40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor eu am uitat de tot ca e 8 martie iar fiu-meu nici atit. ce mi-au placut povestile voastre. Roxanne, fata ta e o scumpa. Lu, eu nu sint de acord cu fratele tau. Am vazut si eu case care mi-au taiat respiratia dar nu m-am simtit vierme. Ma simt f. bine in pielea mea, cu ce am si sint f. mindra pt. ca tot ce am facut am facut numai din munca mea iar cind am venit in sua am luat-o efectiv de la 0. Uite prietenul meu are o firma de meditatii (care se desfasoara acasa la domiciliul clientului). Nu-ti spun ce mi-a povestit ca a vazut in astfel de case... Mai am un prieten care a abandonat o cariera politica stralucita ca sa duca o viata simpla si e ... zugrav. E un tip atit de citit si cult... De asemeni nu-ti spun ce mi-a povestit ca a vazut in astfel de case. In fine, nu spun ca nu mi-ar place sa am bani sa-i intorc cu lopata dar mi-ar frica... Va jur ca ma simt f. fericita sa pot citi tot ce am pe lista, sa pot calatori si ... am eu o lista lunga cu lucruri de realizat in ac. viata... o astfel de casa nu e unul dintre ele. Probabil ca e o rezolutie pe care am luat-o dupa 40 ani :-) si poate ca e din cauza ca de abia fac curat in casa asta care e mica... :-)Va pup si va doresc sa fiti iubite si sa vi se indeplineasca tot ce va doriti voi. Sanatate si curaj Noemi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Noemi, iti doresc din tot sufletul sa rezolvati cu actele cat mai repede, si sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetili!

Noemi, deci o sa fie berbecuta fetita? Daca ai nevoie de impartasit impresii, aici sunt : si eu mi-s berbeaca, si mai ales fii-mea!
Succes in continuare! Rezolvati repede problemele administrative!

Adrienne, sa explic mai bine ce a vrut sa spuna fratele meu si de ce sunt de acord cu el: nu ca ne-am dori palate si Rollsuri, nici el, nici eu, nici bani sa-i intoarcem cu lopata.
Tu spui ca esti fericita cand poti citi cartile pe care ti le propui si cand calatoresti. Si noi la fel! Numai ca... stii cum e in Romania cu concediile: cel putin in familia fratelui meu : munceste tot anul ca sa mearga o saptamana in concediu la Mamaia, iar cand se intorc, nu mai au nimic fiindca salariile pe 2 luni inainte s-au dus pe cazare si masa. Din salariile din urma n-au reusit sa economiseasca mare lucru, si cand reusesc sa puna ceva de-o parte ori sunt invitati la o nunta, ori la un botez, ori - cum sunt niste persoane apreciate de toata lumea - li se propune sa fie nasi la vreo cununie... Ca fratele meu si cumnata sunt nasi de profesie... Asta le destabilizeaza bugetul...
Cand spunea ca suntm niste viermi voia sa spuna "ne taram de azi pe maine ca sa supravietuim". Si da, suntem niste viermi in comparatie cu cei care-si tin yachturile in portul din Cannes tot anul, si vin aici 2 saptamani vara. Sunt - ii stiti si voi - marii industriasi, printii arabi, mafiotii rusi, sau pur si simplu afaceristi mai mult sau mai putin cinstiti. Nu dam cu pietre in ei si nici nu am vrea sa fim ca ei. Nu-i invidiem, doar ne punem intrebari. Am vrea doar sa avem ceva mai multe bucurii pe lumea asta : sa-ti permiti sa pleci o saptamana pe an spre destinatia visurilor tale, fara a calcula fiecare banut si mai ales fara a sta stresat ca la intoarcere, pana la urmatorul salariu trebuie sa stai inchis in casa, sa nu mai cheltuiesti nimic. Nu mi-as dori o casa cu 10 camere, mi-as dori sa-i putem invita, pe fratele meu si pe familia lui aici la noi in fiecare an. Sa putem in fiecare an sa le platim biletul de avion la toti trei. Macar atat. Am reusit asta de 2 ori in 6 ani. Anul asta nu cred ca va fi posibil.
Pe de alta parte nu uitam niciodata ca sunt altii intr-adevar napastuiti, care nu au ce sa puna pe masa zile la rand sau poate o viata intreaga, si in comparatie cu ei nu avem nici un drept sa ne plangem. Nu uitam asta niciodata .
In fine, sper sa intelegi ce am vrut sa spun...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele pt voi.
Inca nu sint cu mintile adunate.Aseara am intrat pe mess cu prietena noastra din Germania si am aberat cu ea vreo 2 ore,apoi m-am bagat in pat linga al meu si-am tras un plins......Va dati seama c-am dormit tun
Da Lu ai dreptate va fi berbeaca si vom fi in triunghi.Eu Leu,al meu Sagetator si ea.Zice la astrologie ca e combinatia cea mai buna.
Io ma gindesc c-oi avea de lucru cu doi posesori de coarne
Vai de capu' meu!
Dana stai linistita.Nu e cazul pt ca totul va fi facut ca la carte.
Ieri cind am iesit de la dr i-am explicat fetei ca nimeni n-o forteaza
si face cum crede ea de cuviinta,ca poate da inapoi oricind si eu voi fi alaturi de ea indiferent ce decizie ia.Ca sint pregatita pt orice si sa nu creada ca pastrarea acestui copil ma va face sa pic de pe cai mari si sa-i intorc spatele.Noi oricum adoptam :ori al ei ,ori altul va fi un copil care va deveni al nostru.A dat din cap si a zis ca nu.Decizia a luat-o si nu va da inapoi pt ca nu e pregatita sa creasca prunc si pt ca stie ca vom avea grija de el.Fata va fi a noastra.Si sa stam linistiti ca nu ne va deranja cu nimic.
Ce sa va spun?Mi-au dat lacrimile cind i-am vazut fata in timp ce privea pe monitor copilul.Vai de capul ei!Un copil care face alt copil!Era asa de fericita incit m-am simtit ca o scorpie.
Oricum duminica iar mergem la ei sa vad in ce ape se scalda pt ca ea isi iubeste copilul.Am vazut asta clar ieri.Si-o inteleg.Si voi intelege si daca se hotaraste sa-l pastreze.De fapt asa e firesc.
Nu mai stiu.Dupa cum va spuneam inca sint f bulversata.

N-am uitat de povestile voastre.Si mai vreau. Roxane sa-ti traiasca fata!Si mie mi-au dat lacrimile,iar Dana cu babuta ta....Crezi ca eu am suflul lor?As vrea eu!Iar bunica ta merita toate rugaciunile tale.

Cit despre concedii,casa si altele...Eu nici nu ma gindesc la asa ceva
Nu are nici un rost ca ma amarasc singura.Am invatat sa ma multumesc cu ce am si ce primesc.Atita timp cit sotul meu e alaturi de mine si ma iubeste restul le rezolvam cumva.
N-am avut un concediu adevarat din 91 cind am fost in 2Mai cu cortul 3 saptamini.Restul anilor n-am facut altceva decit sa ma tirasc.Are dreptate fratele tau Lu.Din pacate.Citeodata imi doresc sa merg in vf muntilor si sa ramin acolo 1 an,sa nu mai aud de nimeni si de nimic.
Sa simt ca traiesc libera.Nu s-a-ntimpla veci!Asa ca fac tot ce pot sa ramin calma si linistita.Si normala pe cit posibil.

Va pupicesc pe toate,Noemi

Mergi la inceput

Noemi, sper ca nepoata voastra sa se tina de cuvant si sa nu fie probleme cu toata procedura.
Te cred ca sentimental esti undeva in nori, e firesc:) Probabil te simti ca orice mama inainte de nastere:)
Cat despre case... mai bine nu zic nimic... Despre concedii... la fel...
Anul trecut am fost intr-un sat bihorean doar eu cu copiii, am stat 3 saptamani, am citit noua romane si un teanc imens de ziare, am vazut toate filmele curente de la hallmark cel putin de 2 ori, cunosteam fiecare piatra si creanga din sat...
Anul acesta vreau ceva mai special, un drum in Germania, dar tot nu va fi perfect, pt ca mergem doar eu cu Robert, pe Lili o las acasa, si imi va lipsi mult:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Noemi, iti doresc din inima sa fie cum vrei tu ! Nu ai de ce sa te simti scorpie, biata fata a facut copilul din iubire si din nestiinta. Atitudinea ei mi se pare normala si rezonabila. Pupici !

Dana, nu stiu de ce mi te-am inchipui pe o anume strada din Tatarasi cind citeam faza cu babuta.

Despre babute : aseara tirziu am vazut pe Arte un reportaj cu babute la case de batrini, era una, admirabila care se pregatea, cica, de moarte si-i spunea cuiva la telefon "Tare mi-ar placea sa ma ingroape in cutare loc, dar stiu ca costa scump transportul cadavrului". Avea peste 80 de ani si povestea cum a crescut orfana de tata cu alti 9 copii.

Lulu e foarte rezonabil ceea ce scrii.

Pupici la toate, tineret !

Mik.

Mergi la inceput

Lulu, scuze, sper ca n-am ofensat pe nimeni cu ce am scris. Incercam doar sa spun cum mi-am revizuit eu prioritatile si aspiratiile dupa 40 ani. Asa este, ai perfecta dreptate. citi intelectuali valorosi nu exista in tara, citi oameni care muncesc din greu si care de abia au ce pune pe masa copiilor... in fine, iti doresc din tot sufletul ca sa ii poti oferi fratelui tau mai mult si familei tale mult noroc si sanatate.Noemi, mult curaj... sint sigura ca in final totul va fi bine. Gabi iti doresc o vacanta placuta.

Mergi la inceput

mersi, dar nu plec decat in august. As fi vrut in iunie, dar e Campionatul de fotbal, deci va fi probabil prea multa lume, prea mare agitatie, deci mai bine aman excursia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

De ce atata liniste?
Hai sa sparg eu ghiata:
Adrienne, nu trebuie sa-ti ceri scuze, nu cred ca ai suparat pe nimeni, si sper ca nici eu.

Noi am fost din nou La Zapada ieri. De data asta cu Anca si Carla, si cu o matusa de-a sotului meu (+ nepotii). Eu tocmai si-au cumparat un apartament mititel in statiunea unde mergem, si ne-au invitat sa le vedem achizitia.
Matusa e doamna din poze. Are 56 de ani si arata mai tanara ca mine

Si, doua intrebari pentru Nematics : cu ce ocazie pe la noi (am inteles ca ai stat aici mai mult timp), si cand mai vii?

Va pup pe toate si numai bine!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Dragelor am intrat numai putin sa va spun ca pantoful nepereche a disparut. fiu-meu si=a adus adidasul inapoi dupa ce i-am facut morala.Miine duc puiutii mici (pisoii) la vet sa fie neutralizati si trebuie sa ma interesez de bilete de avion pt. Ro pt. iulie (am intilnirea de la facultate) si pt. fiu-meu pt. germania (il trimit la un unchi plecat de pe vremea lui ceasca; unchi pe care eu nu l-am vazut niciodata). In fine acel unchi are o nepoata de 17 ani asa ca va avea companie. va pup si o saptamina placuta. Lu, pozele tare sint superbe.

Mergi la inceput