The best of aug-sept-oct 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andreea multumim

Andora 3 pastile? Ma minunez si io... pt. ca la noi, cand a vazut ca nu s-a inchis suficient de mult fontanela (dr. stie cum a ajuns la concluzia asta) a zis sa-i dau claciu 10 zile pe luna... Dar vigantol tot o pastila pe zi...

Aissa mandra ta vrea s-o ajunga pe a mea? Offff.... sper sa-i treaca mai repede.....

Mucenici.... mi-a facut socrela... inclusiv din aia moldovenesti... mie aia imi plac

Ziceati ceva de copii cu personalitate? Care personalitate? A mea e isterica de-a dreptu' Ieri mi-a luat foarfeca din fata ochilor in secunda in care am lasat-o jos... cred ca era cu ochii pe mine... si cand am vrut sa-o recuperez a urlat.......
Pe strada la fel... sa n-o tii de mana... sau sa o tragi dupa tine intr-o anumita directie... daca'ar fi dupa ea n-am mai ajunge acasa... urmarim toti cateii, care-n mintea ei sunt miau-miau... degeaba-i spun ca miau-miau e acasa.... Afara mergem mereu cu hamu' dupa noi... si tine figura o vreme... cand se prinde ca o tin de ham se intoarce si-mi da peste maini si isi ia singura hamu'... urla daca incerc sa o prind... si asa mai departe...

Dar pot sa ma supar pe ea? E o smechera.... cand ma vede ca's suparata vine cu botu' intins la mine sa ma pupe ... si ma linisteste...

Aseara mi-a adus al meu sot flori ... o gramada... nu mai am unde sa le pun ca sa nu mi le nenoroceasca mandra... I-am explicat ca mai bine mai putin si mai des, decat multe odata... Poate nu-mi mai ia deloc... cum e aia? nemultumitului i se ia darul....

Nu mai stiu ce ma vroiam sa mai zic... ca' ametita rau....

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Aissa mama, bun venit in club! Pai, ce era sa ramai cu cupil cuminte cand toti aialalti fac numai prostioare? Dupa cum vezi, aproape toti copiii au cam aceleasi probleme de personalitate. Eu sper ca e doar o etapa trecatoare.

Andora sunt perfect de acord cu tine in legatura cu pupatul pe gura. Si eu am prins-o o data pe soacra-mea pupand-o pe gura si am crezut ca mor. Nu m-am putut abtine si i-am zis ca o rog sa nu mai faca. brrrr mi se zbarleste si acum pielea cand imi aduc aminte.
Cat despre Dodo, nu am probleme fiindca ea nu ne pupa deloc . Daca ii zici sa te pupe iti intinde capsorul sa o pupi pe crestet si, cand si cand, binevoieste sa -ti zica "moa" facand bezele.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu's de acord cu pupatul "bot in bot".... Noi o pupam pe obraz sau pe frunte... sau, daca vine ca vijelia la tine sa te pupe... ii intorc obrazul... Mai ales ca tac'su fumeaza... si "pute" a tutun uneori...
Pe mine ma mai pupa bunica mea pe gura si stiu ca nu mi-a placut niciodata

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

De linistit nu ma linistesc, ma bucur doar ca sunt in club! Sper si eu sa fie o etapa.

Anielas suntem si noi la a 2-a sticla de Echinacea (chiar ma intreba Tony cat ii mai dam), initial as fi zis ca are efect (cand manca mancare gatita de 2 ori pe zi), dar acum...
Oricum, am reusit sa pipai si nu a spart caninul 4, si roade intr-una, isi musca manseta de la bluze... Cred ca ala e cauza grevei. Sau s-a ingrijorat , am cantarit-o acum cateva zile si ne-am bucurat ca are 13 kg. Am zis ca nu o mai cantaresc...

Si acum sa ma laud :

Mucenici

Detaliu de mucenic

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, fetelor,

Ma bucur ca v-au placut poezioarele de ieri.
Pufy, imi pare nespus de bine ca ti-a revenit vocea!Si aplica si tu metoda de cenzura a injuraturilor propusa de Anielasa-i cumperi rochite la samburica. Eu ma intreb insa ce or vorbi copiii ale caror mame vorbesc asa in mod regulat(cunosc vreo doua si le evit din multiple motive).
Herra, nu esti singura!Nici eu nu am facut mucenici in viata mea pt ca-s ardeleanca si pe acolo nu se cunoaste acest obicei.
Andora, "Ura, mandruta mea/A plecat socrella ta/Lalalala...."Pune-o de-un chef!!!O sa-mi fac timp mai pe seara, cred, sa-ti scriu la un alt subiect, asta din experienta mea de "sora de cruce" ce ti-am fost pana nu demult, cand mi-am revizuit atitudinea si mi-e neasteptat de bine de atunci
Aissa, excelent arata mucenicii tai!Acum am si eu o idee ce sunt.Cat despre personalitatea copilului...no comment!Si eu am zgarieturi, dar pe mana stanga si tot de la odrasla proprie.
Aniela, lasa ca a face torturi frumoase nu e cel mai important lucru de pe lume, nu are de ce sa-ti fie jena. Bine ca ai de la cine primi!E de infinite ori mai important sa fii o mamica buna pt Inus, par example.(a face torturi/prajituri sau a improviza in domeniul culinar e doar un hobby de-al meu, face parte doar din multele activitati creative care ma pasioneaza;nu e telul meu in viata
Sunt nevoita sa va las din cauza de maraici "cu personalitate"

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by andora

Mai harnicutelor, cred ca-s singura care n-a facut anul asta mucenici, e prima oara cand nu fac

si eu cred ca-s singura care n-am facut niciodata!

vine si reteta, pe PM!

no...nici eu nu am facut...si nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata facuti de cineva in casa...chiar ma gandeam sa o intreb pe soacra daca ea nu a facut asa ceva...ca mama stiu sigur ca nu face

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut din nou!

vorbiti pe aici de personalitati si crize de nervi....ohhh eu chiar ma gandeam zilele astea ca al meu ori e prea cuminte ori e pampalau...da isteric sigur nu este dupa cum o vad eu pe verisoara lui de 2 ani care cum caraie un pic cum pac primeste ce vrea "ca sa nu strigeee" asa zice mamica ei...No...la noi e altfel...al meu daca i se pune pata pe ceva si nu are voie eu il las fetelor sa se crizeze chit ca am patit sa enervez pe altii carora li sa parut comportamentul meu de mama denaturata...dar Stefan nu plange mai mult de 5 minute...si din partea mea sa urle si 3 ceasuri ca na murit nimeni din plans...decat sa cresc un copil isteric si rasfatat...eu zic ca e o perioada care trece...de exemplu daca urla in masina ca vrea jos din scaun...no sa fie sanatos si sa urle 2 ceasuri intruna ca nu-i dau centura aia jos...si multe altele...in schimb ma gandeam zilele astea ca poate sunt eu mai permisiva sau nu are el idei de prostioare foarte multe...ca rar ni se intampla sa-l las sa planga, el toata ziua se joaca cu masinile si mai nou cu caruciorul de jucarie(un carucior ca cel din supermarket)

Acu referitor la personalitate, vreau sa ma lamuriti si pe mine...daca aveti pe cineva in vizita si juniorul taman atunci il apuca isteriile...al meu asa face...cere ce nu are voie cand stie ca avem pe cineva in vizita...no, in astfel de cazuri...cum ar fi mai bine?sa procedezi in mod normal, adica sa-l lasi sa urle pana se potoleste sau sa-i dai ce vrea numa sa taca, asta ca sa nu deranjeze prin plansul lui pe cei aflati in vizita...ati priceput ceva? sau mai rau...cand va aflati voi in vizita la cineva...va intreb pentru ca eu dupa capul meu nu fac compromisuri...il las sa urle dar mi sa intamplat sa fiu privita ca o denaturata...voi ce ziceti?

Va pupici...si mai revin, azi piciul e la soacra dar eu am treaba multaaaa prin casa!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris noroc cu tine ca m-am lamurit si eu cum sunt mucenicii astia!Nici la noi nu se stie de ei!

Vroiam sa va zic fetelor(ca de aia am intrat) ca am vb dimineata cu Cali(cand inca mai aveam voce ca iarasi s-a dus de tot).Zicea ca azi le externeaza, ca medicii au presupus ca fetita are ceva malformatie de cord datorita faptului ca a facut aritmii cardiace(acum nu mai are). A spus ca vor merge la Bucuresti insa nu chiar acum, acum vor sa se linisteasca putin.Cali se simte relativ bine, a avut dureri puternice de cap dupa anestezie, dar acum e ok.Fetita a inceput sa suga si sa ia in greutate!
Zicea ca o va suna pe NinaB si mai departe nu mai stiu.....
Si m-a rugat sa va transmit salutari de la ele si multumiri ca le sunteti alaturi!

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sper sa nu fie nimic grav; dar macar in Constanta poate ajunge, deocamdata, sa faca o ecografie la inima...acolo sigur exista un cabitet sau o clinica de cardiologie cu aparatura mai de Doamne-ajuta.

din pacate am putina experienta la asta...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput