Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele! Da' slaba activitate pe aici!!! Oare din cauza ca au mutat subiectul (ca si eu abia l-am gasit) sau din cauza caldurii?
Noi am fost ocupati, am avut doua ture de musafiri din Romania, asa ca am absolvit din nou traseul turistic de care mi-e groaza deja.....
Azi am stat toata ziua in piscina sa mai scapam de caldura si a fost tare bine! Bianca saracuta e plina de basicute de la caldura.
Caro, Babee se pregateste sufleteste sa nasca, nu cred ca mai dureaza mult! Nu prea mai circula ca ii e frica sa nu o apuce pe unde nu trebuie!
Melutzica, cum a fost in concediu?
Alinuto, pune-te femeie si mai scrie-ne si noua din cind in cind. Acum stiu ca esti cam ocupata cu trei copii, dar cel mare tre sa se faca bine curind si ramii cu doi.
Celelalte fete pe unde sinteti? A cam inceput perioada concediilor si ati tulit-o fara sa dati "raportul"?
Va pupicesc!

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras_rebel22 spune:

buna dimineata fetelor!!!!da asai cam lenese la scris am fost...dar am fost si noi in romania..putin prin croatia la mare...a fost foarte frumos!!si iara la casa noastrava multumesc ca mati primit printre voi!!!va doresc o zii frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hallo meine Lieben!Gruesse aus Kanada!
Stie cineva ce mai e cu Angelina?
Macht's gut!
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
Monabine ai venit pe la noidar cine i angelina ca eu nu stiu?
flaflosalutari gabitei
ingerasceva poze din vacante?
am vorbit si cu alexa, are probleme cu calc.dar sper sa rezolve curand
eu am terminat scoala ,am luat 1 la germana si 2 la spaniola, asa ca s multumita la noi a fost un vant si o furtuna aseara de nu va spun.acu ploua ,sper sa n o tina mult asa
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hallo hallo,
Angelina e o mai veche simpatie de-a mea; schau mal an der Liste!
Cred ca locatia ei e Viena,
Ein wunderschoenes Wochenende wuensche ich euch alle!

Mergi la inceput

monao vazui pe angelina pe lista, dar memoria nu m ajuta, nu mi aduc aminte de ea.de ce nu i trimiti un pm poate ne da si noua un semn de viata?
melutzica te ai intors din vacanta? zi ne cum a fost!
alexa ne ai gasit sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

salutare gajicutzelor;mei ca abia am gasit subectu nostru.No sa va zic cum o fost in concediu.Deci,a fost nemaipomenit,am stat intr-un hotel de 4 stele bestial,cu piscina interna si externa,sauna,etc..de vis nu alta.Am avut inclus micul dejun si masa de cina si a fost asa de multa si de buna papica,ca dupa micul dejun nu iti mai trebuia pana seara nimic sa mananci.Am avut numai vreme superba,nici o zi nu a fost inorat si am facut si o excursie cu vaporasul pana la Venetia care a fost minunata.Desigur am fost si am vizitata si imperjurimile ca si amfiteatrul di Pola,si insulele Brijuni.Am pus si poze la albumul nr 2.
va pupaces pe toate si va doresc o seara placuta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

bine ai venit inapoi, melutzicafrumoase poze, se vede ca ti a priit vacantacrezi ca s a prins ceva?
restu unde sunteti?treceti la raport

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

BUna, ma scuzati ca am dat buzna in subiectul vostru... insa nu vreau sa mai deschid iar un subiect despre Viena!
Am rezervat la Etap pentru 6 nopti din 29 iulie, si voiam sa va intreb pe unde vine mai exact hotelul??? Noi venim cu Eurolines din Galati si nu stiu exact unde ne lasa autocarul... ne-ar trebui o harta sau un ghid cu liniile de transport din Viena... desi cred ca ne trebuie multe informatii despre Viena ... is cam zapacita si emotionata si poate nu sunt coerenta...
Eu am mai fost acum 4 ani pentru 3 zile la un seminar in Viena... nu am apucat sa vedem mare lucru - din lipsa de timp...deci clar nu ma pot descurca pe jos foarte usor!
Orice informatie pe care mi-o puteti da este utila... am sa incep cu cateva intrebari:
- exista tikete abonamente pentri o saptamana sau cateva zile pe toate mijloacele de transport din viena si daca da cat costa si de unde se iau???
- cum ajungem la Prater, City center sud....?
- ce ar fi de vizitat decat centrul istoric, primaria, parlamentul, Biserica Sf Stefan....
Deocamdata atat... mai revin cu intrebari ...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

in primul rand buna la toate fetele, stau si eu la Viena!

claudia_a, incerc sa-tidau eu cateva raspunsuri.
In ptimul rand mi-as cumpara din Romania harta Vienei, sigur gasesti la o librarie mai buna. Asfel poti analiza din timp ce si cum. Unde cobori la Viena trebuie sa fie scris pe bilet, zic eu!
Abonamente saptamanal exista, costa € 15,- de adult si este valabil pentru toate mijloacele de transport public. Se pot lua de la automatele din metrou, de la ghiseurile din unele statii de metrou si din tutungerii. Se cheama "Wochenkarte". Dar, ATENTIE: sunt valabile de luni pana duminica, deci daca tu stai de miercuri pana miercuri nu iesi bine! Acuma vad ca ajungi intr-o sambata. Deci iei alt bilet, si anume: Exista "8-Tage-Streifenkarte", costa €24. Are opt portiuni care treuie bagate la (nu mai stiu cum ii zice aparatului care marcheaza biletele). O portiune de aia e valabila pentru o zi intreaga ptr. o persoana. Deci iesi cu 3 EUR de persoana pe zi. O "Tageskarte" (bilet valabil ptr. o zi, cumparat singur) costa mai mult (nu mai stiu, 4-5 EUR). O calatorie costa 1,50 Euro, daca o cumperi simpla.
La Prater ajungi cu U1. statia Praterstern

De vazut ar mai fi Schönbrunn, sunt o gramada de muzee... Dar depinde de ce te intereseaza! Mie de ex. nu-mi place sa alerg de la muzeu la muzeu, ci sa mai gunst si din atmosfera orasului.

O strada de cumparaturi este Mariahilfestrasse, care incepe la Gara de Vest (Westbahnhof).

Poate imi mai vine o idee ceva. In orice caz va doresc un sejur placut! Cate persoane sunteti?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput