Aspirante peste 30 ani - cap.6
Raspunsuri - Pagina 11

Avalon spune:
Ba eu ti-am dus dorul, IULIA! Chiar ma intreb ce mai faci de nu mai intri tu pe subiectul tau preferat!
LA MULTI ANI pt Carmen si pt Ravanel!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

carmen94 spune:
IULIABRAILAcum?!?!?!?!? n-ai gustat din tort??????????
si eu care eram convinsa ca nu a lipsit nici o fata la impartitul tortului!!!!.pentru tine
si pentru Avalon.
bah! cu beutura..............va alegeti!!!!sau
va pupic pe toate!

Anamadalina spune:
Dragele mele,
ma bucur sa vad ca sunteti ok.
Carmen, LA MULTI ANI cu mare intarziere. Sa fii sanatoasa si in curand -oasa
.
Tuturor va doresc o zi minunata maine, cu multe flori, cu fericire. Sa va simtiti femei frumoase si iubite!
Va pup, eu o sa lipsesc o saptamana, ma duc dupa Liana , plec la schi si sper sa reusesc sa vin cu bateriile incarcate.
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

carmen94 spune:
Anamadalina multumesc de urare.Sa fim cu toate cat mai repedeute.Distractie placuta!
crinuta71 La multi ani!pentru Razvanel! si scuze ca vin si eu cu urarile asa tarziu!

Bianca B spune:
[Aspirantelor v-as face cate o urare in parte dar mi-e ca voi uita pe careva si imi aprind paie-n cap, asa ca urez la toata lumea de pe aici ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale si nu in ultimul rand sa va felicit pentru ca ati avut, si bineinteles ca mai aveti putere sa faceti asa incat sa existe miracole pe Pamant. LA MULTI ANI
Bianca

Daconst spune:
Bine v-am gasit dragele mele aspirante.Eu sunt noua pe forum si m-am hotarat sa intru si eu in grupul vostru,daca ma primiti binenteles.
Am 31 de ani si m-am gindit ca e cazul sa nu mai tot aman momentul.
Problema mea e ca am luat pilule 4 ani,Microginon,si acum am terminat ultima folie.As vrea sa va intreb pe voi,ca poate cunosteti mai bine ca mine problema,daca trebuie sa fac pauza dupa pilule,adica trebuie lasat organismul o perioada sa-si revina sau nu asta nu afecteaza copilul?Sper sa ma luminati si pe mine ca nu stiu ce sa mai cred.
Va pup si va doresc si eu La multi ani!
Sa fiti iubite si sa aveti noroc de copii frumosi si sanatosi.
Dana

carmen94 spune:
DaconstBine ai venit!
In legatura cu problema ta,nu stiu ce sa-ti raspund ca eu nu am folosit niciodata pilule si nu vreau sa dau sfaturi din auzite sau ,,dupa ureche,, asa ca las fetele care sunt mai in tema sa iti raspunda.Sunt sigura ca ele nu vor intarzia sa apara cu raspunsurile lor.
pupici!

gabi68 spune:
Buna dimineata fetele si La Multi Ani!
Carmen cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani de ziua de nastere!
Pup fetele si distractie placuta astazi!
Gabi

Moniland spune:
LA MULTI ANI!!!
Asi si eu am avut ieri baba. Si la noi de dimineata a nins. Asta e de bine caci inseamna belsug.
Monica