirea.
D-zeu sa-i odihneasca....
Una peste alta a revenit un subiect la Femina Intim, ala cu "nastere normala versus cezariana" si de cate ori citesc treburi d-astea iar ma ia cu tremurat. Vorba Rayuelei, mie copilul vreau sa mi-l aduca barza! Io cred ca dupa ce raman insarcinata(peste 2 ani, sa termin doctoratul) nu mai intru pe DC pana dupa nastere. Io nu-s fricoasa din fire, dar povestile astea de la nastere imi fac rau fizic si psihic. Am si o intrebare pt. ca stiu ca sunteti toate super mamici: cum e o nastere in Franta? N-am auzit pe nici o mamica de aici sa povesteasca grozavenii, pe cand americancele m-au bagat in sperieti.
Se practica anestezia epidurala, cezariana in caz de nevoie sau te lasa sa te descurci dupa cum da D-zeu?
In alta ordine de idei, ieri am avut curs, au venit 9 persoane, tot mai bine decat 4. Ba chiar 3 isi facusera si tema! unul dintre ei copiase cuvant cu cuvant o rezolvare gasita pe net. A trebuit sa-i explic omului ca cineva inteligent cand copiaza un program trebuie sa schimbe cate putin pe ici pe colo, deoarece este imposibil ca 2 programe sa fie complet identice. I-am spus ca-i validez tema asta daca imi mai aduce cel putin o tema facuta cu manutza lui. Nu stiu daca am facut bine, e foarte posibil sa nu-l mai vad pana la sfarsit, dar nici nu puteam sa-l mangai pe cap si sa ma fac ca n-am observat ca a copiat cu nesimtire.
just me