The best of aug-sept-oct 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a
el toata ziua se joaca cu masinile si mai nou cu caruciorul de jucarie(un carucior ca cel din supermarket)

te rog fa-i o poza si spune-mi de unde ai luat asa ceva si cu cat; vreau si eu neaparat pentru Vlad.

am vazut chiar ieri unele dragute intr-un magazin de jucarii; dar cand am intrebat - nu erau de vanzare; intamplarea face ca sotul meu a facut mobila la magazinul respectiv; l-a sunat pe patron si a zis ca daca vreau neaparat mi-l vinde, dar...costa 7 milioane!

am uitat sa va spun ca azi e baba mea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mai dam si noi o tura pe aici, ca va pierdusem urma.

quote:
Originally posted by elyanne

urmarim toti cateii, care-n mintea ei sunt miau-miau... degeaba-i spun ca miau-miau e acasa....

La noi e invers. Acasa avem cau-cau (catel), ca urmare tot ce e cu 4 labe e cau-cau, inclusiv motanul verisorului pe care atat l-a fugarit ca i-a tras o ghiara pe tot nasul!

Si noi avem fontanela inca deschisa. E drept ca am avut-o mare de la nastere, dar parca as prefera sa i-o stiu inchisa cand o vad cum isi da cu cuburi in cap cu varu-sau!
O sa mergem si noi sa vedem ce mai spune pediatru.

Altfel spunem ou (care ne place la nebunie), ochi (astia stim sa ii aratam pe ceilalti dar nu si proprii ochi, de preferinta bagand degetul in ochiul celuilalt), stim sa scoatem CD-ul din casetofon si sa dam drumul la video, de cum ne trezim dimineata ne punem margelele si agrafa in par...
Cam astea ar fi. Si speram sa incepem din aprilie cateva ore pe saptamana cresa franceza.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

herra oooo pai nu-i cine stie ce...e un carucior din plastic, are forma celor de cumparaturi, Stefan isi pune in locul unde ar sta copilul o vaca din plus a costat 25 de lei anul trecut in august, acum chiar no sa gasesti pentru ca sunt jucarii de vara...asa zic astia de la magazin...si iarna le scot si le baga in depozit o sa-i fac o poza si o pun pe site numa sa vina din delegatie

Ioana ma bucur ca avem vesti de la Cali si sper din tot sufletul sa fie ceva usor si sa treaca cu bine!

off topic...eu sunt de-a dreptul crizata de matzele din vecini...cred ca e perioada de imperechere....mamaaa ce tzircus fac de se aud si prin termopane!!!aoleooo parca se omoara intre ele si toata ziua imi urlaaaaa...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a

herra oooo pai nu-i cine stie ce...e un carucior din plastic, are forma celor de cumparaturi, Stefan isi pune in locul unde ar sta copilul o vaca din plus a costat 25 de lei anul trecut in august, acum chiar no sa gasesti pentru ca sunt jucarii de vara...asa zic astia de la magazin...si iarna le scot si le baga in depozit o sa-i fac o poza si o pun pe site numa sa vina din delegatie

ei, asta pe care-l ochisem eu era mai solid; din metal, vopsit in mai multe culori, cu roti - exact ca cele din supermarket...

de unde am vazut la stiri ca a furat unu' un carut din asta, dar cred ca l-a costat mai putin de 7 mil!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor am intrat in fuga sa va zic weekend placut ca maine nu am timp de net,ma chefuiesc maine...imi serbez ziua,va voi povestii mai multe dupa eveniment.

Vroiam sa-i zic AISSEi ca daca Ale are 13 kg si ea se plange...pai Robert are 11,800 si 80 cm..si eu sunt multumita...doctorul a zis ca e ok...asa ca puiuta si las ca papa ea cand vrea...si noi untem cam maraiti cu mancarea dar trece

Iar cu urlatul si la noi e la fel..tipa cat il tine gura...uneori ma capiaza..si la fel face cand nu vreau sa-i dau ceva...dar am adoptat tehnica Anei..il las sa urle pana se satura...si nu tine mult ...eu zic ca e o etapa si le va trece...rabdare sa avem!...iar daca ma vede ca-s suparata pe el mai tare se oftica si plange pana il pup,e un smecher foc

DANIELA,DULCEATZA,ANDREEA(DORU) pt versurile frumoase!

ANIA si multam de incurajare.

fetelor si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor buna seara!
V-am citit in doua reprize si am uitat tot ce vroiam sa zic
Vroiam sa va multumesc pt raspunsurile cu pupatul, o sa incerc si eu sa-mi fac curajsa atraga tentia tupeistilor sa nu mai facaasa cu uca. Fiecare poate alege cum isi crete copilul,dar pupatului pe gura nu-i vad rostul...eu cand eram mica ma pupa vara-mea numai pe gra si stiu ca nu-mi placea deloc
Pufy multumim ca ne dai vesti de Cali! Sa intelg ca singura problema a fost o aritmie cardiaca acum disparuta?Sa dea Domnul sa nu mai aoara si sa nu fie nimic urat! Slava Domnului ca fetita scumpa papa de la mami si ca ia in grutae ca un copil cuminte si scump ce este
Danyce multumesc pt interes, astept sfaturi de la Stan Patitul
Aissa si eu zic ca e super 13 kg.... si tot super si mucenicii
Eliana o sa mai intreb o data dr de Vigantoletten, exprimarea ei a fost "hai s-o inchidem intr-o luna" (fontanela)
Ana bafta la matze
Mirela super chef maine!!!!
Pupici tuturor si da, Danyce, hahaha frumoase versuri mey, raman datoare si eu cu un

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da' eu nu am zis ca-i slaba, ideea e ca si obeza sa fi fost si acum sa nu manance tot ma ingrijoram. Ideea e ca luni de zile (cam din decembrie) cantarul a stat la 12 cantarita prin diferenta, tati singur si apoi cu ea in brate. Si saptamana asta s-a arata a fi o miscare, deci nu jur ca are 13, dar in jur de.
Oricum, meniul de azi a constat in 3*270 lapte si 150 suc de portocale. A, si peritol, i-am tras un 3,5 ml...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna seara la toata lumea!!

Oh...cu pupatul pe gura???Vai de mine...nu imi place nici mie...soacra e mai rezervata si bine instruita pupa odorul numai pe ceafa, coate, manutze si foarte rar il mozoleste...sa nu-i dea microbi!In schimb mama care il vede ceva mai rar il mai ia la pupat si pe obraz si tareee nu-mi place...de fapt ca sa fiu sincera sincera cu voi...mie nu-mi place sa mi-l pupe nimeni inafara de mine si de tati care il tocim zilnic de la talpi pana la crestet ...

Noi azi am descoperit carticelele 3D pe care i le-am cumparat anul trecut in august...pe atunci nu a fost nici un interes...doar sa le rupa asa ca le-am ascuns, si azi din lipsa de idei mi-am adus aminte de ele...aoleeooo ce incantat a fost! mama ce curios si atent...cum stateau ursii aia asa parca erau adevarati Ma bucur ca nu am dat banii degeaba...dar si ca ne-am uitat la 3 carticele in 40 de minute...

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pupat pe gura? Nici sa nu aud!

Cat despre kg..... ma apuca rasul. Damian are (ieri l-am cantarit) 9900 g. Asa ca nu va mai plangeti la 12-13 kg kg ca sunt altii si mai prapaditi (metaforic vorbind nu dati cu pietre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata,
am vazut si azi noapte si aseara la stiri ca a murit Laura Stoica intr-un accident de masina, ramana era insarcinata in 3 luni, urma sa nasca in spetembrie, cam cum eram noi toate acum 2 ani.
sincer mi-au dat lacrimile aseara, mie imi placea de ea cu canta.

eu sunt racita moarte de 2 zile de aia nici n-am mai scris nimic, cu puroi in gat si de ieri iau antiobiotic ca nmu se mai putea, in prima seara nu am putut dormi de durere de gat.
fata e bine sper sa nu ia de la mine.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput