Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 23
Babee spune:
Caro de nu m-am tacanit cu totul, posibil sa fi dat e-mail..dar ma lasara neuronii.
Baga poze multe si te-asteptam cu impresii super din Maroc.Auzi dar in Brazilia cand mergem amandoua???Ca tare fain ar fi..
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
carolada spune:
pai stai mai gabitza ca mai am pana la concediu si poze vreo 2 luni.cu brazilia nu mai zi de 2 ori ca si maine merg.am o prietena brazilianca cica hai sa mergem noi 2 in brazilia vreo 2 sapt.,he he ,as vrea io dar ce crezi ca ma lasa mutuleu?si tu cu 2 copilasi te lasa inima sa mergi in brazilia la distractie?si mutuleu saracu s aiba grija de copchii?lasa ma nu ma mai starni ca si asa s cu gandu numai la distractii,cu fapta o sa fiu mai incolo.
in alta ordine de idei,am avut un vis macabru,cica trebuia sa mor in vreun an(nu stiu de ce) si faceam planuri cu familia ca sa faca ei dupa moartea meacine le are cu interpretarea viselor?are vreo noima?
hai va pup,ma duc la munci
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Femeie oricum nu ma indur, zic si eu asa....De fapt mergem cu totii si mutuleii au grija de copii.
Si lasa visele sa fie de noapte si atat ce vrei interpretari??Sa ai de ce te agita
Bleah ce vreme de.., amu cald, amu frig, ploua..nici nu stiu cum sa mai imbrac populatia
Asa deci..la inceputul lui Octombrie fixam o data pt intalnire?Io propus zona Salzburg ca mi-e dor de munte
Babee spune:
P.s ca e problema cu neuronul
Bai unde e Nelke ca nu mai dau de ea nicium, nici pe fix, nici pe mobil..unde umbla femeia asta??
alexa22gandi81 spune:
Buna felete!
Si eu pe aici,pasare de noapte.
Babee sigur e o ideie minunata sa ne intalnim la Salz si mai frumos ar fi sa stam 2 zile pe undeva asa am avea ceva din intalnirea asta si dupa iar la.
Caro ieri te-am sunat dar erai prea ocupata cred;ce bine cand e la noi ger pleci in tarile calde,cred ca e frumos acolo desi mai ai ceva timp pana pleci ,cred ca simti de pe acum caldura.
Alina la tine ce mai e ,ce fac ingerasii?
pup pe toate celelalte si poate fac prezenta mai multe la intalnire.
carolada spune:
babee de nelke nu stiu nimic, nici nu mai tiu minte cand am vorbit cu ea. o fi in concediu in ro?! si asa, tu si cu populatia mica sunteti toata ziulica la plimbare,eh? stabiliti o data de intalnire,dar primele zile din octombrie sa fie sau sfarsitu lui septembrie.cand te intorci din ro?
alexa salut
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele, hai sa vorbim serios si sa stabilim macar o data pentru intilnire, ca vrem sa fim neaparat prezenti. Pentru noi sfirsitul lui septembrie ar fi ideal si votam pentru imprejurimile Salzburgului.
Am inscris-o pe Bia la gradinita, asa ca de la 1 octombrie intram in rindul gradinarilor. Am emotii.......
In doua saptamini plecam in conediu, fara tragere de inima, ca lasam in urma noastra santierul de acasa.
Carolada, auzi la ce destinatii exotice visezi.... Asa-i cind nu ai plozi dupa tine, mai ai timp sa te gindesti si la distractie... Ca eu nu am mai facut-o de muuuuuulta vreme.
Alinah, ce-ti fac nazdravanii? Mai e bona la tine sau te-a parasit?
Alexa, pune niste poze cu pustiul, ca eu cred ca nu l-am vazut pina acum.
Babee, te-ai apucat de bagaje?
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Babee spune:
Neata buna fetele!
As propune ca data de intalnire primul week-end din Octombrie, 7-8 adica.Eu as fi pro intalnit in Salzburg si apoi cazat undeva in apropiere, sa fie liniste si curat ca am nevoie de o relaxare.Numai cand ma gandesc la munti ma ia o stare de liniste si imi vine sa ma sui in masina.
Daca stie cineva vreo vila, apartament, pensiune orice numai curat sa fie rog sa posteze ca eu una nu prea am timp sa caut.
Saptamana viitoare ma apuc de bagaje ca deh s-a marit familia si trebuiesc luate muuulte.Bine ca e masina mare si se pot lua ca nu stiu ce ma faceam.Eu si copii vom merge cu avionul, Vio aduce restul si ne vom intoarce in acelasi mod.Deci revenim pe plaiuri austriece la sfarsitul lui Septembrie si de-asta nu prea am eu timp de cautat.
Sper sa ne intalnim cat mai multe, ca n-am mai facut asta de ceva timp.
Cine face lista??
Va pup, o iau incetisor catre gradinita ca ne-asteapta Phillip.
Zi faina
camiserb spune:
ne inscriem si noi " noii venitzi" de pe acum ca fiind prezentzi la intalnire, mai ales daca se va organiza pe langa Salzburg :). sper sa mai scapam pana atunci si de ceva dureri de dintzi ca tare necajitzi mai suntem
Flaflo spune:
Buna fetele, noi sintem de acord pentru 7-8 octombrie, vin si cu o propunere (www.unterreithof.at/" target="_blank">aici), pe care va rog sa o studiati. Noi am fost citiva ani la rind aici si ne-a placut. Mai asteptam si alte propuneri si sugestii!
Cami, si pe noi ne chinie cumplit dintii! Cred ca erup acum doi canini deodata. Ce ii dai impotriva durerii?
Flavia si Bianca
Bia vijelia