Hernia ombilicala dupa cezariana

Hernia ombilicala dupa cezariana | Autor: gabri_andrei

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum 5 ani prin cezariana de urgenta, taietura fiind verticala pina la buric. Problema e ca am ramas cu aderente si hernie ombilicala. Mi-as dori mult inca un copil dar pur si simplu ma tem de urmari si chirugul mi-a recomandat operatia de hernie inainte de o noua sarcina. Ginecologul mi-a spus ca nu v-a fi nici o problema, eventual niste dureri in timpul sarcinii datorita aderentelor de la prima cezariana .
Pe cine sa mai cred, eu am deja 36 de ani si trebuie sa iau o hotarire cit mai repede.Va pup si sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Aderentele se vad ecografic? Am niste dureri de-o parte de alta a taieturii. Tu ce simptome ai avut?
Ma scuzi ca te bombardez cu intrebari dar cred ca sunt cam in aceeasi situatie ( doar ca operatia mea e orizontala si foarte jos plasata).

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Nu stiu daca aderentele se vad ecografic, mie chirurgul mi-a zis de ele dupa ce m-a palpat. A zis ca pot da dureri in zona operatiei, depinde si de sensibilitatea fiecareia. Probabil si la tine sint aderente daca durerile sint in zona operatiei.
Eu am perioade cind ma doare foarte tare si perioade cind simt doar o jena. Pina acum eu le puneam pe seama unei anexite cronice.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by gabri_andrei

Nu stiu daca aderentele se vad ecografic, mie chirurgul mi-a zis de ele dupa ce m-a palpat. A zis ca pot da dureri in zona operatiei, depinde si de sensibilitatea fiecareia. Probabil si la tine sint aderente daca durerile sint in zona operatiei.
Eu am perioade cind ma doare foarte tare si perioade cind simt doar o jena. Pina acum eu le puneam pe seama unei anexite cronice.
Pupici.

Si eu am perioade in care simt durere, perioade in care nu am nimik! Ceea ce ma ingrijoreaza e ca uneori simt o durere la ridicare brusca din pozitia orizontala!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput