Bataie la gradi
Am aflat ca "tovarasa" (una dintre ele) de la Gradinita 195 - Militari - pedepseste copiii dandu-le pantalonii jos si batandu-i la fundul gol Din pacate copilul a povestit chestia asta dupa multa vreme (el o localizeaza in timp undeva anul trecut), asa incat este tardiv sa mai facem ceva. Cred ca individele astea mai si ameninta copiii ca daca vor povesti cine stie ce le mai fac
Ce am observat noi - faptul ca majoritatea copiilor sunt tare neastamparati, se alearga, se imbrancesc si se bat (in joaca) in continuu, chiar si la serbarea de Craciun a fost la fel, cand erau toate educatoarele in clasa (inclusiv cele de la optionale), iar dansele nu prea se inghesuiau sa faca ceva, in afara de cea de la dansuri (este adevarat ca in momentul respectiv nu prea aveau ce face pentru ca nu pareau sa aiba mare autoritate, trebuia rezolvata problema pe parcursul anului).
Raspunsuri
angy11 spune:
Mey Mihai,tu pe toate le patesti,la scoala dai de rechizite,acum afli asta... :)))
Acum serios.
Trebuie sa te interesezi despre ce e vorba,cel mai bine adfli daca aduni 2-3 copii din clasa la un loc,de exemplu ii inviti sa se joace cu copilul tau,atunci intri intre ei si ii provoci,ai sa vezi ca intai se parasc,apoi incep sa spuna si de educatoare.Cum chiar tu recunostei ca sunt rai,probabil ca s-a intamplat asta,noi nu facem fata acasa cu unul,dar ele cu 20-30.
Cu toate astea se pot gasi si alte metode de instaurare a disciplinei.
craciunitza spune:
m34, copilul meu mi-a povestit cand era deja la scoala, ca la gradi, in timpul somnului de la amiaza, din cauza ca el nu dormea (nu a dormit niciodata la amiaza), tovarasa (ca dna e frumos spus) il punea sa culeaga scamele de pe mocheta de la intrarea in gradinita.
Trecusera aproape 4 ani de la intamplarea respectiva si tot am vrut sa ma duc s-o iau de par. Inteleg foarte bine indignarea ta.
Bataia la fundul gol, in afara de faptul ca e dureroasa fizic, este umilitoare. Apropie-te de copil cat poti de mult astfel incat sa iti spuna la timp cand se mai intampla.
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia