Despre gradinarit (14)
Raspunsuri - Pagina 6
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by maggdaquote:
Originally posted by daniella4
Mi-a inflorit Maranta!
Habar n-aveam ca face flori! Sunt mici de tot si violete! Ura!
Daniella, mama lu'Alexis
Pai pune-ne o poza sa o vedem si noi!
Azi merg dupa jardiniere si pamant pt terasa de la etaj unde anul trecut am avut doar 3 jardiniere dar de fapt trebuie 10 si dupa ghivece mari care sa le pun in curtea din fata.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Prea tarziu! Tura urmatoare. Floricica a durat doar o zi si era mica-mica. Dar cred ca mai face (pare ca-i merge bine)si o s-o pozez!
Daniella, mama lu'Alexis
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by kisstherain999
Crotonelului meu iau cazut aproape toate frunzele De ce oare?
Il stopesc o data la doua zile pe frunze, asta o fi problema? Ii mai cresc frunzele inapoi?
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Si nu are deloc frunzite noi?
Ar fi trebuit sa aiba de acum!
Daniella, mama lu'Alexis
Avea doua frunzulite mici in varf s-au uscat si alea. O fi prea cald? Il pierd de tot?
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by kisstherain999
Crotonelului meu iau cazut aproape toate frunzele De ce oare?
Il stopesc o data la doua zile pe frunze, asta o fi problema? Ii mai cresc frunzele inapoi?
kiss
Si nu are deloc frunzite noi?
Ar fi trebuit sa aiba de acum!
Daniella, mama lu'Alexis
Avea doua frunzulite mici in varf s-au uscat si alea. O fi prea cald? Il pierd de tot?
kiss
Daca spui ca l-ai pulverizat constant cu apa nu are de ce sa-i fie asa cald, eu vara il tineam in balcon iar in iulie era ffff cald.
Sincer, faptul ca si-a pierdut frunzitele noi nu-i semn bun. Ai observat ceva deosebit adica o schimbare a luciului frunzelor? Adica au devenit mai mate?
Daniella, mama lu'Alexis
Himmelsduft spune:
Daniella4, pacat ca nu ai poza, asteptam tura viitoare. Si eu ma bucur ca mi-a dat Sedum, ca am avut-o la hibernare. In toamna face floricele mici roz.
Maggda, ce pui in jardiniere?
Wekkend placut la toate si mult soare,
Himmelsduft
calut
danyelana spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu o mica problema. Yucca mea incepe sa aiba frunzele din ce in ce mai galbene, sa se usuce. Nu stiu ce sa fac.
Multumesc.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
conchita spune:
quote:
Originally posted by danyelana
Buna fetelor,
Vin si eu cu o mica problema. Yucca mea incepe sa aiba frunzele din ce in ce mai galbene, sa se usuce. Nu stiu ce sa fac.
Multumesc.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Danyelana, de care yucca ai, poti sa ne spui? unde ai tinut-o pe timpul iernii? e in ghiveci? - si daca da, cat de mare e ghiveciul? ce fel de pamant are? ai mutat-o afara sau e inca in casa? da detalii si vedem noi cum o salvam.
edit: uite o pagina cu informatii super despre cultivarea yuccai:
http://www.bennyskaktus.dk/Y_grow_UK.htm
maggda spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Daniella4, pacat ca nu ai poza, asteptam tura viitoare. Si eu ma bucur ca mi-a dat Sedum, ca am avut-o la hibernare. In toamna face floricele mici roz.
Maggda, ce pui in jardiniere?
Wekkend placut la toate si mult soare,
Himmelsduft
calut
In jardinierele care le pun la etaj (1o) in terasa pun petunii unguresti nu sunt curgatiare dar dintr-un singur firuicel se face asa o tufa mare ,frumos mirositoare.La parter am 7 jardiniere cu muscate curgatoare,iar la intrare in casa am un parapet unde pun 3 jardiniere tot cu muscate curgatoare.Aseara am luat de la Selgros ceva bulbi de floare Tigridia parca,am si pus 4 bulbi intr-un ghiveci mare de curte.M-am uitat pe net la vreme si maine scot flori in terasa chiar daca nu apuc sa le scot pe toate ca am si musafiri.
pupici
Himmelsduft spune:
Maggda, super florile ce le pui, spor la treaba si sa ai parte de flori foarte frumoase.
la toate gradinaresele!!!
Himmelsduft
calut
maggda spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Maggda, super florile ce le pui, spor la treaba si sa ai parte de flori foarte frumoase.
la toate gradinaresele!!!
Himmelsduft
calut
M-am uitat si pe net si intr-adevar sunt super florile care le-am luat,sper sa si iasa ca sunt made in Olanda,asa ca ,cred eu ca sansele de a iesi sunt destul de mari.Am pus 4 bulbi intr-un ghiveci(mare) ,am pus in 2 ghivece si mai am 3 bulbi,maine cand ies de la servici mai cumpar un ghiveci sa-i pun si pe restul.
Acum imi termin cafelutza si ma apuc sa scot jardiniere (chiar daca nu toate azi) in terasa ca m-am uitat pe net si gata cu frigul noaptea.
pupici fetelor