Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 7
carolada spune:
saliu
flaflocum te mai simti?
melutzicaam si eu o problema:de mica m am obisnuit sa stau cam gheboasa pe scaun si de ex.cand stau in picioare nu mai stiu cum e sa stau drept ,sper ca intelegi ce vreau sa spun.daca nu,spune mi si incerc sa explic mai bine.intrebarea e :cum as putea sa mi corectez tinuta?si cum e corect sa stai drept?
babeezi pe unde te ai mai plimbat.
alinahtot stresata?
maine cica ninge,ploua(orice e posibil)ha ,ha
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Mai apar si eu asa cate putin ca sa nu ma dati disparuta.
Caro ne plimbam mai toata ziua ca e cald afara si ca sa scap de telefoaele soacrei.Am motiv:nu-s acasa nu am avut cum raspunde
Noi ce sa zicem?Suntem bine, copii cresc, sanatosi sa fie ca asta vreau cel mai mult, papam multa branza cu rosii ca ne place, alergam pisica prin curte si cerem afara cand auzim copii, la gradinita e curios si a invatat foarte multe cuvinte in germana..si cam asa.
Fug la treburile mele dar revenim
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
Flaflo spune:
Buna fetele, eu merg cuminte la fizioterapie, ma mai doare spatele, dar asta este, nu prea ma lasa Bianca sa-mi amintesc de el. Alaltaieri l-am luat pe Phillip in brate si m-am rupt, ca deh....eu obisnuita cu categoria "tintar". Mi-a venit si sotiorul de la schi, bronzat nevoie mare, cica au avut o vreme superba! La sfirsit de saptamina am musafiri din Ro, asa ca luam ruta obisnuita la picior: centru, Schönbrunn, Belvedere, Donauturm...... M-am cam saturat deja si ma gindesc cu groaza ca incep sa se tot anunte vizite!!! Dezavantaj ca-s din Timisoara, ca nu-i asa de departe si imediat ajung, vin chiar si numai la un shopping! In rest si noi mai mult pe afara, Bianca doarme mai mult si mai bine de cind o fugaresc prin curte, i-a iesit si o maseluta zilele trecute.....cam atit!
Va pupicesc
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
Babee spune:
Flavia si eu inca il mai iau la subsoara si alerg cu el(na sotalc asa si nu mult ca nu ma mai lasa burtica).
Ma pregatesc maine sa ma cert cu cei de la Ambasada Romaniei ca au niste cereri imposibile si sa vedem cum rezolv pentru noul pasaport
Babee spune:
Ce liniste e pe aici..am obosit citind
N-am ajuns la ambasada, ma pastrez pentru saptamana asta.
Mi-am luat copilul astazi si ne-am dus in Lainzertiergarten si m-a obosit de nu va spun.5 ore am stat, mai ca nu m-am suit si eu in toboganul de la locul de joaca, m-a bagat in padure, am vazut porci mistreti si ne-a taiat calea o caprioara(spre deliciul copilului).A tot adunat si carat crengi prin parc,dar la final le-a lasat langa masina ca sa nu murdareasca.Oricum daca m-am ingrasat putin saptamana asta sigur am dat astazi jos la cat am urcat si coborat.Mi-era numai sa nu mi se faca rau cu burtica, dar cred ca si domnisoarei i-a placut
In rest sa fim sanatosi si sa mai trecem sa citim muuulte mesaje lungi de la fete
carolada spune:
salutari din salzburg
la noi a nins sapt.trecuta,dar s a topit repede,acu cica iar ninge maine
noi am deschis campingul,asteptam clientii.sambata am fost la party brazilian,a fost show cu tobe,nu va zic ce am topait ca africanii pe acolo,a fost f.inviorator.daca m as duce mai des cred c as fi silueta curand.
babeeimi place ca te mentii in forma.cand se anunta domnisoara cea micA?
alinahce faci draga,tot stresata.hai mai scrie ceva ca tare ma binedispun mesajele tale
flaflope de alta parte e bine ca esti din timisoara,cand ai chef sa te duci acasa,ajungi repede
restu pupici la gramada.
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro na sa ne zici numa din ce trib faci parte ca sa stim cum sa ne comportam.Du-te mai ddes daca iti e bine si te relaxeaza mult.
Doamne ce cald e afara, arata termometrul la masina 26 de grade.Am papat, facem nani si apoi iarasi afara ca nu se poate sta in casa
melutzica spune:
Va salut pe toate si sper ca si la voi e asa de frumos si caldut ca la mine.
Am si eu ceva noutati;din data de 2 mai incep serviciul nou la Hilfswerk si de abia astept;saptamana trecuta am semnat cu ei contractul de angajare iar conditiile sunt pur si simplu superrrrrrrr.
In rest ma bucur de vremea faina de afara si de faptul ca de pasti mergem cu sotzul acasa in Romania
carolada ,intrebarea care mi-ai pus-o tu,e destul de greu de explicat asa virtual insa am sa incerc:ideea este pt o poztitie verticala(dreapta),trebuie sa stai pe un scaun(pe cantul unui scaun daca e posibil),cu ambele piciare pe sol(calcaiele si varfurile picioarelor in aceeasi linie),si trebuie sa ai un unghi cam de 90 de grade intre umeri,soduri,genunchi si calcaie.
Daca stai corect,puneti ambele maini sub sezut si incaraca sa-ti simti oasele coccisului,iar cel mai bine reusesti acest lucru daca din pozitia sezut,misti putin bazinul de la stanga la dreapta(o miscare de balans,sau de incarcare a greutatii pe partea respectiv fesa drepata si apoi stanga);stai in aceasta pozitie cat de mult poti si repeta cat de des poti.
Sper din suflet ca m-am facut inteleasa;daca mai ai interbari ,stau la dispozitie
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Flaflo spune:
Buna fetele, sper ca ati avut un sfirsit de saptamina relaxant!
Noi am fost ieri la niste prieteni in Niederösterreich, am fugit toata ziua dupa Bianca prin curte, am facut un gril si am stat cu burtile la soare! Traiasca primavara!!! Ca tare i-am dus lipsa!
In rest mai nimic....vad ca nici voi nu aveti multe noutati!
Melutzica, felicitari pentru job!
Carolada, ai inceput si tu munca, nu destul ai "somat"?
Babee, iar faci pe viteaza? Nu ar trebui sa te menajezi?
Va pupicesc si fug, ca s-a trezit odrasla!!!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos