Simptome!!! - 7
Raspunsuri - Pagina 2

danotino spune:
buna dimineata!
fetelor eu n-am vesti bune... Z2.
nu prea stiu ce o sa fac in continuare.
pana cum nu m-a ingrijorat sangerarea aceea din ziua 23, dar acum ma tot gandesc de la ce ar putea fi...stie cineva analiza aceea de anticorpi antispermatici cand se face? e din sange?
as face o inseminare...dar.
tabitha bafta!!! tin pumnii.sa fie cu ochisori.
danotino

melutzica spune:
Danotino,hai nu mai plange ca o sa fie bine
Anticorpii numai in sange sunt,deci da,e din sange.

Tabitha spune:
Zozela: cu rabdarea treci si marea! Stiu, nici eu nu mai am asa multa rabdare, dar am cumparat o portie dubla de la fetele de pe forum! de asta ele nu mai au rabdare si eu am
Liana: Am zis, am zis!
Lucia: stiu si sa stii ca ma simt responsabila fata de tine. Stiu ca am o datorie morala pe care tin cu tot dinadinsul sa mi-o indeplinesc cat mai repede.
Danotino: Hai la mama sa-ti stearga lacrimile de crocodil.
Raportez: ziua 26, Tb 37,0, luata dupa 1 ora si 45 de minute de somn !!! Ca m-am culcat la 5 dimineata

zozela spune:
Tabi iti dai seama ca valorile alea ma intarata si mai tare...
Nunta noastra-26.06.2005

Anutza_26 spune:
n-am mai scris, dar v-am citit. asteptam sa am ce va scrie... si acum amm... o gramada.. luna asta a fost plina de simptome.. si greturi si durere de burta , pipi des si dureri de sani.. de toateee. am zis ca gata.. e bebe.. ieri ziua 35 test negativ.. si clear blue si de sange.. m-am dus la eco.. si surpriza.. NEPLACUTA.. mi-a explicat doctorita mea toate simptomele : greata - fierea bolnava.. dureri de mijloc si pipi des: nisip la rinichi.. dureri de burta - anexita bilaterala + bonus un chist pe ovarul drept...
trebuie sa mi le tratez pe toate.. cu o punga de medicamente si apoi sa mai sper.. pana atunci sunt aici in umbra.. si cand va mai apare un simptom.. ma prezint la apel..
pana atunci.. ma rog la dumnezeu sa apara cat mai multe gravidute.. ca de cand va citesc tare multe au plecat de aici dintre simptomatice!!

Tabitha spune:
Anutza: sa dea Domnul sa le tratezi cat mai repede ca sa te poti reapuca de proiectul bebe.
Zozela: vrei sa te intarat si mai tare? Azi dimineata TB era 36,9. Si cu asta am spus tot. Ba nu, aseara am uitat sa iau utrogestanul. Clar? M-am facut inteleasa?

melutzica spune:
Tabi,hai nu mai plange,ca nu e asa rau cum crezi tu.ce s-a
intamplat ieri cu masina??Te rog eu mos, nu te stressa,ca ai nevoie de linste si calm acum.Te pup cel mai duce si is alaturi de tine.
Anutza,chiar ma intrebam ce ste cu tine ca nu ai mai aparut de mult;si uite numai proleme peste tot;of;acum esti mai bine?
Danyalo,te pup si pe tine