solutie protejat par intins cu placa

solutie protejat par intins cu placa | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

mi-am cumparat recent o placa ceramica de intins parul....coafeza mea (stilista, ma rog) m-a sfatuit sa imi dau inainte pe par cu o solutie/crema care sa il protejeze...mi-am zis ca pana imi cumpar eu palca mai e, asa ca nu am intrebat ce fel de solutie, cum se cheama, de la ce firma..intre timp am primit palca, dar nu am solutie si nu stiu cu ce sa dau pe par inain te, sa nu il ard...prea rau...dar sunt sigura ca sunteti destule pe aici care ma puteti ajuta

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu stiu daca Joico se gaseste-n Romania,parc-am auzit despre ea pe forum.Ei au un www.forestbeauty.com/shopping/pricelist.asp?prid=18097" target="_blank">spray special pentru asta;ar mai fi unele de la www.sallybeauty.com/shop/product.asp?pf%5Fid=302272&dept%5Fid=1210" target="_blank">Sally,www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=211750&deptid=3&catid=31&subcatid=388" target="_blank">Biosilk;mai e gama www.thermasilkhair.com/index.html" target="_blank">Thermasilk creeata special pentru par tratat termic...Poate printre astea gasesti ceva.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Eu folosesc un leave-in conditioner cu proteine de griu. Coafeza mea mi-a zis ca ar fi bine ca, orice as folosi (crema, balsam, masca), sa fie cu proteine. Sa nu te astepti insa la minuni...parul meu este destul de uscat acum si, daca nu-l intind dupa ce ma spal, arat ca o matura vreo juma de zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna Megbeng !

Vad ca una dintre fete ti-a recomandat un produs Joico.Da, se gasesc in Romania, dar sint foarte scumpe, cred ca peste 500 000.E adevarat, am citit si eu pe net ca sint foarte,foarte bune, dar acum hotarirea iti apartine tie daca iti vei lua sau nu.Hai sa-ti spun unde am vazut eu in Bucuresti produse profesionale Joico:este un magazin chiar linga Mitropolie,undeva pe colt.Daca ajungi in zona, ai sa vezi de la departare ca au o reclama mare pe care scrie JOICO TIGI si inca o alta marca.Daca te hotarasti sa-ti cumperi si nu ai inteles adresa, intreaba-ma si iti mai explic odata cu placere.

Am mai vazut azi la o farmacie Sensiblu o gama noua de cosmetice pentru par si printre astea am remarcat si o solutie care protejeaza parul de caldura (foehn sau placa).

Subiectul asta s-a mai discutat si pe forumul de la www.eva.ro (la "Frumusete") numai ca trebuie sa cauti un pic in urma.

Te pup si totusi nu abuza de placa sa nu-ti strici parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc mult, feteleeu deocamdata sunt in faza de fascinatie vizavi de felul in care arat dupa ce folosesc plaxca, inca nu e ars si mat parul, par f f des, lung si ondulat bine de tot de altfel..doar ca fiind in felul asta aveam un aspect de clasa a 10a, cel mult, exact de "oitza barsana si nazdravana"..ceea ce in viata pecare o am nu am ajuta deloc, ca nu prea ma lua lumea in serios...acu mai aduc si eu a om mare

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Si eu folosesc placa (mi-am luat una profesionala Babyliss direct de la coafor) si nu m-a prea interesat ca imi arde parul (chiar o folosesc de fiecare data cand ma spal pe cap), dar mai nou folosesc o crema hidratanta de la Londa (nu stiu daca e special pt presa) si mai sunt o multime de produse la Wella si chiar la Babyliss (si acelea chiar sunt speciale). Eu zic sa iti cumperi direct de la salon si nu sunt chiar asa de scumpe!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;19/st/20060606/k/f170/preg.png

Mergi la inceput