Dermatita Seboreica??

Dermatita Seboreica?? | Autor: sleek087

Link direct la acest mesaj

Va salut !
Am niste probleme cu pielea capului care dateaza de cativa ani.
Prezinta niste pete rosii de culoare,mancarime si mi se descoameaza scalpul.Pana acum m-am spalat cu Eucerin cu azol iar acum folosesc un alt sampon. Am inteles ca este vorba de dermatita seboreica.
Va rog daca stiti vreun unguent sau o soltuie valabila pentru aceasta afectiune .Sunt disperat am fost la mai multi medici si tot m-au luat cu alimentatie kestii etc .Am tinut cont de ce mi-au spus si tot reapare.Cu un anume tratament o mixtura,zinkit si eucerin pot sa rezolv problema dar intr-o luna reapare.
Va rog din suflet daca ati avut aceasta problema sau stiti cum se poate rezolva sa imi spunetzi si mie.
Multumesc Anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

in dermatita seboreica merg folosite sampoanele DERCOS, de la vichy...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

de dermatica seboreica nu o sa scapi niciodata, ci o poti tine sub control, folosind anumite tratamente prescrise de dr dermatologi!! sotzului meu i-a prescris dr dermatolog tablete, solutii si o crema + folosirea unui sampon dermatologic numit Node. nu iti spun denumirea pastilelor sau a cremei, soluitei, pt ca nu cred ca e bine sa faci tratamente dupa "ureche" prescrise altor pacienti!!! dar pot sa iti spun ca la sotzul meu a dat rezultate!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

este adevarat.trebuie sa o tii sub control.si asta poate fi facuta numai cu o grija marita fata de ce mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Eu Folosesc Node DS si reusesc s-o tin cat de cat sub control

Mergi la inceput

daniela, exact despre samponul asat vorbeam si io!! recomandat de un dr dermatologic!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/5c0f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sleek087 spune:

@Lavinia : si poti sa imi recomanzi si dr.dermatolog unde s-a dus sotul tau? eventual da-mi un PM ca sa nu facem reclama la medicul respectiv..
Si in legatura cu Node DS nu am auzit de el dar o sa il incerc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sleek087

@Lavinia : si poti sa imi recomanzi si dr.dermatolog unde s-a dus sotul tau? eventual da-mi un PM ca sa nu facem reclama la medicul respectiv..

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sleek087

dr este din timisoara. dr teodora petrescu - dermatolog
pt mai multe info da-mi un Pm

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

eu am fost la o clinica de dermatologie COZAC ( a nu se confunda cu kozac plant, cel cu ceaiurile), mi-a dat o crema si niste solutii pentru pielea capului. Bineinteles si regim alimentar pe care eu nu l-am respectat dar solutia si crema au dat rezultate. Si sub nici o forma mi-a zis sa nu mai folosesc sampoane! pe cap nu ma spal decat cu gel de dus si apoi balsam si pot sa spun ca a dat rezultate. POTI SA IMI dai pm daca vrei mai multe info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am folosit niste produse naturale si au dat rezultat.asta acum vreun an.este un efort vreo 3 saptamani dar merita

Mergi la inceput