FIV 63
Raspunsuri - Pagina 11
lucia1 spune:
Crinuza,ai cea mai mare dreptate.Dar nu se poate sa-ti bati joc de cineva in halul asta.Denisa doarme linistita pe perna ei,pe cand fetele sunt dispate.Ata e viata.Eu una nu as lasa-o asa pe denisa.PUPICI!
iliuta spune:
Da Lucia, si fratele m-a certat si este ff suparat pe mine ca am plecat din Ro si nu am actionat....stiu ca trebuia sa merg mai departe, oricum nu e tarziu, dosarul mi-a fost inapoiat, toate actele sunt la mine....
Mihaela
Elise spune:
Avalon, eu n-am intrebat-o cum il cheama, dar e de la Municipal.
Cica toti dr. care au vazut-o (de la Giulesti sau din alte spitale) - au intrebat-o imediat CINE anume i-a facut operatia aia, si de ce se baga daca nu se pricepe!!!
Elise
lucia1 spune:
Iliuta.te rog nu o lasa asa.Ii faci ei jocul.I-ati un avocat repede si pune-o la punct.Si eu am sunat-o a data sa vb cu ea,dar mi-a retezat-o din start si mi-a inchis tel.Am zis ca la ea nu as vrea sa ajung niciodata in ce hal mi-a vb la tel.In schim am vb cu Cezara la tel si a fost totul ok.A vb asa frumos parca ne cunosteam de nu stiu cand.Te rog sa nu o lasi asa.Sper sa nu ma injure fetele ca spun asta,dar altefel nu se püoate vb de o doctora care a putut face asa ceva.PUPICI!
Avalon spune:
Ma scuzati ca intervin... in primul rand Iliuta nu are dovezi... apoi, nu cred ca poate acum sa dirijeze resursele financiare spre avocati... cand are atata nevoie de acesti bani pt a face FIV cat mai repede... Parerea mea...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
kla78 spune:
intaresc si eu parerea lui AVALON....banii pe care-i va folosi pt avocati mai bine ii folosesti la un fiv.....pelanga asta va trece printr-un stres in timpul judecatii.....iar cel mai bun judecator este DUMNEZEU....mai bine sa o judece EL......
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Tabitha spune:
crinuta:
Iliuta: tu singura trebuie sa decizi ce vei face in continuare. Eu chiar nu stiu si nici nu vreau sa-ti dau vreun sfat. Ideea este ca in final trebuie sa-ti atingi telul, acela de a avea un bebel. lucru pe care ti-l doresc din toata inima.
Cred ca deja Denisa / Medsana incepe sa-si piarda din paciente, voi ce ziceti?
Avalon spune:
Claudia, ma bucur ca ai revenit printre noi! Vad ca incet-incet iti revii... Cand poti sa o iei de la cap cu FIV-ul? Dr. ce spun, care este starea ta de sanatate? Iti doresc sa fii puternica si sa incerci din nou!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Avalon spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Avalon....mie mi-a scos nenorocita ovarele.....
Mihaela
Vai de tine Si mai rau!!! Ce ghinion ai avut sa dai peste o asemenea netrebnica...