Despre gradinarit (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

De acord cu Adi2003, si aici se cheama Primmeln, deci Primula.
Devylla, ai flori frumoase.
Maine pun si eu poze cu ce mi-a inflorit si mie.
Adi2003, un album ca al tau cu flori, nu am mai vazut, felicitari.
Salutari la toate si flori frumoase,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor,
Vreau si eu sa pun o intrebare despre lalele. Am cumparat bulbi si i-am plantat in toamna iar acum au rasarit. Ma intreb daca dupa ce se scutura trebuie sa le las in pamant sau sa le scot si ce sa fac sa rasara si la anu'. Sau astea sunt valabile doar un an si trebuie sa cumpar alti bulbi? Se pricepe cineva?

Mergi la inceput

Crini, dupa ce au dat lalelele, eu le las sa se usuce tare frunzele, apoi le dai deasupra pamantului si raman in pamant. Al doilea an, dau singure. Eu pun lalelele in combinatie cu alte flori, ca sa nu se vada neaparat urat cind se usuca.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Merci fetelor!
Am inteles cum se numeste acuma!

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Am pus si eu mai poze cu plantele mele, cu sedumm, krokusi din gradina si inca o planta care nu stiu cum se cheama pe romaneste. Lalelele si zambilele au aparut, au flori dar nu sint inca deschise. Mai o sa pun poze. Primula o sa cumpar si panselute la fel, ca gasesc aici si nu sint scumpe.
Voi ati pus deja florile ce vreti sa apara la vara-toamna? Eu cred ca le pun sambata in pamant.
O seara placuta va doresc,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna fetelor, noi ne-am mutat la casa... ne-am plantat 4 pomi fructiferi, ceva floricele de gradina (imortele, gura leului), dalii, gladiole, crini... dar acuma alerg sa cumpar o magnolie.
Ati vazut undeva?
La ce pret?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am vazut la Bricostore din Ploiesti, dar nu m-am uitat la pret..ca nu incape in balcon!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Salutare la toata lumea,

Am si eu o bucatica de gradina care este plina de musoroaie de cartite!
Aveti voi solutie pentru alungarea cartitelor?

Gradina mea nu este amenajata inca dar planuiec ca in toamna asta s-o pregatesc si la primavara sa fie plina de flori.
Pana una, alta pana la toamna o s-o curatam de mizerii si bolovani.
Pentru gunoaie si bolovani am solutii, dar ce fac cu cirtitele? Si livada vecinilor e plina de cartite!
Stiti cum pot scapa de ele?

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Multumesc Himmelsduft, eu deocamdata am pus doar lalele, ca e primul an, tu ce alte flori pui printre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Fetelor, sunt bucuroasa... astazi am cumparat o superba magnolie... magnolie susan (flori mov).
Are deja vreo 10 floricele, a costat 890.000 lei (pret fff bun, fata de ce aberatii am gasit eu pe net).
Care sunteti interesate de unde am cumparat-o, va dau detalii pe PM.
Pupici si succes la plantat floricele :)

Mergi la inceput