Femeia la 30 de ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ce-i aia 30 ani????

Eu am 29 de vreo cativa ani...si daca ma supar la anul implinesc 18!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si pe mine ma interesa subiectul,pentru ca in curand (2 mai) implinesc 30.sotul meu a trecut foarte greu peste peste pragul acesta.nu cred ca a vorbit sau zambit vreo saptamana.ca si cum ar fi fost sfarsitul lumii.ma cam speriasem.eu cred ca-l voi trece usor.ce- aia 20-30? conteaza cum te simti.

sper ca indiferent de varsta sa va simtiti minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

sunt de acord cu fetele.Iar carmena a descris super femeia.
eu am implinit 30 in noiembrie si nu mi s-a parut nimic neobisnuit.A fost la fel ca de fiecare data.Pentru ca sufletul meu nu a imbatranit cu fiecare an care a trecut.Eu ma simt tot pustoaica
Si toata lumea imi spune ca nu-i arat asa ca...de ce sa-mi fac zile negre?
Gandeste-te ca dupa 30 vine varsta de 40 si apoi, mai grav 50.Eu cred ca atunci ar trebui sa ne facem probleme.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu implinesc 32 anul asta. Parca mai deprimata am fost la 20-21. Acum insa nici nu simt ca am 32.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Carmena

Fetelor si eu sunt in categoria asta si va spun sincer, ca viata mea s-a schimbat in bine cand m-am apropiat de varsta asta...ma simt bine in pielea mea si sper sa dureze...

Am primit acum o saptamana pe e-mail de la un coleg un articol, pe care-l voi copia aici, mi-a facut ziua mai buna, sper sa va placa:

Femeile trecute de 30 de ani
de Andy Rooney, CBS
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani.
O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti.
Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat.
O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor
ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai
sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus "de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis" pt a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un carnat mic.

tuturor si o viata minunata!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

tocmai am implinit 33 ani ieri , cum ma simt ? la fel ca alaltaieri ... niciodata nu m-au felicitat de ziua mea asa de multi ... deja m-am obisnuit ca e 3 in loc de 2
intr-adevar cand s-a schimbat prefixul am fost cateva zile depresiva ... si apoi viata merge inainte nu ?

mi-a placut foarte mult cum a descris carmena femeia la 30 ani, super .... cand o sa fiu deprimata din cauza varstei o sa intru si o sa citesc randurile ei si sigur are sa imi treaca

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am implinit 30 de citeva luni, si ma simt la fel ca la 20: singura diferenta e ca atunci imi doream o cariera "cel mai mult", iar acum imi doresc copii.

S-au schimbat prioritatile.

In alt mod, nu m-am schimbat.

Sint la fel de impulsiva, la fel de repezita, rid la fel de mult, plang la fel de mult, pierd cam acelasi nr. de nopti prin cluburi, am aceiasi prieteni... arat la fel....

N-a fost nici o cotitura.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, si eu implinesc anul acesta 30 de ani si sunt mamica unui bebe de 6 saptamani. Ma simt excelent, o femeia la varsta asta are un alt stil de a fi sexi, mult mai matur; are un alt mod de a privii lucrurile, mult mai profund si nu in ultimul rand are puterea de a spune ce vrea si a obtine ce vrea ...Conteaza cum te simti; oricum nu as vrea sa dau timpul inapoi pentru ca fiecare perioada are frumusetea ei si ma bucur ca am scapat de perioada in care credeam ca tot ce zboara se mananca... Si sa nu uitam ca Napoleon spunea ca prefera femeile intre 20 si 30 de ani pentru ca inainte de 20 nu stiu ce vor si dupa 30 vor prea mult ce stiu prea bine ....cred ca asta spune ceva, nu tocmai rau despre femeile care trec de aceasta varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Multumesc mult de aprecieri. Sunteti niste dragute.
Pentru mine subiectul acesta a fost prima provocare care mi-a dat ocazia sa-mi compar varsta de 3 cu cea de 2. Si am realizat cum bine s-a mai spus pe aici, ca ma simt extraordinar in pielea mea si nu stiu daca as vrea sa dau timpul inapoi. In fond, viata este o experienta continua si trebuie traita ca atare.
Am cunoscut femei frumoase si extraordinare din multe puncte de vedere si care au 40, 50, 60 si chiar 70 ani!Nu m-am intrebat niciodata cum voi fi eu la varsta lor, imi las placerea pentru atunci.
tuturor femeilor care se bucura de varsta lor indiferent care este aceea!
Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

bucurati-va de ceea ce aveti.de varsta pe care o aveti.

Mergi la inceput