In Italia (10)
Raspunsuri - Pagina 5
stralucitor1 spune:
Buna fetelor!
Enn, am citit mesajul tau...si m-a pus pe ganduri..ai numai putintica rabdare cu mine, am sa iti raspund cu date si exemple concrete...aici e diferit si prima explicatie care imi vine in minte e ca Italia are un alt tip de emigratie, de data mult mai recenta decit alte tari europene...asa ca invata direct din greselile altora..nu mai are timp sa le faca singura....
Sunt la munca acum dar cum am timp iti raspund
E soare la Torino!!!
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me
enn spune:
Grazie, Cristina! Noi pregatim cursul asta pt. semestrul de vara 2007, asa ca mai avem timp berechet.
Va doresc tuturor un week-end placut!
E.
stralucitor1 spune:
Buna dimineata, tuturor!!!!!!!
Azi e zi de primavara adevarata la noi...trebuie iesit din casa!!Mi-au trimis deja sms de la Questura ca practica a fost analizata si ca permisul e gata!Olč, Olč pot sa ma gindesc un pic si la calatorii...
Feteeeelor, unde sunteti????
Cind se intoarce Cri-Cri?
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me
pet.cost2005 spune:
Buna dimineata !
Fetelor, cred ca ati citit deja de aici, pe DC, sau din ziarele romanesti ... au murit in accident de masina cantareata Laura Stoica si sotul ei. Si ea era insarcinata ... tocmai ce isi anuntase sarcina la inceputul lui martie in ziare, dupa lungi incercari si tratamente reusise sa ramana insarcinata. Nu am cuvinte ... ce-i si viata asta!!! Offfff !!!
Petro
iriale spune:
pentru Laura, bebe si logodnic... ce tristete...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
In alta ordine de idei...
Buna, fetelor... a trecut ceva timp de cand nu am mai scris, adevarul este ca am avut niste zile super-aglomerate, cu serviciul si cu casa. Printre altele, am fost la Barcellona (nu cea din Spania unde va merge Iza, avem si noi una in Sicilia ), am stat cred si 9-10 ore la servici, apoi am fost cu Ale la circ (eu urand circul, mai bine-zis faptul ca tin animalele in captivitate), dar deh, la gradinita organizasera o asemenea iesire si aveau nevoie si de multe mamici, dat fiind ca sunt destul de mici copilasii... si m-am oferit voluntara, ce harmalaie si cat s-au mai distrat dragalasii de ei... poate pun vreo poza in album.
Vremea a fost de asemenea pusa pe sotii, caci ba era cald de imi venea sa arunc hainele de pe mine, ba brusc se facea frig si ploua, ca acum de exemplu. Ba intr-o dupa-amiaza chiar a si nins putintel! Situatie fff ciudata pentru Messina. Nu se mai intelege nimic.
Iar de 8 Martie, ca tot pomenea cineva, am primit multe floricele, bineinteles mimoze, dar si frezii si un fel de albastrele sau cum s-or numi.
Si am primit flori si pe 9 martie... mai sa fie, ce s-o fi intamplat?!
Ok, v-am pus la curent cu ultimele mele indeletniciri...
Voi ce faceti? Pe unde sunteti?
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
enn spune:
Iri, ce distractie trebuie sa fi fost la circ! Eu m-am gîndit sa-l înscriu pe Morcoveata la un club de circ pt. copii, ca-i place mult sa cînte si sa danseze, sa se catere peste tot, sa se dea în spectacol si la cresa se îmbraca mereu în clovn. Dar cum nu primesc copii sub 4 ani, trebuie sa se multumeasca deocamdata cu noi + colegii de cresa ca spectatori
În rest, nici eu n-am facut mare lucru. La servici, de-am ajuns s-o bat la cap si pe Cristina cu ale mele, si pe-acasa, unde tusim din nou pe 3 vociC-afara nu se mai termina lapovita si ninsoarea
Mîine poate mergem la vreun muzeu, c-a plecat colega mea în concediu (în Madeira, la caldurica) si mi-a lasat mie museum card-ul ei.
E.
Tizabela spune:
Buna seara fetelor chiar ca fara Crista nostra nu merge prea bine pe aici,dar hai sa ii facem o supriza si cand vine sa aiba ce citi macar un capitol sa facem!!!
Eu nu am mai facut nimic deosebit am invatat ca vineri am avut un examen si a fost ok desi muream de frica,dar asta pentru mine e normal sunt foarte emotiva si nici acum dupa destule examene facute nu m-am schimbat.
va pupic si va urez o duminica placuta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
Este un vant pe-aici, de am crezut ca ne zboara geamurile. Aseara am iesit cu niste prieteni sa mancam o pizza, ama stat pana tarziu ... iar azi dimineata, auzind vantul ala puternic m-am trezit brusc si chiar ne-am speriat. Si este si putin frig, chiar daca e soare.
iza - mi se pare ca nu prea mai putem sa-i facem o surpriza Cristinei pt. ca maine este din nou aici. Si nu prea avem cu ce sa ne laudam ... sa speram ca nu ne pune note proaste .
iri - ce program incarcat ai avut! Asteptam poze de la circ!
Nu stiu daca iti mai amintesti ca iti spuneam ca la mine nu mai merge emule. L-am sters si l-am instalat iar, asa cum ma sfatuisesi si tu, iar acum, minune, merge! Cine stie ce avea.
enn - tot cu raceala va luptati? Insanatosire grabnica la toata familia!
danangie - cum, pai se poate sa fii in duel cu "sotul" tocmai de 8 martie? Stressul dinainte de nunta e de vina, cu pregatirile ... ai sa vezi ca vei mai avea "ciocniri" de astea, dar trece!
Petro
iriale spune:
Enn, ce dragut trebuie sa fie Morcoveata clown! Deci ai vrea sa il inscrii la un club de circ... succes!
Citind mai demult o postare de-a ta despre Cristina Branco, m-ai facut curioasa si atunci mi-am procurat o multime de cantece de-ale ei... genul este cel al Amaliei Rodriguez, care imi placea deja foarte mult, asa ca mi-am facut un cd jumi cu Amalia, jumi cu Cristina. Merci de sugestie!
Petro, si aici este un vant teribil, a si plouat mult, acum e ceva soare, dar repet, suiera un vant nemaipomenit... brrrr. Asa ca ramanem inchisi in casa toata ziua. Din pacate...
Ma bucur ca iti functioneaza "magarasul".
Am adaugat cateva poze de la circ in albumul nr.4.
Va urez o duminica placuta in continuare!
Eu am de gand, cand Ale va merge la , sa ma uit la un film, probabil "Love Acttualy". L-ati vazut?
Iri, mami de Ale