FIV 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luli, sa inteleg ca ti-a placut? Astept poze.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mirga tinem pumnii sa iasa bine.
Iliuta imi pare rau pt ce s-a intamplat. Sunt alaturi de tine pt ca stiu ce inseamna dezamagirile. Intr-o zi va veni si la noi barza.Sa nu-ti para rau ca ai facut tratamente pe clamydia. Din cate stiu eu la noi exista lege data in ce priveste donanta.
acd2you prietena te nu poate face decat FIV, care costa in jur de 3000 euro cu tratament si toate alea . E bine sa aiba intai banii si apoi sa se apuce de treaba.
E bine ca existati si va spuneti experientele pt ca ajutati sa nu se intample si altora acelasi lucru.
va pupcristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Iliuta, eu cred ca daca era corecta ar fi putut spune, "nu se face FIV cu ovule donate, dar eu incerc sa te ajut si poate reusim si nu afla nimeni din conducere". Si atunci erati si voi mai prevazatori si cand faceati plata si cand declarati ceva.
Imi pare foarte rau pentru ca a trebuit sa treci prin asa ceva si psihic si financiar.

Monica

Subscriu la ce a spus Monica.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Da fetelor, mi-aaa placut. Insa stiti care a fost parerea celor de la Chippendales? Femeile din Romania sunt prea cuminti, nu prea ne-au ajutat

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

o duminica frumoasa va doresc!

LUCI MIRU-LA MULTI ANI!!sa aveti parte de tot ce e mai frumos si toate visele sa va devina realitate!

MIHAELA-NO COMMENT!!!imi pare sincer rau...fii curajoasa si mergi cu caputul sus ,intr-o zi vei avea bebele tau in brate,sunt sigura!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by Avalon

-ori a vrut 'sa te ajute' facandu-ti fiv cu ovule donate fara stirea conducerii;
-ori nu a stiut ca e ilegal.
In ambele cazuri, ignoranta sau 'eroarea' ei te-a costat pe tine foarte scump.

Avaloane un dc de Rangul ei...acel rang de kakaoo???????m'as mira!!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, tu stii cum sunt eu... ma abtin... din toate puterile...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

si io dar nu stiu cat mai rezist

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna dimineata fetele......la amiaza.

Maine ma duc de dimineata la ambulatoriu sa-mi fac programare la ginecologie. Din cate stiu eu nu se face Fiv cu ovule donate cu asigurare, deoarece nu sunt donante, dar........nu ma las batuta.

Pupici pt. TOATE.

Mihaela

Mergi la inceput

multa bafta iliuta..io sunt in spate

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput