scoala /curs de muzica . de cand?
buna fetelor
as vrea sa-l dau pe dani la un curs de muzica dar nu stiu cam de la ce varsta se recomanda? si mai ales unde pot gasi cursuri de pian??? dani are acum 3 ani si il interreseaza muzica, tatal lui canta la chitara intr-o trupa. si dani vrea tot timpul sa mergem acolo in club sa il asculte. cand incepe trupa sa cante...stya nemiscat si asculta muzica. se mai suie pe scena cu tatal lui inainte de cantari si bate la tobe sau canta la clape..ii place tare mult si sa fiu sincer si mie si tatalui lui ne-ar place sa faca muzica pe langa altele...
ce stiti? de la ce varsta poate un copil sa se apuce de muzica si unde?
Raspunsuri
angy11 spune:
Valeria,aici gasesti raspunsuri:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=4&TOPIC_ID=64650#1369424
Monica de la Muzicieni DC iti poate raspunde despre pian,despre tobe,iti spun eu mai lasa-l sa creasca macar vreun an,daca nu 2,ca sa stea pe scaun in fata tobelor si sa ajunga cu picioarele la pedale,pana atunci poate sa faca exercitii ritmice.
alinaxeni spune:
E prea mic.Mai lasa-l 2 ani.
Nu stiu unde locuiti dar stiu 2 scoli de muzica,una la Berzei(de la Eroilor o statie mai sus cu 368,cobori chiar in fata ei) si cealalta in zona garii dar nu stiu strada.O caut si-ti spun.
Fata mea merge la cea de la Berzei de 7 ani si sunt f. multumita de sectia de vioara.La pian stiu ca e concurenta mare si se intra greu dar il poti da la vioara si din cl.a 5a face obligatoriu si pian.Mai au chitara,violoncel.
Daca esti interesata pot sa-ti dau un nr. de tel si sa vorbesti cu profa lu' fimea.E o mare scumpa si sigur te va ajuta chiar daca copilul e mititel.Ei isi doresc f. mult sa vina copii la ei.Nu te consta nimic si sunt oameni deosebiti.
alina
kjmami spune:
buna
va multumesc pentru raspuns. stiu ca e un pic cam mic dar vroiam sa ma interesez din timp. stiu ca dani are talent si ii place muzica mult de tot. i-a luat tatal lui un mini pian de ziua lui si nu se mai dezlipea de el.
te rog sa imi dai numarul profesoarei fetitei tale. vreau sa vrb cu ea si sa vad ce pot face pentru dani si cand este indicat sa il inscriu undeva. si sunt convinsa ca profesoara imi va spune cum e bine sa fac
multumesc