Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor... e negativ! Am asteptat pana sa-l fac ieri ca am vrut sa fie si "protagonistul" acasa... Dezamagire de ambele parti...

Culmea e ca eu inca ma simt nasol, dorm ca sparta, ciclu pauza... ma doare burta si spatele ca la ciclu. Mi-e sa nu fie raceala si de aia toate astea...

Va mai tin la curent...

Pupici si mercic la toate de incurajari!

Voi ce vesti mai aveti?!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lorena: eu sunt ca si tine. Am facut ieri testul, negativ, de luni dimineata am niste mizerii in loc de CM, TB a continuat sa ramana ridicata.... Asa ca ne luam de manuta si asteptam cuminti verdictul, da? Hai, ca nu a intrat timpul in mormant. Mai sunt multe alte sanse pe care trebuie sa le abordam cu zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, imi pare rau pentru voi...Nici eu nu o duc prea bine, m-am invoit de la servciu ca mor de dureri de ovare si spate si picioare. Si eu supectez o raceala. Of of... Hai ca mai incercam, ce sa zic....

Mergi la inceput

chiquitita: tu cand trebuie sa faci testul? Sa nu-l faci mai devreme, te sfatuiesc eu... Poate ca e de bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tabitha

chiquitita: tu cand trebuie sa faci testul? Sa nu-l faci mai devreme, te sfatuiesc eu... Poate ca e de bine

Tabitha

Si maine e o zi

Asa o fi, tu stii mai bine, dar am dureri rele rele de tot. Mi-e sa nu fie altceva mai rau! Mie ar trebui sa imi vina ciclul pe 15, cel putin asa cred ac ti-am zis ac e neregulat. Chiar ma sperie durerea asta ca imi vine sa urlu, nu prea e normala. As face un eco. Ce parere ai?

Mergi la inceput

chiquitita: daca ai posibilitatea de a face un eco, e foarte bine! Bafta multa si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Am facu testul si nu sunt gravida....
Sa vad ce pot face si cu durerea aia......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chiquitita: ai facut testul prea devreme; chiar daca ai fi gravidutza tot nu ar depista un amarat de test o sarcina ... tu ar trebui sa-l faci pe 15-16 martie cel mai devreme
insa vezi ce e cu durerile

lorena: poate incerci si un test de sange daca nu-ti vine pana luni ... zic si io...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza13 spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama!!! Am o mare nelamurire. Sa va povestesc cum stau lucrurile. Sunt in ziua 35 si...nimic!!!
Am facut un test de sarcina in ziua 32 si mi-a iesit in felul urmator: prima liniuta era clar vizibila in toata splendoarea ei, iar a doua, era foooooarte slaba, abia se observa, si nu era asa de groasa ca prima, era mai degraba o dungulita subtire. De atunci nu am mai facut nici un test, dar cred ca voi ma face unul azi. Voi ce parere aveti?
Aaaa...si inca ceva! Stiu ca CM poate intarzia din mai multe motive, care nu au inneaparat legatura cu sarcina, cum ar fii stresul, de exemplu. Eu recunosc ca in ultimul timp am fost cam stresata. Dar intrebarea mea este urmatoarea. Eu stiu ca CM vine la 14 zile de la ovulatie. Dar in cazul intarzierii CM, ce intarzie de fapt??? Ovulatia?? Ar putea fii posibil ca ovulatia sa aiba loc cand trebuie, dar CM sa nu vina exact la 14 zile dupa ea? Sau in momentul in care esti stresata, cea care iti intarzie este ovulatia, dar CM vine la 14 zile dupa ea? Sper ca imi intelegeti intrebarea. Motivul pentru care va intreb asta este ca eu mi-am facut un test de ovulatie, care mi-a iesit pozitiv, iar in mod normal, la 14 zile dupa aceasta, ar fi trebuit sa imi vina CM, adica sambata pe 4 febr. dar nu mi-a venit. E posibil sa fie bb, sau sa imi fi intarziat din cauza stresului? dar se poate sa intarzie CM, chiar daca ovulatia a avut loc?
Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o sa imi cititi acest mesaj imens. Va pup pe toate!!! Si sa auzim de bine si de bebe!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubuleana

chiquitita: ai facut testul prea devreme; chiar daca ai fi gravidutza tot nu ar depista un amarat de test o sarcina ... tu ar trebui sa-l faci pe 15-16 martie cel mai devreme
insa vezi ce e cu durerile

lorena: poate incerci si un test de sange daca nu-ti vine pana luni ... zic si io...

bubuleana

Tu imi mai dai o speranta, si eu ma gandi ca e devreme, dar ma omora durerea asta. Ma programai la o ecografie dupa amiaza, oricum nu am facut una niciodata si era timpul. Oare la eco s-ar vedeea sau si acolo e prea devreme?

Mergi la inceput