Pui cu sticla in fund

Pui cu sticla in fund | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Cand eram copil bunica mea gatea puiul in felul asta. O sticla cu apa in fund. Iesea super.
As vrea sa incerc doar ca ma intreb daca exista ceva secrete. Mi-e teama sa nu se sparga sticla.

anca...SIGUR intr-o zi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu umplu o sticla de bere cu apa inainte sa o bag in fundul puiului.apoi il ung cu unt+verdeturi si condimente si la cuptor pe el.

am vazuta cum de cumparat un fel de suport metalic sa pui puiul pe el,are si atvita sa ramana sucul acolo.

spor la treaba si pofta mare!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Anca, uite, poate te ajuta: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66795

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc. M-ati luminat.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Anca , hai ca merg la hohotind de ras....."pui cu sticla in fund ?" pt noi e "pui pe sticla " Oricum ar fi e supppppper buun!

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mie mi s-a parut ca subiectul este la parintii intreaba...si ma gandeam...Doamne!!!...ce pui s-a ales cu o sticla in fund???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Si eu fac pui pe sticla dar in tava pun diverse legume (cartofi, ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii) peste care pun un amestec de apa si vin alb cu multe condimente. Este o garnitura super. Pofta buna!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

umplii sticla cu apa, asa fac si eu...impungi in cateva locuri puiul cu varful cutitului, iar acolo bagi niste "catei" de usturoi, niste bucatele de morcov, ungi apoi tot puiul cu untura,il condimentezi bine...eu pun boia,tabasco, sare,...iar pana nu se rumenesc varfurile aripilor se zice ca inca nu e facut...asa ca mie ii place ca sa fie mmai crocant...si las ca fvarfurile sa se arda aproape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Si eu fac puiul asa, iese mult mai bun decat la rotisor. Recent mi-a spus cineva ca in loc de apa pune vin alb (obisnuit, ieftin) si ca iese super delicios, aburii vinului fragezind puiul si dandu-i un gust magnific. Inca n-am incercat dar week-end-ul asta cu siguranta...

Pofta buna!

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Mie mi s-a parut ca subiectul este la parintii intreaba...si ma gandeam...Doamne!!!...ce pui s-a ales cu o sticla in fund???Iau in fiecare zi viata de la capatSinzi, Radusi DavidDavid
Sinzi hai ca ai avut hazAcum sa pun eu intrebari asa de tehinca ce-mi bintuiau in cap, ca am prins curaj. M-am tot gindit eu sa fac, dar cum sa bag sticla in fundul zburatoarei? Pai nu iese pe git? Eu aici cumpar niste pui goi pusca inauntru, fara git fara nimic. Serios eu vorbesc acum. Daca pun sticla asa numai pina la jumate cum imi intra mie turnul asta de sticla si gaina in cuptor? tre sa pun gratarul tocami jos, sau chiar direct jos?? Pai nu zboara in aer pe plita aia electrica?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

vikinga, tb sa folosesti o sticla gen cum erau cele de jumatate de litru de bere si fixezi gratarul pe cel mai jos nivel.de fel la o dimesiune de astfel de sticla,(care e si cea mai indicata) gatul sticlei va fi undeva pe la gatul puiului, deci nu vei avea un turnulet.sper sa reusesti si sa ne spui si noua

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput