In Italia (10)
Raspunsuri - Pagina 4
iriale spune:
Buna dimineata...
8 Martie... mai sa fie!
Stralucitor, ai o ocupatie foarte interesanta. Si iti pot aduce si marturia mea, e grea adaptarea, mie mi-au trebuit ani spre a ma obisnui si iti confesez ca in sufletul meu cred ca va ramane mereu o mica senzatie de "plutit in aer", de lipsa de radacini (s-ar putea insa ca la asta sa contribuie mult nu numai plecatul din tara, ci si faptul ca eu am ramas fara parinti la o varsta destul de mica). Cred...
Enn, ce poze frumoase...le-am vazut deja in ziua in care le-ai pus numai ca nu am avut timp sa mai scriu. Pacat ca nu erai si tu la sanius...
Bine ai venit Oana...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Petro...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
enn spune:
Va doresc si eu tuturor
8 martie fericit !
Cristina, multumesc anticipat. Am sa-ti scriu pe PM cam cum se pune problema pe-aici si as fi tare curioasa sa vad daca si īn Italia se discuta īn termeni asemanatori.
Iri, īmi pare rau pt. parintii tai. Dar acum īl ai pe Ale si are el grija sa te readuca cu picioarele pe pamīnt - cum altfel ar putea juca fotbal cu tine ?!
Va īmbratisez cu drag pe toate,
E.
mary ilie spune:
LA MULTI ANI CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE!!!!!
VA DORESC SA AVETI O ZI MINUNATA!
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Tizabela spune:
La multi ani fetelor sa aveti parte de multa sanatate,iubire si fericire!!!Sa sarbatoriti cum se cuvine diseara si maine sa citesc paginii intregi despre cum v-ati distrat!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
pet.cost2005 spune:
mary - frumoase poze si frumos bb ! Sa va traiasca si numai bine!
iza - la noi cu sarbatoritul ... in mijlocul saptamanii. noi lasam pe we, in seara asta sarbatorim "in modo casalingo".
Distractie placuta tuturor doamnelor si domnisoarelor!
Petro
stralucitor1 spune:
Buna fetelor!
va multumesc ca v-ati gindit la mine chiar aveam nevoie! Prezentarea am facut-o azi dimineata pentru medicii, psihologii si operatorii din ASL din zona in care lucrez...ce sa va spun, ca intrebarile lor s-au referit la alcoolism, la modul de a angaja un extracomunitar ecc...este ceva ce i-a speriat pe italieni....imi povesteau ca sunt n cazuri in pronto soccorso de abuz de alcool si tulburari psihice...am incercat sa dau o explicatie dpdv al culturii, al "tolerantei" romanilor la alcool, al stresului, al faptului ca barbatii emigreaza la inceput singuri fara femei, fara familie, ca gasesc un refugiu ecc...va fi o alta intilnire, peste o luna....a fost extrem de interesanta discutia asta...dar m-a lasat cu o senzatie de gol in stomac. Asta este.
Enn dragutzo, scrie-mi cind doresti
Buona festa tuturor!
......eu merg sa ma culc
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me
enn spune:
Buna dimineata!
Noi n-am prea sarbatorit ieri.... Īn Germania 8 martie nu se sarbatoreste, ci Ziua Mamei, īn mai. Iar sotul meu "uita" mereu, desi īi tot aduc aminte, de 10 ani Asa ca i-am luat un mic cadou sora-mii, ca ea e solo si n-are cine sa-i ia, si flori pt. babysitter. Cam atīt.
Mary, ce scumpilic e puiutul tau! Si ce frumoase-s pozele de la mare!
Cristina, ma bucur c-a mers bine prezentarea. Lasa, nu-i nimic daca pricepe lumea mai greu, macar ai tu post asigurat pīna pricep eiM-a cam mirat chestia cu alcoolismul, dar depinde bineīnteles despre ce categorii sociale si medii de lucru e vorba. Pe santiere de ex. se cam bea peste tot īn lume....
La noi ninsoarea s-a transformat īn lapovita si ploaie, copilului īi curge nasul, de zici ca s-a spart conducta, ce sa zic: din lac īn put
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor !
Da' slabuta activitatea aici ... se vede ca lipseste dna. prof. cri-cri.
Pe la noi e soare si frumos, chiar daca putin frigut.
Ce mai ziceti, ce ati facut de 8 martie?
Noi, nimic deosebit, sarbatorim in we.
Am facut ieri mucenici dupa o reteta de-a bucatarului nostru sef, au iesit o bunatate. Pacat ca nu am facut poze, nu m-am gandit, ca sa va fac si voua pofta ... sac!
Va pup, ma duc sa calc ... uffaaaaaaaaa !
Petro
danangie spune:
Buna fetelor.
Stiu ca se poate ENN sa se faca certificat de nastere aici............dar pe mine ma interesa daca se face al Milano. Ca pentru Roma e prea departe pentru cumnata mea. Si ma gandeam ca cineva a facut la Milano. Si da PETRO am sa dau un ochi. Nu m-am gandit la asta....
Eu de 8 martie am fost la munca si nu am primit nici o floare. Eram in cu al meu.
Cat despre luna de miere.........se va vedea...........inca nu m-am decis. IZA am vazut hotelul si locurile din imprejur............mamaaaa ce fain!!! Mi-ar placea si mie. Nu ma asteptam sa fie asa frumos la Barcelona. Poate ajung si eu pe-acolo. Cine stie. Oricum mi-a placut mult.
Baci e abbracci!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE