Femeia la 30 de ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Cind am implinit 30 de ani nu mi-am facut nici o grija in privinta asta.
Iar cind am ajuns la 33 eram atit de entuziasmata de felul in care m-am redescoperit si ma simteam atit de bine incit mi-a trecut prin cap sa stirnesc o campanie de promovare a imaginii femeilor de peste 30 de ani. Imi spuneam: chiar nu-si da toata lumea seama cit de frumoase sint aceste femei?
Intre timp astept sa implinesc 36 si am lasat-o balta cu "campania" din lipsa de timp. Dar cine stie? Poate ma apuca din nou pe la 40...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Pe mine sincera sa fiu ma streseaza rau virsta, am implinit 33 de ani si de vreo 4-5 ani imi numar firele albe, pielea care isi pierde din elasticitate, ridurile care incep sa se formeze etc. Nu ma simt mai matura ca la 20 de ani ci mai putin naiva si cumva mai cu picioarele pe pamint, dar imi doresc sa mai am naivitatea dinainte.
Va invidiez pe cele care va simtiti bine in pielea voastra si nu va afecteaza trecerea anilor si urmele fizice vizibile pe care incep sa le lase acesti ani. Eu sint o admiratoare a tineretii si voi fi in mod sigur una din acele batrinele ridicole cu machiaj si n operatii estetice facind pe tinerica. Deja prietenii nu prea imi mai stiu virsta ptr ca o tin secret si cel mai mare compliment care mi se poate face e ca arat de 23 (ceea ce se intimpla destul de des si sint in al noualea cer o saptamina ).
Nu va mai povestesc ca ma imbrac voit "tinereste" ca sa par mai tinara Ce ziceti, mai sint sanse pentru mine sa imi accept virsta?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Si eu implinesc 30 de ani in vreo 2 aptamani.Ideea nu ma deprima,pragul psihologic a fost pentru mine la 25 ani,am avut atunci senzatia ca viata e foarte scurta si trece atat de repede...Acum nu ma mai deprima,m-am obisnuit cu ideea ca anii trec,ne maturizam,imbatranim,asta e viata...Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Gandeste-te ca dupa 30 vine varsta de 40 si apoi, mai grav 50.Eu cred ca atunci ar trebui sa ne facem probleme.

ce probleme ar trebui sa-mi fac georgi? peste doo luni fac patruzeci, sa ma apuc de pe acum sa ma dau cu capu' de pereti?

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by adusca
[

ce probleme ar trebui sa-mi fac georgi? peste doo luni fac patruzeci, sa ma apuc de pe acum sa ma dau cu capu' de pereti?

fetele de pe DC

Eeee, nu sa te dai cu capul de pereti ca iar te-apuca fo durere.
Dar sa-ti faci un lifting, ceva, acolo, niste silicoane, sa te faci blonda, sa te dai cu ruj rosu si sa te imbraci in portocaliu

Nici io nu-s chiar departe, de-aia stiu, ca deja mi-am facut planuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Dar sa-ti faci un lifting, ceva, acolo, niste silicoane,

silicoaneeeeeee?
crezi ca s-ar preta la cele sase kile de tzatze ale mele?

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Wow, norocoaso !!!

Sase kile per bucata sau la gramada ?

Da' cu ce te hranesti, ca vreau si io ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Eu am implinit 33 de ani in ianuarie.Timpul zboara si chiar nu-mi venea sa cred ca am 33.Dar acuma cind am citit ceea ce a scris Carmen imi dau seama ca nici nu simt ca am 33.E atita adevar in ceea ce a spus Carmen.Inca imi place sa ma bucur cind vine primavara,sa ma bucur de vara ,sa traiesc zilele mohorite de toamna ca acum 10-15 ani,sa ma bucur alaturi de micutii mei cind ninge.Si constat cu bucurie pot spune ca si la acesta virsta sunt inca undeva acolo in suflet un copil.Ma uit la desene animate cu copii mei si ma amuz ca si ei.Unele prietene cind ma aud ca ma uit la desene se rid de mine dar mie chiar imi plac.Unele nu toate.Si tot asa cum spunea Carmen nici eu nu as da timpul inapoi ptr nimic.Sunt fericita asa cum sunt alaturi de copii si sotul meu drag.Si inca ceva:nu m-a afectat deloc atunci cind am schimbat prefixul.Sa fiti sanatoase si iubite.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Waw! M-ai lovit exact unde ma doare cu subiectul!!!!
Pai eu cand am implinit 30 de ani nu a fost nici o schimbare prea tragica.EEEEEEEEEEEEE!in schimb cand am implinit 33 atunci a inceput marea tragedie.la o saptamana dupa ce am implinit 33 de ani am terminat si procesul de divort.si uite asa pe atunci ma vedeam o ratata,singura,fara familie,fara copii si gandeam ca nu voi mai reusi sa realizez ceva in viata.Ma simteam atunci mult mai batrana,fara chef de viata.In schimb acum...........ca deh!tocmai azi implinesc 35.....nu mai gandesc la fel.M-am recasatorit si am un sot minunat.Cu ajutorul lui Doamne-Doamne vor veni si copii si pot sa spun ca ma simt mai plina de viata si chiar nu imi mai pasa daca am 32,35,45........Sunt tanara!

Mergi la inceput