Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 26
carolada spune:
pai eu vazui la multe subiecte ca dau muzica,numai eu nu poci
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Adriana, la beraria augustinerbrau nu merge de sezatoare lunga, decat daca dai pe gat berica dupa berica si din cand in cand mai stingi cu cate un carnatz. Plus ca e un dute-vino si un zumzet de la turisti de te bazaie la cap...si cel mai important, nici nu e asa misto (doar pt fanii berii e super, stiu ei de ce ).
Eu sunt fan mancare asiatica, chinezi, japonezi, tailandezi, indieni, orice, numai ochii oblici sa aiba . Cred ca si Gabi si Flavia vor fi pe aceeasi unda. Ce cred, sunt sigura, nu-i asa fetelor? Adriana, daca e sa mergem la asiatici, cauta un restaurant care sa aiba si bufet, sa nu ne mai oprim din mancat Si as veni si la samba party, dar sa vedem daca ne mai mutam cururile de pe scaune si vorbe :)
Cu locul de cazare mi-e indiferent Adriana, doar sa fie curat si cu baie proprie si sa nu fie departe de gara, ca io vin cu trenul si apoi taxi, sau daca iti faci pomana cu mine sa ma iei, raman eu datoare cu berica.
Gabi ai primit raspuns de la primul hotel pus de Adriana? Arata foarte dulce :) Si daca e, stam acolo sa mancam, sa nu mai pierdem timp iar cu plecat, cu intors etc.
Flavia, daca e sa vii singura, vii cu trenul sau cu Gabi cu masina, sau masina proprie? Cum mai e Bia cu dintisorii, s-a linsitit?
Alexa, vii la vorbe, nuuuu? Tu cat faci cu masina pana la Salzburg?
beyyy, am vazut-o pe aia mica a Gabrielei, e dulce foc ("si ce par mult are....si ce neeeegru!") Gabi, te astept cu ciomagu' I-am facut si propunere de incuscrire, are oferta generoasa din partea noastra :)
Caro, nu poti atasa melodii pe forum. Poti insa sa-ti faci un cont pe www.youtube.com si atasezi acolo, apoi aici scrii doar linkul. M-am uitat mai bine si numai fisiere video se pot atasa, nu si mp3. Nu stiu pe e-mail cat e maximul permis de trimis...daca iti permite fisiere mari trimite pe mail...o sa iti trimit mailul meu pe PM.
claudia_a spune:
Buna fetelor, va mai aduceti aminte de mine??? Va intrebam pe la sf lui iulie cate una alta de Viena... acu' is experta...am batut toate strazile... a fost frumos, obositor si de ajuns !
De ce am intrat iar in subiectul vostru? Pe langa snitelul vienez pe care il mancam la pranz am luat de cateva ori si salata de cartofi: e ceva cu cartofi, ceapa, otet, ulei.... cum se face ca mie acasa nu mi-a iesit ca acolo??? Se fierb cartofii in otet sau cum???
Va rog daca stiti dati-mi si mie reteta...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
carolada spune:
buna claudial am intrebat pe sot ca el a facut salata de asta de cartofi.el zice ca s mai multe retete, dar ti o dau pe a lui,sper sa ti iasa.fierbi cartofii(curatati,spalati si taiati felii)ii fierbi in apa cu sare ,apoi ii amesteci cu ceapa taiata marunt,sare,piper ,otet ,putin zahar.pofta buna!
carolada spune:
in alta ordine de idei,azi m am intalnit in sfarsit cu cami&comp.(adica sot si daniel),sper sa ne vedem mai des.o familie f.draguta . daniel amator de muzica braziliana,a chiuit si dat din manute si picioruse.va pun si pozici mai tarziu
Flaflo spune:
Buna fetele! Gabi a primit raspuns de la hotelul pus de Adriana, cica nu mai e nimic liber. Nici la cel pus de mine nu mai e liber, deci trebuie sa ne punem pe cautat.
Alinah, eu nu am vorbit cu Gabi, dar daca nu vine si Vio cred ca ma ia si pe mine. Daca vin toti, nu e destul loc, asa ca vin singura cu masina. Noi avem iar o perioada de nopti nedormite, asa ca sint cam zombie......
Din cauza atentatelor din Turcia nu mai mergem in concediu, ne-a sunat agentia sa ne alegem alta destinatie, dar bineinteles ca pe ultima suta de metri nu am gasit nimic sa ne comvina. Asa ca nu mai mergem acum nicaieri si vom merge in ianuarie la Bad Hofgastein la schi si therme. Vin si ai mei cu noi, asa ca pot schia si eu, iar Bia se va distra la piscina.
Va pupicesc si ma duc la nani cit doarme si Bia.
Flavia si Bianca
Babee spune:
Scot si eu ochii din bagaje, cred ca n-are rost sa va zic cat is de nauca de la atatea chestii
Pentru ca nu am mai gasit nimic si nu stiu cum a ramas cu hotel, va rog eu frumos sa cautati voi si sa ne bagati si pe noi pe lista.
Ma indrept frumusel catre nani, am nitele emotii sincera sa fiu, sper sa fie Phillip cuminte si s-ajungem cu bine in Bucuresti.
Sa ne revedem cu bine la sfarsitul lunii, va pup pe toate , si minunile desigur
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
carolada spune:
babee chiar ma gandeam la tinedrum bun si poate mai dai un semn de viata din ro daca poti. eu tocmai ce ma uitam dupa cazare pt.voi.gasii ceva aici:
http://www.tiscover.at/at/guide/5,de,SCH1/objectId,ACC131601at,curr,EUR,season,at1,selectedEntry,home/home.html
va pup pe toate
cristinabarz spune:
Salut, sunt Cristina(28) din Baia Mare, locuiesc in Viena si am o fetita de 4 luni.Sunt noua in forum si vroiam sa ma prezint
carolada spune:
buna cristina bine ai venit.de cat timp esti la viena?pune si poze daca ai cu minunea de fetita.