Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cami iti raspund eu ca poate Flavia e ocupata.Nu mai stiu de pe ce site avem nr, a fost altul si de-acolo ne-au redirectionat catre acesta, poti suna de pe telefonul tau fix fara nici o problema, cate minute vrei tu.

Alina zi-i lui Cami si varianta ta ca nu mai stiu exact site-ul.

Ce liniste e pe aici, mai scoateti fetele capusorul si scrieti ceva.

Noi suntem bine, papam, dormim, ne jucam..si tot asa.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cami, pagina este: www.fuchstarife.at !
Noi nu am dormit aproape deloc, caninii de jos sint foarte umflati, sper sa pocneasca cit de curind ca nu mai pot!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Bunaaaa Alexa!! Bine ai revenit. Ce face printul??
scriu repede de tarifele de telefon, ca sunt pe fuga, plec cu plozii la vaccinat.
Eu sun cu 1031 in fata, dar tb sa te inscrii mai intai si se plateste cu carte de credit. Pretul a fost demential de bun cu Romania (pe fix) si gratuit prin Canada, Spania si alte tari. Pentru Ro era 1cent, 1,5 apoi, iar in doua luni, acum au ajuns la 3 si apoi 4 centi! :/
Asta e site-ul care va gaseste serviciile cele mai ieftine de telefonie: www.tarifecheck.at/ catre orice colt din lume.

Am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

multumesc de sfaturile cu telefonia! le consult acum si trec la atac :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

tot eu cu stresul.... am format catre Ro cu nr.0810980808, unde ar fi 4.4 centi minutul, dar de la un tel public , am bagat 40 centi si nu am vorbit decat 2,5 min. cu Ro. Sa fie oare ca nu am sunat de pe fixul de acasa si m-o fi taxat pe langa cei 4,4 centi cu Ro si ca si convorbire locala? Voi ati probat si de pe fix atat este minutul, 4.4, fara alte taxe in plus? Daca aveti timp, lamuriti-ma si pe mine. mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cami, eu nu am incercat de la telefon public, de acasa costa 4,4 centi fara alte taxe. Vezi ce zice Babee, poate a incercat ea de la public.....

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Ni ca la fix intrai, m-am simtit pomenita
Cami de pe fix te costa mult mai mult decat daca ai suna de acasa-nu stiu de ce, e probat doar.Poti suna linistita ca nu e teapa, si apoi cand vine factura vezi la detaliere cate minute, costuri si te poti convinge.
Am treaba..dar mi-e un somnnnn..sa vad cum ma impart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor
si eu cu intarziere pe aici, dar asta e, muncesc zi lumina si numar zilele ca soldatii AMRul pana la concediu.cu intalnirea cum a ramas ca n ati mai zis nica?
alexabaga laptopul ala intr un dulap ceva sa nu ti l mai mestereasca fecioru cel nazdravan.ce ai facut te ai inscris la vreun curs ceva?la multi ani sotului,stiu ca era leu,dar nu mai stiu exact data.
babeema bucur ca esti iar pe aicice dragut e philip in poza cu surioarace zici mai faci un bb?la multi ani si la (mutu)leul tau, si lui i am uitat data exacta.
alinahce faci mai joci tenis?
va pupi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Caro asa deci Amr pana la concediu(anul acesta unde mergeti?)
Si La multi ani si leutului tau,ca ziua a lui meu trecu de mult, bauram deja sampania si ce de barbati lei avem dar si fi-mea printre ei ca leutica.Unde vazusi tu poza cu ai mei copii?Ca io nu-mi amintesc locul.

Asa ... asteptam si noi sa plecam in Romania, am numai pepeni dulci si buni in minte, o sa fie nitel de alergat cu actele dar se rezolva-sper eu la timp ca apoi am incurcat-o

Ieri am tras un puiut de somn, astazi nu s-a putut ca Phillip a avut viermisori si n-a avut chef de nani.Moama si ce nasol e sa te uiti la unul si sa-l vezi ca nani, si celalalt sta si povesteste Pooh.

Na ..pe data viitoare si sper sa fie mai multe mesaje sa am si eu ce citi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

seara buna

babee nici eu nu mai stiu unde ti am vazut pozele ,oricum de vazut mi aduc aminte sigur ca era cretofolinu de philip uitandu se serios la surioara leuticaanu asta vrem sa mergem in maroc(sper sa nu schimbe al meu planu iar)trecand prin spania care a devenit tara mea favorita deocamdata,asa ca abia astept experiente marocane, wow mi se pare tare exoticsunt f.entuziasmata, sper sa ma intorc tot asa de acolo.

va pupi pe toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput