Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 24
camiserb spune:
Flafloam un gel inca luat din tara pentru dinti dar cu siguranta fara efect, calgel ii spune, se da direct pe gingie dar il mananca repede asa ca efectul e de scurta durata. nu stiu daca ar ajuta vreun medicament...si suntem numai la al 4-lea ...mai avem mult de indurat...
Babee spune:
De asta ce ziceti?http://www.grafengut.at/
Va rog sa va hotarati destul de repede pentru ca trebuie facuta rezervare-cele ce vin mai de departe.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
carolada spune:
saliu
mie mi e indiferent unde e, desi ambele locatii sunt cam departe da salzburg, ziua o sa trebuiasca sa lucrez,sper sa pot veni seara sa va vizitez.
babeete am sunat,dar erai pleacata bramburada mi nr.de fix daca mai ai, ca ala vechi nu i bunsi zi cand esti pe acasa sau cand e potrivit sa te sun.
pupici la copiii cu si fara dureri de dinti
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro lasa ca te sun eu cand am o clipa liber..si muult chef de vorba.Am plecat si eu fara telefon si atunci m-au cautat toti..he heee
Eu as propune sa ne intalnim undeva in Salzburg si dupa aceea sa ne ducem catre una din locatii.Frumos ar fi fost sa stam cu totii acolo, dar pentru fetele din Salzburg nu ar avea rost, doar daca ar fi ca si Caro sa vina seara la foc de tabara.Imi dau si eu cu parerea.
Haideti va rog sa ne decidem asupra locului unde vom sta ca sa putem sa ne rezervam din timp.Ca nu am chef sa umblu in saptamana respectiva sa caut ceva de innoptat.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Eu zic Salzburg,pe 7-8 oct.,acum ca pot sa vin si singura si nimeresc sigur,eu sunt pe lista.
Pupici,am plecat cu piticul la un spectacol petru copii si dupa moonlight schopping.
Babee spune:
Asa deci si Alexandra vine..ramanem pe datele astea 7-8 Octombrie..dar pana la urma cum facem??Cum am propus eu sau altcumva?
alinah spune:
Bifati-ma si pe mine pentru Salzburg, evident, caci la bere inainte , iar la plozi inapoi.
Sunt cam peste cap amu cu timpu', taman m-am intors de la celebrarea celor 5 ani de inchisoare, pardon, casnicie vroiam sa zic :) Vedem daca prindem continuare la celebrare...deocamdata heli chefuieste cu armin la urat noapte buna tuturor camioanelor, tractoarelor, basculantelor, betonierelor....sa mai continui??
Sa mai zic ceva pana vine balaurul. Mie imi convine data, adeka 7-8 oct. Nu stiu sigur daca vin cu echipa de fotbal dupa mine, dar de venit vin. Abia astept sa vorbim pe viu, cu un pahar in fata...de inghetata. Caci cu forumul, de fapt cu calculatorul ma vad de noapte buna doar. De, sunt ocupata acu'. M-am inscris la fitness, decoamndata o luna, sa vad cum imi merge, la tenis mai rar din pacata ca n-am cu cine juca. Chiar ma gadila ideea sa dau anunt in ziar online, ceva in genul: "Caut partener/a de tenis" ca vreau sa dau si eu cu furie in mingea aia galbena, asa lalaiala cu nepotica nu fac nika.
Flavia, m-a apucat asa o invidie cand am vazut ca si tu o dai pe cea mica asa mica la gradi, pe langa Phillip, ca pusei si io mana pe telefon si l-am inscris si eu pe armin 2 zile (atat ni se da) la vorkindergarten. Tot cloceam la ideea asta de vreo 2-3 saptamani, caci primisem un pliant acasa cu oferte si gata, imi duc copilu' la socializat.
Caro, loveste-ma cu brazilianca ta, cu salsa si cluburi. vreau si ioooooo. Cand aveti programat concediul?
Gabi, am vorbit eu cu Nelke, acum vreo 3 luni, era bine, indragostita de apartamentul reamenajat, fusese prin concediu. O s-o sun, poate o mai prind, sa-i spun de intalnire.
Cami, Dentinox ai incercat pt gingii?? Mult n-o sa-i tina de cald, dar ii amorteste locul acolo pentru o perioada. Sau mai incearca bulinele homeopatice: Osanit. Poate, poate se mai calmeaza. Eu n-am avut asa mari probleme cu maraieli la armin cand i-au dat dintii, in schimb facea febra de 40 de grade. Acum, cu plodu' al mic, cine stie ce ma asteapta.
Alexa, tu il dai pe Alexander la gradi, sau mergi la vreo grupa de joaca cu el? EU am fost o data (grupa de joaca parinte-copil) si nu m-a incantat deloc, am facut stanga imprejur. As fi in stare sa ma uit la fi-miu ore in sir cum se joaca, dar sa nu ma implic, sa incep sa ma rotesc si eu, sa joc batisutza, ursul doarme...bla bla. Asa ca sunt fericita ca am gasit ceva unde sa stea numai cu educatoare si alti copii.
Cine face lista cu vrednicii la berica? Sper sa nu avem corigenti...
Pt inceput am fi asa:
1. Flavia
2. Adriana (Carolada)
3. Gabriela
4. Alexandra
5. Cami
6. Alina
carolada spune:
buna fetelor
nu se mai inscrie nimeni pe lista?eu de abia astept sa va vad.babee presupun ca vii cu tot familionu sa ti vad si eu comorile?
alinahce brazilience,ce salsaaiurea , ca n am timp de petreceri deocamdata,abia prin octombrie.acu am vazut ca pe 7 oct.o sa fie iar festa do brazil,ce ziceti mergem?pe mine ma mananca talpile cand ma gandescin leg.cu tenisu,da anunt ce mai astepti?da anunt
alexatu vii cu nazdravanu si cu sotu?
flaviasi tu vii in echipa completa?
cu cami poate reusesc sa ma vad sapt.asta sper dac o fi vremea frumoasa
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Caro, eu inca nu m-am hotarit daca vin cu familionu' sau singura.... Daca tot asa nasol va dormi Bia, atunci mai bine vin singura.
Ok fetele, hai sa bagam viteza, ca tre sa facem rezervarile. Deci cine vrea sa ramina si peste noapte si cite persoane? Anuntati-va cit mai repede sa nu avem surprize. Deocamdata cele care ramin sigur peste noapte sint:
-Babee cu ai mici (cel putin)
-Alina singura
-Flavia
Caro, am inteles ca tu nu vrei sa stai peste noapte?
Alexa si Cami, voi cum v-ati hotarit?
Va pupicesc
Flavia si Bianca
Babee spune:
Pai da..ca noi astea de departe ce tragem de fir...ca ne manca talpile doara.
Eu vin cu ai mei pui singura daca sotul munceste, insostita daca nu munceste-logic.Doar de ma supar raaaau vin singura.Dar daca vin sau nu cu sau fara..bla bla..asta aflu in saptamana respectiva.Doamne feri sper sa nu fie ceva rau sa imi aman prezenta.
Eu sun maine ..unde??La al ce e mai aproape de Salzburg ca sa fiu sigura ca au locuri si va spun ce si cum.
Caro te insarcinez sa afli locatii faine de petrecut la pranz-adica potoaleee ete asa..
In momentul de fata an nervi nervosi si ma retrag la barlog ca sa nu zic vreo tampenie...asa.
Noroace