40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adrienne, la multi ani!
Danna, La multi ani si sotiorului tau, si la fel pt. fratele lui Lulu!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Adrienne,La Multi Ani! sanatosi,fericiti si voiosi!
Si sotului tau Dana si fratelui tau Lulu!Sa aveti parte numai de bucurii si veselie alaturi de familiile voastre.

Eu am una alta de povestit dar acu chiar nu am timp.Nu ma injurati, nu voiu sa va tin pe ajr,dar tre sa fug.
Va pupicesc pe toate,Noemi

Mergi la inceput

Noemi, chiar ne tii pe jar! Ce-i nou pe la voi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Multumesc mult fetelor. Azi merg la coafor sa-mi fac suvitze rosii (sint bruneta). La multi ani fratelui si sotului si sa fiti fericite si sa aveti parte de bucurii.Noemi asteptam cu interes vestile tale.

Mergi la inceput

Dragelor,aseara am internat fata pt ca,se pare,naste.
N-am intrat in ultimele zile pt ca am prins un vierme si altele de n-am avut comp.

Duminica am avut,in sfirsit,consiliul de fam mult dorit de mine.Tatal fetei a zis ca avem unda verde pt adoptia nepoatei lui pt ca ei nu-si pot permite inca un in casa.Ce sa va spun? S-a lasat cu plinsete,eu am lamurit-o pe copila ca nu-i nici un bai daca renunta la ideea adoptiei si pastreaza fetita,pt ca noi oricum vom adopta.Acuma stam ca sabia lui Damocles deasupra capului si asteptam sa vedem ce se intimpla dupa ce-si va tine prunca in brate.Of!Doamne! N-as vrea sa fiu in pielea ei nici macar o secunda!Atita am plins ,iar, in ultimele zile gindindu-ma la ea incit mi-au secat ochii.Iar aseara....A fost cumplit.Sotul meu a zis ca nu-mi voi invata niciodata lectia de egoism,ca e cazul sa ma gindesc si la mine nu doar la cei din jur.Dar ca pt asta ma iubeste.
Miine mergem,din nou, la ei acasa sa vedem ce pui le-a fatat mintea in saptamina asta si care e hotarirea care au luat-o.I-am rugat doar sa nu ma amageasca si sa-mi comunice decizia lor in momentul in care sint siguri ca e cea definitiva.
Dosarele noastre sint aproape finalizate,avem sustinere si promisiuni ca totul e ok.Oricum eu nu pot misca nik pina la 1 aprilie cind fac 12luni la actualul loc de munca si voi putea intra in cic cu "salariul" complet.
Pot sa va spun ca sint panicata,ca nu indraznesc sa ma bucur,ca sint pe muchie de cutit din cauza incertitudinii,dar oarecum fericita si linistita.Nu stiu cum sa va explic.Imi vijiie capul si sint ametita.Si-mi vine sa zimbesc cu gura pina la urechi,dar ceva ma opreste si-mi scapa doar un suris.De cind nepotica mea a fost grav bolnava eu nu m-am mai rugat atita.Sper doar ca totul va fi bine.
Va tin la curent ,stiti voi bine.
Acu din cauza de pb tehnice nu stiu cind voi mai putea intra pt ca tre sa radem tot din comp si sa reinstalam.Sper ca duminica seara va fi totul gata sa va mai dau vesti.

Va pe toate,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

intru numai asa scurt, ca sint la o cafea , dar mai tarziu revin. Sorry.

Mergi la inceput

Noemi, sper sa castige bunicul copilului in scandalul din familie si sa va dea copilul!!!! Deci mai ai 12 zile si poti intra in cic, ce bineeee!!!! Copilul cand se va naste aproximativ?
MG, ce mai faci? n-ai fost de mult pe la noi:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Adrienne.Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun in viata sa, multa intelegere, fericire, multi bani (nu ca sa te faca nefericita, ci atat cat sa te faca fericita) si multa sanatate si noroc. Un brat de flori de la mine ptr tine cu mult drag.
Noemi, tinem pumnii sa iasa cum vreti voi.Dar nu dispera daca fata se razgandeste, caci ce e al tau e pus de o parte.Nici eu nu as vrea sa fiu in pielea fetei..desi stiu sigur ca nu mi-as da copilul chit ca ar trebui sa muncesc pe branci pentru al intretine.

Pupici si un weekend placut.

Liliana

Mergi la inceput

Dragele mele,
totul s-a terminat pt noi. Fata noastra tine prunca.
A nascut azi noapte o fata de 3.600kg si totul e ok.Alapteaza si nici nu vrea s-auda de lasat copil.As minti daca as spune ca nu-mi pare rau.Sint si eu om in fond si la urma urmei,dar sint constienta de tot ce implica asta.Una peste alta mergem inainte cu procedurile si vom avea copil,dar nu asa repede cum asteptam eu.
Am mintea ravasita acu :pe de-o parte ma bucur pe de alta imi vine sa pling pt ca ,nu pot sa mint,deja ma vedeam cu fata in marsupiu pe strasse si distrindu-ma.Dar asta e,viata merge mai departe si ,probabil, asta nu era ursita mea.Ma gindesc ca Dumnezeu are alte planuri cu mine,cu noi si ca Maya,zeita amagirii a intervenit pt a ne aduce cu picioarele pa pamint.
Acu imi pling de mila,recunosc,dar eu nu aveam nici un drept,doar o mare dorinta.Si se pare ca asta nu ajunge.Daca as stii ce-ar mai trebui sa fac...sa pot si eu....sa simt si eu....

Oricum eu va multumesc ca ati fost alaturi de mine.Miine ma duc sa-mi vad nepoata si sa-i alegem un nume.Sper doar sa am taria sa nu clachez si sa pot sa-mi pastrez inima usoara.

Va sarut pe toate,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

noemi, imi pare tare rau, sincer.

quote:
Oricum eu va multumesc ca ati fost alaturi de mine.Miine ma duc sa-mi vad nepoata si sa-i alegem un nume. Sper doar sa am taria sa nu clachez si sa pot sa-mi pastrez inima usoara.

maine iti doresc sa fii tare si gandeste-te ca poate d-zeu are alte planuri pentru voi . Ar fi frumos din partea mea sa-ti transmit felicitari ptr. nepotica.
ai sa vezi ca toate se vor aranja si o sa fie bine, ptr. ca dupa cum "vad eu", esti o luptatoare si optimista.(si asa sa ramai)
Te asteptam cu vesti
adrienne, ti-ai pus suvite??? Vrem pozeee.
N-am apucat sa citesc tot, dar am vazut ceva urari aici. Eh spun si eu LA MULTI ANI!, tuturor carora nu le-am spus pana acum si sa nu se supere pe mine, dar am ramas in urma cu noutatile. Sorry pls.Uite de la mine floricele

Mergi la inceput