Aspirante peste 30 ani - cap.6
Raspunsuri - Pagina 10

luli spune:
Liana nu pot sa-ti doresc decat implinirea dorintelor
Behind every love is a great story
Luli

romaria spune:
La multi ani Carmen!!!...Si eu cu intarziere dar ce sa fac daca sunt in urma cu 7 ore. Mie mi-a mai ramas putin tort dar a fost bun. Cand urmeaza sa pleci?? Este greu sa te desparti de cei dragi, stiu si eu am venit in julie sunt 2 ani si imi lipsesc fff mult ai mei, dar asta e viatza.
Liana distractie placuta.
Tabitha tinem pumnii in continuare.
Bafta la toate fetele si pupici
Romaria

irlandeza spune:
La multi ani Carmen[/blue], chiar daca -i mai tarziu.
Fericire multa alaturi de sotul tau .Si eu sunt plecata cu sotul meu de 3 ani din Ro. si sunt singura la parini , dar s-au obisnuit saracii cu gandul asta.Fiecara are drumul lui si parintii stiu asta.
Sa ai noroc de un bebe, si tu si celelalte fete , si eu , noi mai asteptam 2-3 luni si apoi mai incercam.
Drum bun in Austria.Cand pleci?
irlandeza

asi spune:
Fetelor azi e baba mea!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

carmen94 spune:
romaria hehehe sa sti ca nu-i tarziu pentru urare! ca mama zice ca m-am nascut la 23.30 deci.......de abia acum am facut ochisori!si incepe
irlandezanici urarea ta nu vine tarziu!!!!De plecat plec in Canada,nu in Austria.In privinta bebelui.........noi vrem 6 gemeni...2 cate 2
.Asa ca din mai sunt pusa pe treaba rau de tot!!!
De plecat plec luna viitoare in jur de 15.Daca primesc pass-ul mai devreme o tai mai din timp!
asichiar daca dimineata a nins,iar acum e putin innorat sa sti ca e o zi linistita ca nu bate vantul si nici nu e tare frig!cam asa e vremea pe la Constanta.
Inca o data va multumesc din suflet la toate pentru urari
La multi ani! pentru ziua de maine si Distractie la maxim,
cate o si cate un
pentru fiecare!

crinuta71 spune:
Carmen pleci in Canada? Iti doresc succes acolo! Pleci definitiv sau in vacanta?
Asi la noi a fost frumos azi, a fost soare. De abia acum s-a innorat. Nu e o baba urata.
Va pup pe toate
poze

carmen94 spune:
crinuta71 plec definitiv!multumesc de urare.
Sa dea DD sa fie bine la toata lumea.
te pupic.

asi spune:
Crinuta multumesc.La noi e innorat si a nis toata ziua.Au fost cateva tentative de soare.In concluzie voi avea un an naspa.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

crinuta71 spune:
Asi,
Ii doresc LA MULTI ANI! la RAZVANEL. Sa fie cuminte si sa creasca mare! Iar voua va doresc sa fiti fericiti alaturi de el.
poze

IULIABRAILA spune:
, ca nu mi-a dus nimeni doru' p'aci!
si lumea pleaca, da la bine, eeee, ma bucur in cazu' asta.
fetele, va pe toate si sa fiti vesele si fericite cu ai vostri parteneri si sa va distrati calumea.
LA MULTI ANI! si sa fim sanatoase si sa ni se implineasca la toate cea mai arzatoare dintre dorinte -
IULIA