Am deschis un nou capitol, pt noi, cele tinere, frumoase si in curand gravidute!
Eu am fost azi la salon, m-am facut frumoasa, sa intru cum trebuie in primavara asta superba!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Voi avea grija sa fiu decenta
Szotul meu deja e suparici.... nu prea -i vine a crede, eu fata cuminte sa ma duc la asa spectacole....
Behind every love is a great story
Luli
pe cuvant de onor daca va cred
auzi la ele se facura mumoase!!!!!
unde?????unde????
ca nu se vede????????
vreau pozzeeeee!!!!
am zis!!!!
am zis!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana, da-mi pe pm adresa de mail, ca-ti trimit poza!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Hey, Liana, ai primit?
oooooooo acu cred!!!
moamaaaaaaaaa da mumoasa esti...
e de acu...acu,..sau ma tragi in
esti asa cum mi'am imaginat..pe cuvant,,
"Nimic nu-i imposibil!"
Nu, Liana, nu te trag in piept, dar nu e de azi, ca nu am apucat sa fac, e de acum cateva luni... dar acu' sunt si mai frumoasa ca atunci! Sar'na!