FIV 63
Raspunsuri - Pagina 10
Avalon spune:
Elise, imi pare rau ca ai trecut prin toate astea... Acum, daca tot suntem la momentul adevarului, spune! Sa stie si fetele... gandeste-te ca nu au de unde sa afle lucrurile astea, si daca le afli pe pielea ta...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Tabitha spune:
Iliuta: NU POT SA ACCEPT ASA CEVA! Nu stiu,e pur si simplu incredibi. Astia nu sunt oameni. Orice, dar nu duce in eraore niste oameni care dau tot ce au pentru a avea un copil. S-au jucat pur si simplu cu voi. Inaceptabil. Rusine lor. Imi scuzati limbajul, dar sunt socata. In cine sa mai crezi? Gata, is suparata rau de tot. Asa e in Romania. Corputie la nivel inalt. Hai , ca am trecut la alt subiect pe care nu vreau sa-l dezvolt. Iliuta, iti doresc sa gasesti posibilitatea de a avea bebelul vostru, nu conteaza mijloacele.
iliuta spune:
Ce sa zic Liana???? Poate te credeam. Cand m-am hotarat sa fac Fiv,initial am vrut sa merg la Tm, la Ion Munteanu, si mi-au scris multe fete despre el pe mail......si mi-am schimbat decizia.....cu DP.....poate totusi daca as fi avut alte informatii si despre ea......
Mihaela
iliuta spune:
Tabitha, nici eu nu pot accepta, dar tre' sa merg mai departe....hai macar tu bucura-ne cu o veste buna.
Mihaela
lucia1 spune:
Iliuta,imi pare nespus de rau ce s-a intamplat.I-ati un avocat in ro si da-o in judecata,asa ceva nu se poate face,e inuman.vei castiga cu singuranta,nu o lasa asa.Eu inteleg ca tu vrei sa uiti,dar timpul,banii,stresul si toate altele cine ti le plateste?Nu o lasa asa.Cine stie la cate fete a mai facut asa,dar nici ele nu au spus nimic ca si tine.Iti doresc din inima sa-ti revi cat ma curand dupa acesta experienta urata.NU O LASA ASA PE DENISA.PUPICI!!!!!!!!!!!
Elise spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Elise, imi pare rau ca ai trecut prin toate astea... Acum, daca tot suntem la momentul adevarului, spune! Sa stie si fetele... gandeste-te ca nu au de unde sa afle lucrurile astea, si daca le afli pe pielea ta...
OK; deci, tipa avea vreo 20 de ani.... n-avea probleme, dar s-a dus "preventiv" la un control la Municipal.
Acolo, un dl. dr. i-a spus...aaaaa.... pai n-ai sa poti sa ramai gravi, uite ce trompe lungi ai ?!
Explicatia "mor spermatozoizii pina sa se intilneasca cu ovulul, pentru ca au un drum PREA LUNG de parcurs".
Asa ca a convins-o ca trompele - functionale si sanatoase - trebuie TAIATE.
Si i le-a taiat.
Cu tot cu palnia aia care capteaza ovulu'....
Si i-a spus ca "acum" e totul in regula, sa se duca sa presteze....
A prestat fata ce a prestat, si nimic.
S-a dus sa mai ceara si a doua parere - a doua parere a fost, evident, ca nu poa' sa mai faca in veci bbi cu un ciot in loc de trompe!
A fost stupefiata... ea saraca era fericita ca s-a operat ca sa isi mareasca sansele sa faca bb, nu banuia ca s-a operat perfect sanatoasa si aia s-a numit amputare!!
Cind am cunoscut-o eu era internata la Giulesti pentru reconstructie... in masura in care se mai putea face reconstructie, dupa taierea trompelor.
A spus ca toti dr. care au vazut-o dupa operatia de la Municipal au fost scandalizati si au cerut numele celui care i-a facut asa ceva.
Elise
Liana30 spune:
iliuta mama io daca stiam ceva de ea io iti ziceam...
asa cum amzis si de Munteanu..si de Ranga,,si de M
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Fetelor, si cand ma gandesc ca acum vreo 3 luni ma gandeam sa fac urmatorul FIV la Medsana. Bine ca totusi sunt fete care si-au povestit experientele prin care au trecut, astfel incat am stiut sa iau o decizie in privinat locului unde voi face uramtorul FIV. Dupa ce am patit-o atat de urat la Cluj, mai imi lipsea sa mai am o experienta negativa si la Medsana. E inacceptabil ce se intampla, si toate pe banii si nervii nostrii.
Tabitha iti tin pumnii sa ne dai vestea buna!
Liana pentru tine un
poze
Avalon spune:
Cum mai, sa-i taie trompele la 20 ani pe motiv ca sunt 'prea lungi'!!! Asta e ceva nemaipomenit! Cine era dobitocul care a facut asta?
Daca nu ma insel, Iliuta a patit exact acelasi lucru!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.