40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 12
adrienne12 spune:
Fetele aici a fost o vreme de kko, cer acoperit si ba ploaie ba ninsoare. Vineri seara am fost la o piscina acoperita cu prietenul si fiica-sa. Am inotat si m-am destins pt. ca am avut o sa[tamina cumplita la servici. Apoi mi-a dis[arut pisica cea mare (siamea). Am lasat-o vineri seara afara si acum e duminia seara si n-a venit inapoi. Sint tare ingrijorata.
gabibarta spune:
Adrienne, sper sa se intoarca pisica ta...
Lulu, e nasol cu petrecerile... deja am frisoane cand ma gandesc, ca vine ziua lui fiul meu, trebuie sa invitam 11 copii din clasa (sunt 13 in total) numai pe fetita cea mai rea n-avem voie s-o chemam
Noemi, sa te mai inveseleasca.
Am vrut sa ies ieri cu copiii, n-am reusit, tati s-a si dupa aceea facea scandal mai toata ziua M-am saturat, ca el se tot distreaza, numai eu trag caruta cu casa, cu copii, cu tot...
Sper sa aveti si sa avem o saptamana mai buna!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adrienne12 spune:
Fetelor am intrat putin sa va spun ca s-a intors pisica. Nu stiu unde a fost dar avea blana uscata (in conditiile in care afara a fost urit).In privinta petrecerilor cu copii nu puteti sa le faceti undeva afara unde au si jucarii, tobogane, pizza si tort? Cred ca Arlechin ii zice in Ro. Aici ii spune Chucky Cheese. Prietenul meu a sarbatorit ziua fetitei anul trecut cu citeva colege la sleep-over. Seara s-au jucat, le-a comandat pizza dupa care au stat la povesti in saci de dormit o gramada si dimineata s-au trezit de la 7 si s-au mai jucat dupa care la 10 au venit parintii sa le ia. Cam asa se procedeaza aici.Fetelor va rog sa-mi tineti pumnii ca mi-am trimis resumeul in citeva parti. Trebuie sa imi caut job nou caci nu mai rezist la firma asta. E firma de software pt. simulare mecanica si am ajuns in punctul in care toti in jur au absolvit o facultate de mecanica si computer science, numai eu sint doar cu computer science. Pur si simplu dpdv profesional am invatat tot ce fac ei si acum am ajuns intr-un punct mort de unde nu mai pot inainta. Nu mi se da responsabilitate mai mare pt. ca nu sint inginer si nu am viziune despre ce fac ei si fara asta nu pot fi promovata si nici sa imi creasca salariul. Trebuia sa plec eu de la ei de mult dar am ramas in virtutea inertiei si an de an situatia devine mai nasoala. Acum avem release (cind se scoate o noua versiune a software-ului pe piata) in 2 saptamini dupa care se refac proiectele se reconsidera echipele etc... sper sa nimeresc un proiect cu un sef destupat...Va doresc o saptamina buna si usoara.
gabibarta spune:
Adrienne, sper sa-ti gasesti un job mai bun!!! Iti tin pumnii!
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor.
Noemi, saru'mina. Cel mare s-a facut bine, l-am trimis la scoala, dar cei mici tusesc acu'. Bine ca se nu fac febra.
Tie toate urarile de bine.
Adrienne, succes sa-ti gasesti ceea ce vrei. Nu stiu in ce masura acolo in State se practica evolutia spre altceva. In Fr, evoluezi destul de usor spre 2 directii : expert si, mai ales, responsabil de proiect/afacere.
Lulu, imi inchipui ce complicatii poti sa ai acum la virsta Ancai ! Complicat rau !
Sa pup pe toate si va doresc o saptamina excelenta !
Mik.
nematics spune:
Buna dimineatza pe continentul european! Si o saptamina buna!
Noi inca n-am schimbat ora, asa ca va prind mai devreme saptamina asta - am zece ore de diferenta fata de ora din RO pina simbata, cind se schimba ora si pe-aici!
Sanatate multa si aveti grija de gripa, am citit in ziarul de simbata din Colorado ca trebuie sa ne facm provizii pentru vreo 2 luni, in cazul in care da o gripa pandemica!
cite un la fiecare!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Mik, multa sanatate la pitici!
Fetele din SUA, voi cand schimbati ceasul?
adrienne12 spune:
Lu asa e si aici, cu directiile. Cind am venit in firma asta am crezut ca voi avea ocazia sa evoluez spre sef proiect, numai ca asa cum spuneam ca sa faci asta trebuie sa stii mecanica serios, sa stii si ce face competitia si ai o viziune spre ce se tinde in software de simulare mecanica, lucururi care mie imi lipsesc cu desavirsire si nu am chef sa le invat pt. ca nu-mi plac. Adica daca voiam mecaninca faceam TCM-ul… O sa ma orientez spre expert, asta e concluzia mea. Miine am un interviu telefonic.Sanatate multa si succes cu zilele de nastere.
lu.more spune:
Pup la fete.
Nimic nou. Am rezervat pentru sambata, sa vezi distractie! O data implineste fii-mea 12 ani...
Mik, sanatate la copii! Aici e o vorba : "en avril, ne te découvre pas d'un fil ; en mai fais ce qu'il te plaît". Adica sa aveti grija cum va imbracati in aprilie, ca timpul e amagitor. Da, da, chiar si aci, pe "riviera". Iar in luna mai, in sfarsit poti sa scoti tricourile de la naftalina. Eu nu respect.
Adrienne tinem pumnii sa iasa asa cum iti doresti!
Inca una si termin : stiu ca suntem amandoua tinere, frumoase si destepte, si ca locuim in Franta amandoua : dar eu nu sunt Mik (), si Mik nu e Lulu, iar e o confuzie la mijloc (graba, bat-o vina, nu-i asa, Adrienne?)
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Fetelor azi era s-o iau razna
Ma puse al de poarta coarne sa-mi caut o pereche de pantaloni.Si intru si-ncerc si iar intru si iar incerc.Nik.Nici una din marimile de az vara nu-mi era buna.Si mai incerc si de aia bej sau nisip evazati,strimti bine pe k..r ca tot de aia am purtat de niste ani.Si-aveam niste picioare si neshte solduri....de-mi venea sa sparg oglinda!Si cintarul zice ca am luat doar 3 kg in iarna asta,da io n-am vazut.Pur si simplu nu mi-am dat seama.
Asta nu-i nimic:ajung acasa tot tunind si fulgerind,ma dezbrac si-l intreb pe-al meu:bey, cum arat?M-am ingrasat tare?Cum imi arata picioarele?La care el:esti f apetisanta si te-ai ingrasat un pic da mie-mi place.Drept pt care am zis ca de nu-mi ia un stepper sa-mi lucru picioarele si fesele il omor.Auzi, tu!Apetisanta!
Adrienne,iti doresc succes.Arata-le ce poti si stii!
Sint un pic suparata pt ca am auzit la stiri ca un grup de cercetatori englezi a facut un studiu de inteligenta si rezultatul a fost ca noi,romanii,sintem pe locul 3 de la coada.A dreaku!Si cei mai inteligenti sint nemtii!Le-o prezint alora pe prietena mea Stanca din Germania si-apoi ii invit sa dea si-o geana aici pe forum.Sa treaca la forfecat.Adica la a fi forfecati.
In rest pe mine ma doboara schimbatul ista de ora.Dorm pe mine si cred ca am si-o avitaminoza ca mi-e somn tot timpul.
Va doresc multa sanatate si multe bucurii
Apetisanta Noemi