FIV 63

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Liana, , te-ai trezit??? Eu acum.........

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iubita m'am trezit dis de diminetaza cu lipit bine..
am am apoi am gatit apoi
acu terminai ....
daca vrei vino la mine ...am facut un superrrr!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANO-si io si io vreau sa vin!!!!!!!!!ma inviti????plzzzzzz

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Elise
si eu am avut cu Medsana experiente neplacute (cu Protopopescu in persoana).
Insa nu m-a mintit.
Doar ma lasa sa mor linistita, luind anticonceptionale ca sa tratez o infectie cu ele.
Elise

Elisept ce infectie te-a tratat cu anticonceptionale? Pt chlamidia?
Iliuta imi pare rau pt ce ai patit! Tb sa-ti revii si sa mergi in continuare mai departe. Tu ai posibilitatea de a alege in Spania pe cand noi...
Fetelorsunt f deceptionata! Tocmai acum cand tb sa ajung la dc cu analizele! Dupa ce am citit ce s-a scris la sub Dr.DP am fost f dezamagita iar ieri am cautat mai in urma la sub DP si acolo vb f frumos fetele de ea. Mi-am mai revenit pt ca mi-am zis ca sunt pareri impartite in functie de reusite. Dar chestia cu infectia tratata cu anticonceptionale mi se pare prea de tot.
Sa nu-mi spui Elise ca pt Chlamidia! pt ca mie mi-a spus ca nu tb sa fac tratam dc mi-a iesit IGG -poz,IGM-neg si IGA-neg. Te pomenesti ca tb sa fac tratam. Acum incep sa nu mai am incredere in profesionalismul ei!
Si dc ajung la FIV cu ICSI si ac sa nu reuseasca ......Pe langa faptul ca tb sa fac un imprumut pt el.
Eu tot cautam sa gasesc vb bune despre DP si astazi gasii ce a scris Iliuta.

miki-miki

Mergi la inceput

ok..ok..nu mai salivati atat...
hai toate fivoaseleee la masa!!!!!
aaaaa si restul fetelor gata...hai ca am loc pentru toate...
psai sa mai fac vreo 20..30 de ca sa ajunga...
gata!!!!
am zis!!!
am zis!!!
sa vedeti ce fatza va face grasu ete ii fac o surpriza..si ce???/

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana , vreau si euuuuuuuu. De vineri de cand am venit, n-am gatit. Am mancat numai prostioare....cerau e fara sot, dar vin la tine.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu zice de 2 ori, olteanco, ca io nu prea-s dusa la biserica si acush ma arunc in masina, pun benzina si vin la tine! Cati km sunt de la bucuresti la craiova? Ca am si mania vitezei!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Miki Miki, eu nu pot sa-ti sugerez decat sa te gandesti SUPER BINE inainte de a lua o decizie.

Mihaela

Mergi la inceput

Avaloaneeee vreo 300 cu tu faci o ora
io te astept

iliuta am si supica ,,si pilaf cu aripioare la cuptor in castron de pamant ca la mama acasa...salata...tot ce vrei

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput