40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 13
adrienne12 spune:
Lu ma scuzi, m-a luat tastatura pe dinainte... sper sa faceti si poze la ziua fetitzei sa o vedem si noi...Noemi uite intra pe site la www.deniseaustin.com si inregistreaza-te de incercare (ca e gratuit). O sa iti trimita in fiecare zi in email exercitii pt. zona in care vrei sa slabesti (in cazul tau coapse, picioare) si meniu... tipa e f. buna.Cit despre nivelul de inteligenta al romanilor eu nu sint de acord cu studiul cu pricina. Daca eram asa de "neevoluati" nu aveam atitia plecati la doctorate in lumea larga si nici atitia hackeri... cine stie cum au facut acest studiu? Poate e esantion nereprezentativ de populatie etc..
nematics spune:
Adrienne,
am incercat si-mi cere cardul - nu ma prind unde e accesul free - poate l-or fi taiat intre timp!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Noemi, cunosc senzatia asta de primavara, cand iti scoti hainele mai subtiri, si parca au intrat la apa in timpul iernii
Io m-am pus acum mai serios la treaba, ca am vrut si eu sa-mi iau o pereche de pantaloni, si parca oglinzile de la magazine arata si mai mult, decat se vede in realitate, mai ales alea triple, si in loc de fund vedeam un teren de tenis dar nu din zgura, ci din celulita...
Spor la slabit!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Mik spune:
Fetelor, salutare !
Gabi, saru'mina de urari. Ai mei pui si-au revenit, se mai tuseste nitelus.
Recunosc : tre' sa facem eforturi ca sa aratam bine. Eu una supraveghez tot timpul ceea ce am in farfurie. Ma imbolnavesc de ciuda daca am pus pe mine 200 de grame si din pacate n-am timp de sport. Ieri m-am apucat sa sar coarda, dupa 7 tupaieli, vine cel mijlociu sa-mi spuna ca sora-sa e cazuta de pe bicicleta si plinge. Eu vreau copii mare, macar citeva zile.
Va puuup pe toate.
Mik.
monagan spune:
ooo, ce de am de citit. am ramas in urma.
ce bine ca e deja primavara si aici, dar nu e bine ca azi am probat o fusta care imi place mie mult si.......nu ma incapeeeeeeeeee. M-am urcat pe cantar si sint mai grasa cu 1 kg, nu e mult, dar nu stiu de ce nu ma mai incap hainele (unele)si de ciuda am mancat o inghetata.
gabibarta spune:
Fetelor, am ajuns la 72!!! (de la 78) As fi fericita sa ajung la 63-64, dar cred ca e prea utopic visul meu:( E o senzatie nemaipomenita sa-mi iau hainele pe mine si sa simt ca mi-s mari:)))
MG, poate ai si tu umezeala in dulap si de aia iti intra hainele la apa:)
pozici poze iarna 2005/2006
adrienne12 spune:
Off fetelor, ati atins subiectul sensibil... eu am mai mult de jumatate de dulap care nu-mi mai vine bine dar pe care le tin inca spunindu-mi ca o sa slabesc... hai sa splabim impreuna. nematics, am intrat si eu pe pagina la deniseaustin. se pare ca nu mai e gratuit. Am avut azi interviu telefonic, sapatmina viitoare ma duc la interviu la ei... problema e ca le-am spus ca in iulie sint plecata toata luna (doar n-o sa dau biletul de avion inapoi). Sa vedem. Daca imi gasesc vreun contract care sa accepte o luna de vacanta e ok, daca nu va trebui sa schimb jobul dupa 1 august...Of! As fi vrut mai curind caci m-am cam saturat. :-(
gabibarta spune:
Adrienne, sper sa te accepte si asa, ca vei lipsi o luna! In fond le-ai spus din timp, nu?
Daca nu-ti convine, nu poti sa ramai la locul actual pana in luna august?
Pt. slabit am ales metoda cea mai simpla: pur si simplu nu mananc, doar cantitati foarte mici, mai fac un pic de fitness acasa, am inceput sa merg la piscina, si sper sa ajung si la sala macar odata pe saptamana. Imi lipseste tare mult miscarea:) Am inceput si o cutie de Clarinol, sa vedem daca are ceva efect. Am ajuns in faza cand nu mi-e foame mai deloc, nu ma gandesc toata ziua la mancare, cand ma cert cu omul, nu omor o tableta de ciocolata, sper sa ma mentin la acest nivel de autocontrol
pozici poze noi
noemi marian spune:
Adrienne,multumesc de link...dar ai vazut si tu.
Iti tin pumnii sa reusesti pt ca eu stiu din proprie experienta cit e de nasol sa mergi la servici cu tirseala,cu scirba chiar.
Despre partea cu slabitul....la mine e rau.De ce?Pina anul asta cind am devenit 'apetisanta' n-am avut nici cea mai mica pb.Ma mentineam constant la 48-50 de kg fara cel mai mic efort.In conditiile in care mincam orice si la orice ora.Si de toate in cele mai ciudate combinatii.Stiu si de unde mi se trage:mi-am schimbat de 1 an slujba si dintr-un om f agitat care nu statea pe loc 5 minute am ajuns sa stau lipita de scaun.Deh! nu mi-a convenit sa fiu gestionar si-am trecut operator calculator.De la miscare la sedentarism cu toate dezavantajele .Nu mai fac miscare deloc.De aceea am deschis topic despre stepper pt ca acum imi doresc sa fac miscare,dar nu mai am timp ,iar cu stepper-ul acasa pot sa fac exercitii si noaptea.
Gabi sa ne spui despre Clarinol pt ca daca ai rezultate ma bag si io pe el.Iti tin pumnii sa reusesti.
Noemi
adrienne12 spune:
Fetele multumesc pt. incurajari. Pot sa mai stau pina in august nici o problema dar simt nevoia de schimbare… sint obosita psihic. Noemi, si mie tot de la computer mi se trage surplusul de kg ca nu ma misc decit de pe scaun in masina si din masina pe canapea acasa! Cind mergeam la sala stepperul imi placea cel mai mult pt. ca puteam sa citesc si nu ma plictiseam. Partea proasta cu stepperul este ca lucreaza numai muschii picioarelor ori mie imi trebuie si ceva pt. abdomen… Gabi ideea cu inotul e f. buna. Pina la urma orice fel de miscare e buna… a venit si aici primavara