In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Si aici bate un vant....Azi as fi vrut sa ma duc la Genova la acvariu. Dar cu vantul asta nu am avut nici un chef. Acum m-am pus sa fac un sugo al basilico. Ieri mi-am cumparat un basilico. Plus trandafiri in ghiveci pentru balconul meu , plus o iasomie. As fi vrut sa-mi cumpar si un maslin si un dafin. Erau asa frumosi!!! Dar nu mai aveam unde sa-i pun. Deja aveam carutul plin. Era asa de aglomerat la acel magazin ca-mi venise si rau la e rand am stat.

PETRO ei da....poate e stresul dinainte de nunta. Ca in ultimul timp daca ne duelam e pentru nunta. Deh........o trece si asta.

Cat despre LAURA.....eu am ramas foarte socata. Eram la munca de noapte cand am aflat....si toata noaptea am fost ravasita. Nici acum nu-mi vine sa cred ca e adevarat ca a murit. Eu o vazusem la emisiunea lui TEO de pe 3 martie. Si am fost foarte afectata de moartea ei. Fetelor, era asa de fericita!!!!!Cantase acel cantec dedicat lui Cristi si era atat de naturala, atat de fericita. I se citea din ochi, de pe chip. Mie mi-a placut mereu vocea ei. Tot timpul am pus-o alaturi si la inaltimea lui BONNIE TYLER si JENNIFER RUSH. Pentru ca are vocea exact ca ele. Hmmmm......am scris "are vocea"............pentru ca nu-mi vine sa cred ca nu mai e. Cum zicea cineva: nu-l inteleg pe acest D-zeu ca ia acolo sus persoane bune ca mierea si in culmea fericirii...........si lasa pe pamant criminalii si pedofilii............scuzati-ma dar sincer nu pot intelege aceasta miscare a lui D-zeu. Era prea fericita ca sa moara!!Si acum ma uitam la inmormantare si ploua. Deci i-a parut rau tare ca a murit. Dar macar sa fie fericita acolo sus. Si micutul ala ce vina avea???

Gata..

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Uite fetelor ce am aflat ca pe LAURA STOICA de fapt o chema: ADRIANA LAURENTIA STOICA. Si nu stiu daca stiti ca se zice ca cine moare de sfintii mucenici........ca pe 9 martie erau ce 40 de sfinti mucenici.....se zice ca cine moare atunci va ajunge direct in Rai...Acum ma uit la N 24.....si arata inmormantarea in direct..

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Da, Petro, noi din nou cu raceala ne luptam Ca azi e soare, dar cu dinti -7°C, brrrr
Iri, eu am vazut Love Actually, a fost ultimul film la care am fost īmpreuna cu sotul īnainte de a se naste Morcoveata. E perfect pt. duminica seara. Si Hugh Grant e de milioane īn rolul lui Tony Blair
tuturor,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor m-am intors ... am citit pe nerasuflate ce ati scris.. cam putin ()... doar 2 pagini ... bravo voua ca suntem tot pe pagina 1 ...

La mine e zapada mare aici.. 5-10 cm si ninge fara oprire . De la Venetia ne anunta ca "cica vine zapada", ne-a aruncat si unu' cu o masina mare niste sare chiar sub roti ... dar nu credeam sa fie chiar asa.. insa cum ne apropiam de Bologna parca venea iarna.. a inceput sa ninga cu niste fulgi mari care se fleoscaiau iar apoi cu unii mai mici care s-au si depus, si ultimii 2 km era cit pe ce sa punem lanturile la roti ca abia am mers.

Am pozeeeeeeee si filmulete .. Iri sa ma gindesc cum sa fac sa iti trimit quicktime-ul ca sa poti vedea si tu filmuletele ... Insa avem timo ca tb mai intii domnu' sef de la montaj sa le lipeasca intre ele ...

Fetelor, ce nenorocire cu Laura Stoica, eu cum nu pot sa dorm dimineata, m-am trezit si am dat drumul la tv si exact stirea asta am vazut-o .. nici prezentatorul nu stia cum sa dea vestea .. infiorator .. am plins de mi-a sarit camasa de pe mine .. asa o tragedie ... si pe urma numai despre asta s-a vorbit si cum se facea tot mai urit afara si se vedea clar ca va ploua toata lumea numai asta zicea "ca i-a parut rau ca a murit" (asa cum zici tu Angi) si cum sa nu iti para .. mai ales ca incerca de mult sa faca un bebic si era asa fericita .. am vazut si eu pe urma reluari de la ultimul interviu... foarte trist ...

Pe miine fetelor ... ca acum ma duc sa mai fac si eu una alta ... pupiceeeeeeeeeeee

si eu am love actually pe dvd si il vad mereu cind vreau sa ma distrez... e super ..

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Gata, am vazut Love actually... ce frumooooos...

Cri, bine ai venit!!!! Si te astept cu poze si povestiri din Bucuresti.

Enn, azi nici un muzeu?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Buna, fetelor!

Cri-Cri, bine ai venit!!

Tocmai ce ma uitam la Studio Aperto si vaz o vijelie la Bologna cu zapada in toata regula si mi-am zis hai sa trag o privire sa vad daca s-a intors Cri-Cri AZi la Torino a fost soare dar si ceva vint...nu am inteles de la meteo daca vine iarna si la noi

Enn, miine dimineata iti trimit raspunsul

M-a socat vestea cu Laura Stoica...m-a impresionat poate mai mult faptul ca s-a intimplat intr-un moment in care era atit de fericita...nici nu stiu ce as putea spune, te simti neputincios...

O seara buna tuturor....

Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omi308 spune:

Buna seara!
VA multumesc frumos tuturor pentru primire si sper sa ajung sa va cunosc pe toate.
Despre mine ce sa spun locuiesc in Milano, aproape de consulat de aproximativ un an dar momentan ma aflu in Bucuresti pt ca a murit tatal meu si trebuie sa raman aici cel putin o luna. Fetita mea are un an si trei luni si este in fata in care cerceteaza tot si nu sta nici o clipa locului ceea ce nu-mi lasa mie timp nici sa respir - este si motivul pt care nu am mai intrat zilele astea.
Danangie - in ceea ce priveste certificatele de nastere pot sa-ti spun ca la consulatul de la Milano ,in mod normal se elibereaza certificate dar de vre-un an este un afis la avizier care spun ca deocamdata nu mai au formulare pt certificat. C-am atat deocamdata.
OAna si Corina

Mergi la inceput

OANA multumesc de informatie. Am sa transmit acest lucru cumnatei mele. In rest, condoleante pentru tatal tau , imi pare rau pentru durere si fii tare. Pupicei pentru Corina birichina.

CRI bine te-ai intors. Cum a fost cu avionul? Ca acusica si eu imi iau zborul.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

.. Buna dimineata fetelor dragutzelor....

Oana imi pare rau pt tatal tau .. iti doresc sa te intareasca Dumnezeu si sa poti trece mai usor peste asta cu toate ca stiu ca e tare greu.
Angi hai sa iti povestesc despre vama: cind am iesit din Italia nu numai ca s-a uitat la permisul meu ( tanti aia politista ) dar l-a si introdus in calculatorul de pe masa ei .. nu stiu cred ca a auzit ea ca eu sunt o mare delincventa ..... eram cam vai mama mea in cap ( nevopsita, cam laiatza si cu coada de cad si cred ca paream vreo slatareasa sau spoitoare de tingiri ). Apoi la intrarea in Ro nenea politistul si el s-a luat de paaportul meu care statea sa intre in alea 6 luni inainte de expirare .. si cind i-am zis ca l-am cerut la consulat s-a uitat urit la mine de parca daca as fi stat prin Romania ca sa imi fac pasaport avea el ceva de cistigat ... dehhhhhhhhhhh. La iesire a fost mai vesel caci era duminica dimineata, nenea politistul din Baneasa nu numai ca era frumos rau de tot dar era si simpatic ... era vesel ( eu m-am gindit ca a fost nevasta-sa draguta cu el de dimineata ca prea era in toane bune ...).
Aventuri insa la bagaje .. deci fetele care zburati cu My Air. Maxim 15 kg bagaj la cala si alte 5 in mina . Fiecare cu bagajul lui . Insa eu si al meu barbat aveam o singura valiza de 21 kg , deci cu mult mai putin decit cele 30 kg acceptate pt 2 persoane.. linga noi o fam de italieni cu o valiza de 29 kg ... erau si ei 2 ... evident ca tanti de la ghiseu a zis ca tb sa ai 2 valize nu 1 singura ( legea ce noua data odata cu schimbarea orarului .. ca ne-a intrebat cind am rezervat si cind a auzit noiembrie deja a inteles de ce nu stiam despre prostiile astea ) .... deci FIECARE VALIZA NU TB SA AIBA MAI MULT DE 15 KG , IAR O PERSOANA POATE AVEA MAXIM 2 VALIZE CARE IMPREUNA SA FACA CELE 15 KG ! IN PLUS O GENTUTA DE MINA NU MAI GREA DE 5 KG ! ORICE KG EXTRA SE PLATESTE 10 EURO /KG ( un tataie care statea pe sacun linga noi a platit 150 euroi pt bagaj extra .. si tipa dupa ei in avion : LADRI!!) ... ne-a lasat sa trecem ca eram mai multi asa insa ne-a zis ca de la bucuresti nu ne vor lasa ... si asa a fost . la Bucuresti eu am capatat o geanta de voiaj si am injumatatit cantitatea .. astfel ac aveam fiecare o valiza si respectiv o geanta de 12-13 kg ... dar aleia de la my air nu i-a ajuns si ma intreaba care e valiza mea si care a lui .. evident ca mi-a sarit mustarul ca eram pusa pe mahala ... si am intrebat-o daca ea cind pleaca cu barbatul in vacanta obisnuiesc sa isi ia fiecare valijoara lui cu chiloti separat ... nu mai puteam deja simteam ca isi bat joc de noi ... s-a chiorii la mine .. i-am zis si eu la misto ca una e a mea si una a lui .. ca doar nu o sa refac valiza in aeroport ... si s-a potolit .. dar ca sa stiti la ce nebunie sa va asteptati .

A fost tare scurta vacanta mea .. mi-am dat seama ca nu mi-am luat multe lucruri din Ro ( parca eram proasta ... cred ca eram fericita ca sunt cu neamu' si creierashul nu mai isi dorea si altceva ... ). Insa a fost ca o injectie .. rapida si fara durere .. daca as fii stat mai mult cred ca nu as mai fii vrut sa ma intorc ... bunica mea care oricum nu ma recunoaste .. adica nu punea cap la cap figura mea cu numele .. vorbea de mine ca de o alta persoana - poate chiar in capul ei ma vedea doar copil- nu prea imi pot imagina... abia in ultima zi a inceput sa raspunda coerent cind o intebam cite ceva .. adica i-am zis " maitzo, sa fii cuminte ... ca eu plec" asa o alint eu ... si mi-a raspuns " pai, lasa mama ca te intorci tu, eu te astept !" Cit am stat pe acolo, ca ma duceam dimineata si dupa masa ... stateam putin ca sa nu o obosesc, a inceput sa mai manince .. ca arata ca iesita din lagar .. avea ea vreo 35 kg cind a venit aici la cununie acum 2 ani dar acum mai mult de 20 nu cred ca are... si e aproape adormita mereu...

Pupice la toata lumea si ma apuc de pus poze in album....Oricum sunt pe aici toata dimineata ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Cri, bine ai venit! Cum ai aparut, cum ne-am mobilizat toate
Oana, īmi pare rau pt. tatal tau. Bine ca nu te lasa mititica sa fii prea trista.
Danangie, si la noi tot asa a fost cu formularele. Le scriam din 2 īn 2 zile un e-mail sa-i īntreb dac-au venit. Cam peste 3 luni m-au anuntat c-au venit de la Buc. si pt. ca n-am putut merge imediat cu copilul, mi le-au mai pastrat cīteva zile.
Iri, eu n-am iesit ieri deloc din casa, c-am tusit si nu mi-a fost bine, dar azi trebuie musai, ca nu mai avem cafeaDin pacate muzeele-s īnchise, dar cardul e valabil tot anul si mai pleaca colega mea īn concedii
Cristina, merci mult. Dar nu te stresa te rog pt. asta, sunt si eu curioasa.
O saptamīna frumoasa tuturor!
E.

Mergi la inceput