40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 6
gabibarta spune:
Adrienne, totusi care a fost misterul pantofului?
Ieri am avut o zi tare frumoasa, insorita... si azi dimineata ma uit pe geam, e alb peste tot... pana ieri tineam sania in portbagaj, ieri a adus-o sotul meu sus, spunand ca pana la anul nu va mai fi zapada... am actionat prea repede:(((
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
lu.more spune:
Buna, fetele!
N-am nimic de spus, dar spun...
Adrienne, poate-si gaseste fiu-tau o nemtoaica la vara!
Gabi, sper sa nu tina mult zapada si frigul.
Hai, zambeste, uite o raza de soare de la mine!
O saptamana excelenta!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Gabi, ne trimiti zapada la noi! Azi la noi a fost superb, m-am dus in pulover la servici dar miine va fi vint si ninsoare si urit... oribil.misterul pantofului nu l-am aflat, dar il intuiesc. Sper sa-si gaseasca fiu-meu pe altcineva pt. ca pierde prea mult timp cu fata asta in detrimentul scolii si se pare ca ea il cam joaca pe degete iar el e de o gelozie cumplita...
gabibarta spune:
Fetelor, ieri dimineata a fost dezastru, am intarziat vreo 30 de minute de la serv. Ieri mai ningea in episoade, chiar si seara cand veneam acasa, inca a mai nins, si era vantul acela cumplit... seara la 9 deja dormeam bustean de oboseala. Mi-e ciuda ca maine am liber, mi-am planificat o mare plimbare in centru, dar pe vremea asta nu stiu cum va fi:((((
Adrienne, nu stiu ce sa spun, nu stiu ce as face in locul tau, cum sa fac sa-l conving pe baiat sa rupa o relatie. Pana e indragostit lulea, oricum nu prea ai ce face, asa cred... Daca vorbesti cu el si-ti spui parerea, se simte ofensat, nu?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Danna_36 spune:
Buna seara la fete,
Mik, chiar eram pe o strada din Tatarasi cand m-a depasit babuta, pe Dr. Savini, mai exact. Tu pe unde m-ai plasat in imaginatia ta?
Lu, frumoase poze intradevar si frumoasa distractia, cu siguranta. Noi nu prea am iesit la zapada anul asta, nici nu prea am avut la ce. Avem in schimb acum, dar noi visam la primavara...
Gabi si noi am avut sania o perioada in apartament, dupa care am dus-o iar in pod la soacra-mea, din lipsa de spatiu, iar acum, poftim, zapada en-gros...
Adrienne, nu stiu daca adidasul nepereche are neaparat legatura cu prietena lui...
Sper sa nu va suparati pe mine daca va rog ceva: prietena mea, de care va povesteam nu demult, a reusit sa deschida un subiect dspre fetitele ei , la umanitare , aici, pe DC. Va rog frumos sa urmati linkul de la semnatura mea spre a-l gasi si apoi sa va urmati sufletul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
Mik spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Buna seara la fete,
Mik, chiar eram pe o strada din Tatarasi cand m-a depasit babuta, pe Dr. Savini, mai exact. Tu pe unde m-ai plasat in imaginatia ta?
Mi te inchipuiiam pe staduta care pleaca de linga Piata Chirila spre Stejar. Asta pentru ca e ingusta.
Fetelor, la mina zapada a fost de vineri spre simbata, simbata nu i-am mai dus pe copiii la carnaval pe strazile satului, apoi a fost un ger cumplit. Acum pare nitel mai cald. Eu una nu mai sper primavara inainte de 15 aprilie.
Mik.
adrienne12 spune:
Mik ai trimis zapada si aici: eu trebuia sa plec miine la New York sa-mi vad nepotica de o luna si amin drumul din cauza vremii. In special ca mai voiam sa vizitam cite ceva...
lu.more spune:
Intru sa-i urez Adriennei La multi ani!!!
Nu pot rata ziua ei de nastere (am mai spus), e aceeasi ca cea a fratelui meu!...
Sa fii fericita, sanatoasa, si inconjurata de oameni cu suflet mare!
Iar pe voi celelalte va pup cu drag!
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Danna_36 spune:
Asa deci, e ziua ta, Adrienne! "La multi, multi ani, sanatosi, buni si voiosi!" alaturi de ai tai cei dragi...
Maine e ziua sotiorului meu, papam si noi tort...
Daca mai tineti minte fetitele bolnave de care v-am povestit, astazi, la 17.30 le puteti vedea la "povestiri adevarate", pe "acasa", impreuna cu parintii lor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina