Pui cu sticla in fund

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ok Tumpi, mersi. Pai sa inteleg ca nu conteaza daca aburul din sticla ieise in afara puiului? El se fragezeste numa de la caldura degajata de la sticla adica. Pai atunci de ce ar fi mai bine ca in sticla sa fie vin si nu apa, ca oricum daca gitul sticei sta pe afara, ce diferenta mai face? Adevarul e ca am si eu niste intrebari insistene la cel pui de va innebunesc aici Oricum il fac.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vikinga, eu pun puiul in cuptor fara gratar,direct jos, ca nu-mi incape.Puiul intra tot pe sticla , asa cum zicea si Tumpi, si picioarele puiului ajung in tava sau aproape in tava.Cred ca Leah s-a referit ca pune vinul in tava nu in sticla.Se fragezeste de la apa (vinul)din tava, nu neaparat de la apa din sticla, aia tine loc de suport pentru pui,iar daca nu e apa in sticla se sparge sticla.

Sanziana ai fost tare

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

io fac azi da ce nu am inteles e daca sticla sta pe tava sau pe gratar si tava sub gratar?
intr-o ora il bag la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

quote:
Originally posted by diaan

io fac azi da ce nu am inteles e daca sticla sta pe tava sau pe gratar si tava sub gratar?
intr-o ora il bag la cuptor

grataru nu cred ca mai are loc in cuptor asa ca pui sticla direct in tava.
cred ca l-ai si mancat de cand ai scris mesajul asa ca nu pot decat sa-ti zic"sa-ti fie de bine".

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

da l am mancat da m am descurcat si a fost bun bun
mersi

Mergi la inceput