FIV 63
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
fivoaselor inainte de a fugi la nani va spun...
Buna dimineatza!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
acd2you spune:
buna dimineata, fetelor. vin si eu cu o rugaminte la voi. am o prietena care, in urma unei operatii facuta cu mai multi ani in urma pentru o extrauterina, a ramas fara ambele trompe, nici ea nu stie cum sau de ce i s-au extirpat amandoua, cert e ca acum nu mai poate ramane insarcinata. ar vrea si ea sa faca o inseminare artificiala, dar nu stie daca are posibilitatea financiara necesara. puteti sa imi spuneti si mie cat costa o astfel de procedura? astfel de inseminari se pot acoperi partial macar cu asigurarile de sanatate?
v-am rugat pe voi sa imi raspundeti, caci aveti foarte multe capitole si nu am timp sa le citesc pe toate.
va multumesc, .
silveana spune:
Iliuta, am citit ce ai scris si m-a intristat f mult prin ce-ai trecut.E clar ca doctora nu a siut ca nu se poate face cu ovule donate si a intors-o ca la Ploiesti ,vezi doamne ea a vrut sa te ajute.Tu trebuie sa mergi mai departe si ai sa vezi ca o sa fie bine, o sa apara.
silveana
Avalon spune:
E tragic ce se intampla la noi, frate! Sunt socata, Iliuta! Cum mai, sa faci atat drum, sa-ti gasesti donanta, sa faci un car de analize, sa faci acte notariale, sa ti se spuna ca ti se face FIV cu ovule donate.... si apoi sa afli ca nu se poate? Traim in tara lui papura voda aici! Exista 2 variante in ceea ce priveste dr.:
-ori a vrut 'sa te ajute' facandu-ti fiv cu ovule donate fara stirea conducerii;
-ori nu a stiut ca e ilegal.
In ambele cazuri, ignoranta sau 'eroarea' ei te-a costat pe tine foarte scump.
Lachione, ce mai faci tu? Imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate, iti doresc refacere cat mai rapida!
AC2you, daca prietena ta nu mai are trompe, sigura solutie e FIV, si nu inseminarea artificiala (pt inseminare ai nevoie de trompe). Fiv la noi in tara nu este suportat de casa de asigurari de sanatate, ci din buzunarele noastre, pt ca cei care ne conduc probabil considera ca avem o natalitate normala...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
crinuta71 spune:
Iliuta nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat. E inacceptabil, dar ce poti sa faci, asta e Romania.... M-a intristat foarte mult totul. Sper sa reusesti sa-ti revii cat mai repede si sa gasesti o solutie sa-ti implinesti dorinta.
poze
crinuta71 spune:
Lachi acum am vazut si eu ca nu te-ai simtit bine in ultima vreme. Ma bucur ca esti mai bine acum si sper sa revii si pe forum din nou.
poze
Moniland spune:
Iliuta, eu cred ca daca era corecta ar fi putut spune, "nu se face FIV cu ovule donate, dar eu incerc sa te ajut si poate reusim si nu afla nimeni din conducere". Si atunci erati si voi mai prevazatori si cand faceati plata si cand declarati ceva.
Imi pare foarte rau pentru ca a trebuit sa treci prin asa ceva si psihic si financiar.
Monica