Serviciu nou - fax pe email
Se pot primi faxuri direct pe email:
www.fax2mail.ro/index.php" target="_blank">aici
Oare functioneaza, a incercat cineva?
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Vezi ca este forum si pe aeel site si au mai scris unii altii ce probleme au avut.
zana spune:
am citit.
Functioneaza!
Cand se deschide contul de utilizator se aloca un numar de telefon, acesta e numarul fax-ului email.
Faxul trimis vine ca atasament .tif deschis cu orice program de editare imagini care suporta tif-uri de ex. Infan View.
olguttza spune:
Un mesaj de confirmare a fost trimis la adresa de email furnizata de dvs.
Va rugam sa va verificati adresa de email si sa confirmati inregistrarea dand clik pe linkul din mesaj
Asta s-a-ntamplat acu juma de ora...si de-atunci tot astept!
Edit: s-a rezolvat!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
elyanne spune:
Mi-am facut cont.. .am primit email cum ca am primti un fax de la nr. de tel. care trebuia... si cand deschid tiff-ul e o pagina alba... cu toate ca cine mi-a trimis faxul nu mi-a trimis pagini albe...
zana spune:
Incearca de pe alt fax.
Mai multe informatiiwww.fax2mail.ro/forum/viewtopic.php?t=91" target="_blank"> aici.
elyanne spune:
quote:Multumesc
Originally posted by zana
Incearca de pe alt fax.
Mai multe informatiiwww.fax2mail.ro/forum/viewtopic.php?t=91" target="_blank"> aici.
Am citit.. .am trimis si un mesaj celor care se ocupa de asta... Problema e ca nu mi se pare normal ca unele aparate sa se pupe cu ale lor si altele nu. Cu faxurile obisnuite nu prea se intampla asta... Concluzia ar fi ca daca asta e motivul ... o sa primesc faxuri din 3 in 7.... si nu-i ce trebuie... Astept un raspuns de la ei...
elyanne spune:
Eu am cedat nervos... dupa ce am primit raspuns ca... poate tiff-urile nu se pot deschide cu Photoshop ... Si photoshopul e program de prelucrat poze printre altele... normal ca deschide tiff-uri... Asa ca am renuntat si cu asta basta.... nu ma apuc sa descarc irfanview... sau ce program or vrea ei doar ca sa testez daca merge sau nu... Cel mai simplu era daca transformau respectivele faxuri in pdf-uri.... ca Acrobar Reader-ul se gaseste pe toate drumurile si e free